Natural Energy L-Tyrosine 500Mg 60 capsules

€ 24,99
€ 18,49
Bespaar 26% (€ 6,50)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy L-Tyrosine 500Mg

De belangrijkste bepalende factor voor de productie van dopamine, noradrenaline en adrenaline is de hoeveelheid vrij L-tyrosine in de hersenen. Bij onvoldoende aanwezigheid van vrij L-tyrosine in de hersenen daalt de synthese van dopamine, noradrenaline en adrenaline sterk. Dit kan aanleiding geven tot apathie, verminderde concentratie, geheugen en alertheid en in ernstige gevallen tot burn-out. Ook bepaalde vormen van depressie (de zgn. dopamine afhankelijke depressies) kunnen hierdoor ontstaan.
De hoeveelheid L-tyrosine in ons lichaam hangt enerzijds af van het aanbod van L-tyrosine in de voeding, anderzijds hangt dit af van de omzetting van L-tyrosine uit het aminozuur phenylalanine. Phenylalanine is een essentieel aminozuur en wordt dus enkel via voeding verkregen. Naar schatting 67 tot 90% van de phenylalanine in de voeding wordt in L-tyrosine omgezet. Bij onvoldoende aanvoer van phenylalanine wordt L-tyrosine dus essentieel.
Onze huidige Westerse voeding is zeer arm aan zowel phenylalanine als L-tyrosine waardoor deze vaak onvoldoende in het lichaam aanwezig zijn wat aanleiding kan geven tot verminderde synthese van dopamine, noradrenaline en adrenaline.

Gebruik van Natural Energy L-Tyrosine 500Mg

1 tot 2 capsules innemen met een glas water, bij voorkeur op een nuchtere maag. Droog en koel bewaren. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy L-Tyrosine 500Mg

Waarschuwing

Droog en koel bewaren. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Natural Energy L-Tyrosine 500Mg 60 capsules
€ 24,99
€ 18,49

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy l-tyrosine 500mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product dat de energie doet toenemen. Je moet het wel minstens twee maanden gebruiken vooraleer je resultaten ziet in je bloedonderzoek. Aanbevolen door de homeopaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel vatbaar voor depressie door trauma's in t verleden... Voorgeschreven antidepressiva geeft bijwerkingen en vlakt je gevoelens af... Met tyrosine ben ik helemaal goed en ervaar minder stress
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  KRIJG ER ZELFVERTROUWEN DOOR HEB MEER INER LIJKE RUST DOOR.MEER ENERGIE OVER VOOR MOMENTEN DA IK HET NODIG HEB.VOOR MIJ IS DIT EEN NUTIGE AANVULLING.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit supplement bovenop dynabiane met goed resultaat en geen nevenwerkingen al meer dan een jaar. Geen klachten en heb de indruk van een positief effect.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze al jaren. Was er door omstandigheden een tijdje mee gestopt en voelde me toen toch minder stabiel (mentaal) dan wanneer ik ze wel nam. Terug mee begonnen en vind zelf dat ik minder last heb van moodswings... kan psychologisch zijn... Geen last van bijwerkingen of zo. Neem ze wel na het ontbijt. 2/dag.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  daar we nog maar bijna een verpakking gebruikt hebben kunnen we nog geen exacte beoordeling over dit product geven doch ergens voelen we toch wel dat er een verbetering van onze klachten waar te nemen valt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel werd me voorgeschreven door de huisarts Moet me helpen om mn te hoog cortisolgehalte mede naar beneden te halen en al myn hormonen in het algemeen weer op orde te krygen. Geeft my ook emotioneel wat ruimte om rustig te worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan door het innemen van L-tyrosine vermijden dat ik al het schildklierhormoon moet bijnemen. Na 2 maand inname was er al een verbetering te zien in de bloedwaarden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  L- Tyrosine gebruik ik zelf met mate,daar mijn schilklier iets te traag werkt. Het is reeds lang dat ik het weet.Sinds mijn gebruik weet ik bij een jaarlijkse bloed controle dat het niveau veel beterschap vertoond.Ik voel me goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kan je nemen als je je antidepressiva wenst af te bouwen, dit is een voorloper ervan. Het heeft geen bijwerkingen en geeft je toch energie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ter ondersteuning van een verminderde alertheid en concentratie. Het help ook tegen angst. Ik neem het nu enkele maanden en voel me er goed bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement werd me aanbevolen door een dokter van de energiekliniek, omdat er bij mij een tekort aan serotonine werd vastgesteld. Hierdoor (onder andere) kreeg ik een depressie. Ongelofelijke resultaten!! Voel me zo goed en vol energie en levenslust!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben op aanraden van mijn arts dit product gaan gebruiken naar aanleiding van verschillende factoren. Na een uitgebreid bloedonderzoek na 6 maanden gebruik had ik een mooie uitslag. Deze dien ik dus verder in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit nu 45 dagen en begin enig effect te ondervinden, geen bijwerkingen. de gewone medicatie werkt ook maar na 28 dagen en dit met de nodige bijwerkingen. ga dit zeker verder nemen, zolang al nodig.

Natural Energy L-Tyrosine 500Mg kopen

Je kan Natural Energy L-Tyrosine 500Mg van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress