Farmaline Logo

Product niet beschikbaar
Dit product wordt gratis geleverd!
€ 51,25
€ 36,39 Bespaar 29%
Verkrijgbaar in de volgende formaten
30 capsules
€ 19,45 € 15,56
20%
90 capsules
€ 51,25 € 36,39
29%

Promotie 29% korting
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 29
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Natalben Plus® is een multivitamine-voedingssupplement verrijkt met mineralen en oligo-elementen. Eén enkele capsule Natalben Plus® per dag voldoet aan de zwangerschapsbehoeften. 

Tijdens de zwangerschap en de voorafgaande periode is een adequate en specifieke toevoeging van vitamines en andere nutriënten noodzakelijk voor de goede ontwikkeling van de baby en om de nutritionele reserves van de moeder
te beschermen. Ondanks een evenwichtige en gevarieerde voeding, worden de nutritionele behoeften, noodzakelijk en specifiek voor deze bijzonder belangrijke periode in het leven van een vrouw, niet altijd gegarandeerd. Daarom kan een dagelijkse inname van één capsule Natalben Plus® ervoor zorgen dat de doeltreffendheid van de supplementatie, verzorgd wordt.

Indicatie

Natalben Plus® biedt vrouwen een aangepaste aanvulling, van zodra ze zwanger zijn en vervolgens in de loop van hun zwangerschap. Het is eveneens toepasbaar tijdens de borstvoeding

Gebruik

Eén capsule per dag tijdens de zwangerschap
- In te nemen bij de maaltijd met een glas water
- De samenstelling van Natalben Plus® is verenigbaar met de verdere inname van de supplementatie tijdens de borstvoeding. 

Ingrediënten

Foliumzuur: 400 ug, Vitamine B12: 2,5 ug, Vitamine B6: 1,4 mg, Vitamine B3: 16 mg, Pantotheenzuur: 6 mg, Biotine: 50 ug, Jodium: 200 ug, IJzer: 28 mg, Zink: 10 mg, Vitamine B1: 1,1 mg, Vitamine B2: 1,4 mg, Vitamine C: 40 mg, Vitamine D: 5 ug, Selenium: 55 ug, Omega-3 (DHA): 200 mg.
 

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Aanwezigheid van polyolen: overmatige consumptie kan laxerend werken.
- Dit is een voedingssupplement: Dit product mag geen vervanging zijn voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
- Dit voedingssupplement niet innemen zonder advies en/of opvolging van een professionele gezondheidswerker (arts, vroedvrouw, apotheker), met name in geval van gelijktijdige inname van andere producten rijk aan jodium (of in geval
van bewezen schildklieraandoening), en/of vitamine D, en/of ijzer
- Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. 
Natalben Plus 90 capsules
€ 51,25
€ 36,39
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Natalben Plus 90 capsules
€ 51,25
€ 36,39
Product niet beschikbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

RedPoints | Farmaline.be

Laatste reviews en ervaringen met Natalben Plus

Schrijf een review
Toon alle reviews
 • Klant Priscillia gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Tevreden

  Ik heb Natalben plus besteld voor mijn zwangerschapsvitamines (ik was begonnen met Folavit), ik verteer ze, ik heb geen zorgen en alles gaat goed. Ik zal deze blijven gebruiken tot het einde van mijn zwangerschap. Ik ga hiermee door tot het einde van mijn zwangerschap. Een klein pluspuntje voor wie moeite heeft met medicatie innemen, slechts 1 tablet per dag in tegenstelling tot 2 bij andere merken.

 • Klant Pauline gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Aanbevolen door mijn dokter

  Hallo, ik ben 4 en een halve maand zwanger. Sinds het begin van mijn zwangerschap heeft mijn arts me aangeraden dit merk vitamines te nemen omdat ze blijkbaar minder rijk zijn aan ijzer en daarom helpen als je misselijk bent (andere vitamines die te rijk zijn aan ijzer kunnen de misselijkheid verergeren). Ik ben nu al een maand bijna misselijk. De vitaminen zijn niet te groot en zijn gemakkelijk in te nemen en hebben helemaal geen specifieke smaak. Ik beveel ze aan. :)

 • Klant Barnot gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Perfect

  Ik had geen bijwerkingen tijdens mijn zwangerschap. De pillen zijn gemakkelijk in te nemen door het plastic laagje dat de tabletten omhult. De doosjes van 90 capsules zijn ook erg handig. Deze vitaminen werden aanbevolen door mijn gynaecoloog.

Toon alle reviews

Natalben Plus kopen

Je kan Natalben Plus van het merk Natalben , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap en Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen