€ 16,50
€ 11,72
(€ 7,81 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 4,78)
Promotie 29% korting

Omschrijving van Neo Genyl Action

Het Neogenyl ® Gamme is een gamme van tonicum aangeraden in geval van fysieke en intellectuele vermoeidheid en speciaal ontwikkeld voor verschillende patiënten profielen. Neo Genyl Action® is een onmiddellijk drinkbare oplossing met een hoge dosis ijzer en foliumzuur; een gebrek hieraan kan vooral bij vrouwen de oorzaak zijn van vermoeidheid.

Indicatie

Neo Genyl Action® dat aangepast is aan de vermoeidheidsproblemen bij de vrouw.

Ingrediënten Neo Genyl Action

Water. L-arginine-L-aspartate. Verdikkingsmiddel: glycerol (E422). Ijzergluconaat. Voedingszuur: sodiumlactaat (E325). Bewaarmiddelen: kaliumsorbaat (E202) en sodiumbenzoaat (E211). Kleurstof: sulfiet-ammoniakkaramel (E150d). Zoetstoffen: sucralose (E955), ananas aroma. Foliumzuur.

Waarschuwing

Neo Genyl Action® is geen vervangmiddel voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet gelijktijdig met producten op basis van chloorhexidine gebruiken.

€ 16,50
€ 11,72
(€ 7,81 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Neo Genyl Action

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super

  Een perfect product bij mensen die minder energie hebben en snelle recuperatie van het lichaam willen. Vanaf de eerste dag merk je een duidelijk verschil

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Uitstekend

  Neogenyl action is me ooit voorgeschreven tijdens een examenperiode waarin ik volledig uitgeput was. Het heeft me toen erdoor geholpen. Op dit moment gebruik ik het nog in geval van extreme drukte op het werk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Fantastisch

  Ik heb last van thalasemie, minderjarig. Deze behandeling geeft me een echte boost. Ik ben op een rolletje! Ik raad aan..

  Was deze beoordeling nuttig?

Neo Genyl Action kopen

Je kan Neo Genyl Action van het merk Therabel , geproduceerd door THERABEL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid