€ 24,00
€ 17,52
Bespaar 27% (€ 6,48)
Promotie 27% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van NC2 Native Collagen II Kraakbeen 30 capsules

Omschrijving van NC2 Native Collagen II Kraakbeen

NC2 Native Collagen II Kraakbeen

Collageenpreparaat
Fabrikant:
Farmaceutische laboratoria Trenker NV
Dolezlaan 480-482
BE - 1180 BRUSSEL
 
Distributeur:
Pharma Logictics NV
G. Demeurslaan 71
BE - 1654 HUIZINGEN

Indicatie

NC2 bevat 10 mg natief collageen type II (niet gedenatureerd) en 12 mg vitamine C (15% RI).
Kraakbeen is een speciale vorm van bindweefsel. Het is samengesteld uit chondrocyten die zijn vervat in een extracellulaire matrix bestaande uit glycosaminoglycanen en collageen.

Gebruik van NC2 Native Collagen II Kraakbeen

Orale toediening. 1 capsule per dag op een nuchtere maag, met een glas water te nemen. In geval van combinatie met glucosamine en/of chondroitine, wordt het aanbevolen om de inname van voedingssupplementen op basis van glucosamine en chondroitine uit te stellen tot de hoofdmaaltijd. Voor een goede invloed adviseert men NC2 langere tijd te nemen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten NC2 Native Collagen II Kraakbeen

Elke capsule bevat 
40 mg collageen bevattende 10,0 mg natief collageen type II (niet gedenatureerd), 12 mg vitamine C (L-natriumascorbaat, 15% RI**). Vulmiddelen: maïszetmeel, gepregelatiniseerd zetmeel. Antiklontermiddel: colloïdaal siliciumdioxide. Capsule: gelatine, titaniumdioxide (E171). ** Referentie inname
 
Ingredienten
40 mg UCII®, collageen type II (niet gedenatureerd). Vulmiddelen: maïszetmeel, gepregelatiniseerd zetmeel. Antiklontermiddel: colloïdaal siliciumdioxide. Stabilisator: kaliumchloride (E508). Capsule: gelatine, titaniumdioxide (E171).

Waarschuwing

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens NC2 in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement). 
Buiten het bereik van jonge kinderen, op kamertemperatuur op een droge en goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid : zie vervaldatum op de verpakking : EXP : maand/jaar.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 24,00
€ 17,52

Laatste reviews en ervaringen met NC2 Native Collagen II Kraakbeen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Début de cure

  Mon mari se plaint de douleurs aux articulations. Après avoir lu plusieurs articles sur le sujet, il s'est décidé à tester ce produit avec du collagène. Cela ne fait pas longtemps qu'il l'utilise mais il dit déjà sentir une amélioration. Il faudra sans doute une cure plus longue... il y a de plus grosses boîtes avec un tarif plus avantageux.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product

  Ik heb dit product geprobeerd omdat ik 's morgens veel kleine gewrichtsproblemen voelde in verschillende delen van mijn lichaam, en dit sinds ik ouder ben, 64 jaar geleden. Ik kan de effecten voelen omdat de verschillende pijnen en kwalen aanzienlijk zijn verbeterd!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  ik bestelde dit product na het advies van een vriendin, die me verzekerde dat ze na ongeveer tien dagen gebruik een gunstig effect had gevoeld..... Ik moet toegeven dat dit niet mijn geval is, niet op een significante manier.... Ik zal de behandeling voortzetten.... Ik wanhoop niet om de positieve effecten te voelen.....

  Was deze beoordeling nuttig?

NC2 Native Collagen II Kraakbeen kopen

Je kan NC2 Native Collagen II Kraakbeen van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Collageen
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen