€ 65,00
€ 52,65
Bespaar 19% (€ 12,35)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Naturactive Atromal

Atromal is een voedingssupplement dat bijdraagt to een vermindering van gewrichtsslijtage en tot een betere mobiliteit. Atromal bevat 3 aanvullende werkzame stoffen: Glucosaminesulfaat, Methylsulfonylmethaan (MSM) en Ribes nigrum (droogextract avn zwarte bessenbladeren) in werkzame dagdosissen (voor Glucosaminesulfaat en MSM). Deze 3 werkzame stoffen bevorderen de elasticiteit en de veerkracht van de gewrichten.D aardoor beschermen ze het gewrichtskraakbeen.

Gebruik van Naturactive Atromal

Oraal gebruik. 1 stick per dag ('s ochtends) in een glas water (min. 200ml) te verdunnen. Aanbevolen gebruiksduur: 3 maanden.
€ 65,00
€ 52,65
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Naturactive Atromal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  atromal

  super product tegen botontkalking en spieren

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Voorgeschreven door de arts en doet dienst als reparatiemiddel bij darmbreuk. Volledig met natuurproducten aangemaakt. Een aanrader bij darmklachten en aanverwanten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Weet niet echt of het zijn nut zal bewijzen. Misschien moet het een langere tijd genomen worden om enig resultaat te hebben. Het is in ieder geval het proberen waard.

  Was deze beoordeling nuttig?

Naturactive Atromal kopen

Je kan Naturactive Atromal van het merk Pierre Fabre , geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Glucosamine of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten