€ 23,29
€ 17,70
(€ 118,00 / 100 g)
Bespaar 24% (€ 5,59)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Nasumel Neuszalf

NasuMel® neuszalf bevat zuivere honing en ondersteunt de heling van wondjes in de neus. Het helpt bij het herstel van beschadigd slijmvlies en voorkomt en verweekt korstjes in de neus. NasuMel® neuszalf biedt bacteriële bescherming en heeft wondreinigende werking en wordt o.a. ingezet bij:
• korstjes in de neus
• (postchirurgische) behandeling en preventie van al dan niet geïnfecteerde wondjes in de neus en tengevolge daarvan korstvorming in de neus.
• behandeling van droog, geïrriteerd of beschadigd neusslijmvlies, bijvoorbeeld als gevolg van - het chronisch gebruik van corticosteroïd neussprays of - door gebruik van CPAP (slaap apneu) - maar ook tijdens wintersporten of werken in droge ruimten

NasuMel® neuszalf helpt ook bij 'hooikoorts'. Hooikoortsklachten beginnen bij het hechten van gras-en boompollen, maar ook huisstofmijt, op het neusslijmvlies. Door Nasumel® neuszalf toe te passen brengt u een beschermend laagje aan op het neusslijmvlies. Daardoor kunnen gras-en boompollen zich minder goed nestelen op het neusslijmvlies en u minder last heeft van hooikoortsklachten.

NasuMel® neuszalf is goed smeerbaar en bestaat uit een - voor het neusslijmvlies - verzorgende zalf in combinatie met zuivere honing. Het heeft een lage pH en bevat geen stoffen waarvan bekend is dat die allergische reacties kunnen oproepen. NasuMel® neuszalf bevat geen corticosteroïden of antibiotica en kan daarom veilig voor langere tijd worden gebruikt.

Ingrediënten Nasumel Neuszalf

NasuMel® neuszalf bevat de volgende ingrediënten: Arachis oleum, cera alba, glyceryl oleate, mel, aqua
€ 23,29
€ 17,70
(€ 118,00 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Nasumel Neuszalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeergoed

  Werkt zeer goed envergemakkelijkt in aanvulling van goede neusspray,vermindert ook kans op bloedneus,kan beter door neus ademen tijdens het slapen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed

  goed product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Eindelijk geen korstjes meer

  Slechts 2 maal daags een minieme hoeveel is genoeg om droge slijmvliezen weer soep te maken. Als reumapatiënt heb ik echt baat bij deze zalf. Het wekt echt beter dan gasoline.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nasumel Neuszalf kopen

Je kan Nasumel Neuszalf van het merk Dos Medical , geproduceerd door DOS MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus