€ 2,90
€ 2,18
(€ 1,09 / 100 g)
Bespaar 25% (€ 0,72)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Natrium-Waterstofcarbonaat Qualiphar 200 g
Natrium-Waterstofcarbonaat Qualiphar 200 g
€ 2,90
€ 2,18
(€ 1,09 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Natrium-waterstofcarbonaat qualiphar

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb redelijk veel last van mijn maag , zelfs Coca Cola hielp niet meer om te boeren. Sinds ik echter Qualiphar gebruik voel ik quasi onmiddelijk dat mijn maag rustiger wordt en daardoor dat benauwde gevoel alsook de zure oprispingen achterwege blijven. Kortom , een echte aanrader en zeker voor die prijs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit artikel gekocht op aanraden van een vriendin. Zij gebruikt dit al jaren en is hierover zeer tevreden. Herstelt de maag en neemt het zuur weg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Qualiphar heeft een van de betere natrium-waterstofcarbonaat producten op de markt. Ook positief is de handige verpakking. Product is top om te gebruiken voor meerdere doeleinden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik poets met dit zout mijn tanden. Sinds ik met dit zout poets voelen mijn tanden Zoals na een reiniging bij de tandarts.aan de binnenkant van mijn tanden zit een draadje en daaraan. Voel ik onveranderd hoe grondig dit zout reinigen.

Natrium-Waterstofcarbonaat Qualiphar kopen

Je kan Natrium-Waterstofcarbonaat Qualiphar van het merk Qualiphar, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE