€ 25,00
€ 18,50
Bespaar 26% (€ 6,50)
Promotie 26% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Natural Energy L-Tyrosine 500Mg

De belangrijkste bepalende factor voor de productie van dopamine, noradrenaline en adrenaline is de hoeveelheid vrij L-tyrosine in de hersenen. Bij onvoldoende aanwezigheid van vrij L-tyrosine in de hersenen daalt de synthese van dopamine, noradrenaline en adrenaline sterk. Dit kan aanleiding geven tot apathie, verminderde concentratie, geheugen en alertheid en in ernstige gevallen tot burn-out. Ook bepaalde vormen van depressie (de zgn. dopamine afhankelijke depressies) kunnen hierdoor ontstaan.
De hoeveelheid L-tyrosine in ons lichaam hangt enerzijds af van het aanbod van L-tyrosine in de voeding, anderzijds hangt dit af van de omzetting van L-tyrosine uit het aminozuur phenylalanine. Phenylalanine is een essentieel aminozuur en wordt dus enkel via voeding verkregen. Naar schatting 67 tot 90% van de phenylalanine in de voeding wordt in L-tyrosine omgezet. Bij onvoldoende aanvoer van phenylalanine wordt L-tyrosine dus essentieel.
Onze huidige Westerse voeding is zeer arm aan zowel phenylalanine als L-tyrosine waardoor deze vaak onvoldoende in het lichaam aanwezig zijn wat aanleiding kan geven tot verminderde synthese van dopamine, noradrenaline en adrenaline.

Gebruik van Natural Energy L-Tyrosine 500Mg

1 tot 2 capsules innemen met een glas water, bij voorkeur op een nuchtere maag. Droog en koel bewaren. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy L-Tyrosine 500Mg

Waarschuwing

Droog en koel bewaren. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 25,00
€ 18,50

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy L-Tyrosine 500Mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Werkt goed voor mij

  Door mijn extreme vermoeidheid van de laatste maanden werden deze supplementen me aangeraden door mijn huisarts. Ik neem deze in combinatie met nog vele andere supplementen en begin me nu stilaan beter te voelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Bewijs op lange termijn

  Voorgeschreven door mijn dokter. Ik geef toe dat ik tot nu toe, dat wil zeggen na 2 maanden, niet veel verschil voel. Te zien op de lange termijn. Zeer snelle levering

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Mijn moeder neemt op aanraden van haar huisdokter Natural Energy L-Tyrosine om het beven van haar handen wat meer onder controle te houden. Sinds de inname van deze capsules is dat daadwerkelijk al wat verbeterd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy L-Tyrosine 500Mg kopen

Je kan Natural Energy L-Tyrosine 500Mg van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress