€ 23,29
€ 17,70
(€ 118,00 / 100 g)
Bespaar 24% (€ 5,59)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/09/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nasumel Neuszalf

NasuMel® neuszalf bevat zuivere honing en ondersteunt de heling van wondjes in de neus. Het helpt bij het herstel van beschadigd slijmvlies en voorkomt en verweekt korstjes in de neus. NasuMel® neuszalf biedt bacteriële bescherming en heeft wondreinigende werking en wordt o.a. ingezet bij:
• korstjes in de neus
• (postchirurgische) behandeling en preventie van al dan niet geïnfecteerde wondjes in de neus en tengevolge daarvan korstvorming in de neus.
• behandeling van droog, geïrriteerd of beschadigd neusslijmvlies, bijvoorbeeld als gevolg van - het chronisch gebruik van corticosteroïd neussprays of - door gebruik van CPAP (slaap apneu) - maar ook tijdens wintersporten of werken in droge ruimten

NasuMel® neuszalf helpt ook bij 'hooikoorts'. Hooikoortsklachten beginnen bij het hechten van gras-en boompollen, maar ook huisstofmijt, op het neusslijmvlies. Door Nasumel® neuszalf toe te passen brengt u een beschermend laagje aan op het neusslijmvlies. Daardoor kunnen gras-en boompollen zich minder goed nestelen op het neusslijmvlies en u minder last heeft van hooikoortsklachten.

NasuMel® neuszalf is goed smeerbaar en bestaat uit een - voor het neusslijmvlies - verzorgende zalf in combinatie met zuivere honing. Het heeft een lage pH en bevat geen stoffen waarvan bekend is dat die allergische reacties kunnen oproepen. NasuMel® neuszalf bevat geen corticosteroïden of antibiotica en kan daarom veilig voor langere tijd worden gebruikt.

Ingrediënten Nasumel Neuszalf

NasuMel® neuszalf bevat de volgende ingrediënten: Arachis oleum, cera alba, glyceryl oleate, mel, aqua
€ 23,29
€ 17,70
(€ 118,00 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Nasumel Neuszalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  nog nooit gebruikt werkt goed om de neus op een natuurlijke manier de binnenkant van de neus te herstellen van wondjes en de droogte van de neus werkt goed

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ik gebruik deze zalf op advies van de NKO-arts voor een droge neus. Geen goedkoop product, maar wel heel goed! Aan te raden en consequent toepassen, want ik durf het al eens te vergeten en het verschil na toepassing is groot.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heb chronische sinusitis nl. pansinusitis waardoor door mijn neus al jaren chronisch ontstoken is en chronische wonden en korsten heeft. Deze zalf gebruikt ik savonds voor het slapen en smorgens is mijn neus soepel vanbinnen en lossen de korsten sneller zonder ze bloeden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nasumel Neuszalf kopen

Je kan Nasumel Neuszalf van het merk Dos Medical, geproduceerd door DOS MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus