NeoStrata Resurface Lotion Plus 15 AHA 200 ml

€ 39,00
€ 33,15
(€ 16,58 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 5,85)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van NeoStrata Resurface Lotion Plus 15 AHA

De uiterst zuivere formule van deze vloeibare emulsie op basis van glycolzuur verwijdert dode huidcellen, verzacht een droge huid en verbetert de textuur en het aspect van de huid.
 
Ze is dan ook ideaal als cosmetische verzorging bij hyperkeratose, keratosis pilaris en eeltplekken. Deze lotion onthult een zachtere, gladdere en gezondere huid en helpt lijntjes te verzachten.

Doordat de AHA’s (glycolzuur) in de formule zo snel door de huid worden opgenomen, is het normaal dat de huid in het begin lichtjes prikt. Niet langer gebruiken bij aanhoudende irritatie.

Indicatie

Lotion lichaam en gelaat voor een zachtere, gladdere en gezondere huid, helpt lijntjes te verzachten.

Gebruik van NeoStrata Resurface Lotion Plus 15 AHA

Gedurende twee weken eenmaal per dag op het gelaat, de handen en/of het lichaam aanbrengen waar nodig en zachtjes in de huid masseren, daarna tweemaal per dag indien het product goed wordt verdragen. Gelijktijdig gebruik van een beschermende zonnecrème is aan te bevelen.

Ingrediënten NeoStrata Resurface Lotion Plus 15 AHA

Water (Aqua), Glycolic Acid, Propylene Glycol, Stearic Acid, Ammonium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-40 Stearate, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Cholesterol, Stearamidopropy Dimethylamine, Isostearic Acid, Dimethicone, Petrolatum, Tetrasodium EDTA.
€ 39,00
€ 33,15
(€ 16,58 / 100 ml)

NeoStrata Resurface Lotion Plus 15 AHA kopen

Je kan NeoStrata Resurface Lotion Plus 15 AHA van het merk NeoStrata , geproduceerd door HDP MEDICAL INT. , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Neostrata Resurface - Huidcorrigerende anti-agingverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Acne > Dag Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Acne > Nacht Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Acne > Lokale Behandeling