De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN OPTIPRO 1

NAN® OPTIPRO® 1 is een 1ste leeftijdsmelk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek.
Deze is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen,
 • Kan na een medisch verzoek gebruikt worden in combinatie met moedermelk
 • Deze zuigenlingenmelk bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de Omega-3 vetzuren (DHA).

Indicatie

Eersteleeftijdsmelk voor baby's van 0 tot 6 maanden

Ingrediënten Nestlé NAN OPTIPRO 1

Ingrediënten: wei (melk), magere melk, zonnebloemolie, lactose, kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, calciumcitraat, visolie, kaliumcitraat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, sojalecithine, kaliumchloride, cholinebitartraat, zuurteregelaar: citroenzuur; L-fenylalanine, natriumfosfaat, natriumchloride, vitamines (C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B6, D, K, B2, foliumzuur, B12, biotine), calciumhydroxide, taurine, L-histidine, inositol, ijzersulfaat, zinksulfaat, nucleotiden, L-carnitine, culture bifidus Bl, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat, wei-eiwitconcentraat (melk).

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 15,29

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan optipro 1

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb heel lang moeten wachten op de bestelling maar uiteindelijk goed aangekomen. Contact opgenomen met de klantendienst, vriendelijke meneer en excuses gekregen plus 7 procent korting bij volgende bestelling. Niet mis maar mag wel meer zijn, die korting :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kindjes zijn er goed mee. Mengt zich goed, zowel in warm of in koud water. Hebben er geen lastvan, geen krampen ofzo De levering is altijd goed verpakt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze melk werd me gegeven op materniteit en heb deze verder gegeven aangezien ze ons goed beviel. Baby reageert er zeer goed op en heeft geen klachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Ik gebruik dit nu bijna drie maanden. Baby eet dit vlot en lijkt het lekker te vinden. Eerste maal besteld via deze site. Vlotte en correcte levering. En goedkoper in aankoop via deze site.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter drinkt deze pap al van bij haar geboorte, naast de borstvoeding. Erg tevreden hiervan. Zorgt voor de groei en voor de stoffen die een baby nodig heeft. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel erg content van deze voeding. Zoontje drinkt goed en heeft geen krampjes of reflux. Voor ons de ideale poedermelk. Een levering aan huis is natuurlijk superleuk. We bestellen graag bij farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed verdraagbare eerste melk voor baby's. Handige pot om te gebruiken door randje die voorzien is om maatschepje op te leggen. Voldoende uitleg om de bereiding te maken op pot voorzien
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hangt natuurlijk van je kleintje af, maar hier drinkt ze de pap heel graag. Klontert niet en gemakkelijke bussen om te bewaren. Voor hier is het een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig om online te kunnen bestellen en aan huis geleverd te krijgen. volledig hetzelfde als de pap vanuit België in de supermarkt en gaat vlotjes binnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede startmelk. Zoontje drinkt deze melk vlotjes op. Dit is voor ons de beste keuze poedermelk, qua opname en verzadiging. Zeer tevreden van dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Ons zoontje heeft deze melk al sinds zijn geboorte en zijn hier dus zeer tevreden over. De rand is ook gemakkelijk om de juiste hoeveelheid te kunnen nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Correcte en snelle levering van Farmaline. Het product Nan optipro 1 van Nestlé voldoet volledig aan onze verwachtingen. We zullen zeker nog kopen bij Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Algemeen tevreden van het product, dochter heeft na de 3de week toch niet het verzadigende gevoel dat ze zou moeten hebben dus zal iets moeten toevoegen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden van dit product. Zoontje is wel niet snel verzadigd, dus moet voor de verzadiging nog iets toevoegen. Heb ook NAN verzadiging geprobeerd, maar dit lag te zwaar op zijn maagje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze baby neemt zijn flesjes goed aan met deze melk ondanks dat hij ook borstvoeding krijgt dus het zal wel lekker zijn en beantwoorden aan de verwachtingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn ermee gestart in het ziekenhuis en de kleine verdraagt deze voeding prima, dus goede eerste start. Naar ons gevoel even goed als borstvoeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer genoeg zijn wij moeten overschakelen naar een ander poeder. Mijn dochtertje had veel buikkrampen en maakte nauwelijks stoelgang. Dit hangt natuurlijk van kind tot kind af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Mijn dochtertje is goed verzadigd van deze poedermelk in tegenstelling tot sommige andere producten dat ik reeds geprobeerd heb. Prijs is ook lager dan bij de apotheek wat mooi meegenomen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals bij al jullie producten ook zrer tevreden over dit product. Melk wordt goed verdagen en er is toch een merkelijk prijsverschil met de melk bij de apotheker.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  perfect, zoals beschreven en geweldige promotie! Mijn baby neemt deze vervangende melk zonder problemen, complicaties of regurgitatie. Ik adviseer.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter was hier eerst goed mee, maar kreeg uiteindelijk Krampjes en reflux. We zijn nu overgeschakeld naar een andere melk van nan. Voor andere minder gevoelige kindjes zeker een aanrader maar helaas niet voor ons.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor mij de beste melk die mijn dochter graag en bestellingen en super snelle levering zeer tevreden beveelt aan alle moeders en vooral goedkoper
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een babyvoeding die goed helpt als je baby last heeft van reflux. De melk is dikker en daardoor heeft je kindje minder last. Werkte alleszins bij ons.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor mij de beste babymelk! Zowel mijn zonen als mijn 4 maanden oude dochter namen deze melk en ik had nooit problemen met koliek of iets dergelijks. Zeer tevreden met het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel blij over, onze zoon blijft bij de standaard formule en is er goed mee. Makkelijke pot om uit te scheppen met lepeltje, en recycleerbaar. Ze zouden wel meer kunnen gevuld zijn al is het maar voor het milieu
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed, men kindje heeft er veel minder last mee van krampjes! Wel goed schudden anders zitten er klonters in de melk. Tevreden baby is een tevreden mama!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goede aanvulling bij borstvoeding, het is makkelijk te maken ook zonder opwarming. helaas bij mijn dochter net iets te licht, daarom overgegaan op Nan comfort compleet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje heeft hier geen krampjes door. Het poeder lost gemakkelijk opin het water mits even schudden. Handig maatje en handige dubbele rand in verpakking voor maatje af te strijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze melk schakelden we over van borstvoeding op flesvoeding. Dat ging, buiten alle verwachtingen, zeer vlot. Het poeder lost gemakkelijk op in water mits voldoende schudden. Door de dubbele rand in het blik ligt het maatje ook telkens proper opgeborgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter was hier heel goed mee. Geen krampen, goed verteerbaar. Het klontert ook niet in de flesjes, goed schudden met de fles is ruim voldoende.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje was helemaal niet goed met deze melk. De stoelgang was heel dik en vlotte dan ook heel moeilijk. Bovendien gaf hij grote hoeveelheden terug.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer praktische site en volgorde verzameld zeer snel.......... Ik beveel het ten zeerste aan. Detail van de zeer reële levering, altijd opgehaald zoals gepland en zonder onaangename verrassingen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteitsvolle zuigelingenmelk. Niet te duur. Goed alternatief om op over te schakelen als je eerst nan ha gebruikte. Perfecte aanvulling voor je baby.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nan pro 1 hielp mijn 2 maanden oude baby goed. De ontlasting is nu regelmatiger en hij is niet meer geconstipeerd. 2 dikke duimen voor Nestlé! Ook de levering van het product was goed op tijd, merci Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, makkelijk te gebruiken. Goed hersluitbaar en via het bijgeleverde schepje heb je telkens de juiste hoeveelheid. Kortom ideale voeding voor baby's.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een ideale aanvulling op de moedermelk, goede consistentie en je moet enkel goed opletten als je het mengt in het flesje om goed te schudden. Handige dosis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoontje verdraagt deze heel goed. Elk blik is goed hermetisch afgesloten. zodat het zeker vers blijft. Ook na het openen is het nog goed afgesloten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een van de weinige echt suikervrije kunstvoedingen. Wij waren tijdelijk overgegaan op een ander merk maar daar kreeg ons meisje krampen van. Terug op nan pro 1 was alles meteen weer in orde, gelukkig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs-kwaliteit en de melk werd heel goed verdragen, maar wij zijn moeten overschakelen naar de HA omdat de kinderarts zo eventuele allergieën wil uitsluiten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vind ik een zeer goed product,alle 2 mijn dochters hebben die melkpoeder al van toen ze geboren waren,ik ben nooit moeten veranderen naar andere melk.aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gerenommeerd product dat zijn waarde reeds heeft bewezen. Erkende kwaliteit sinds de verkoop van farmaceutische producten Daar ben ik blij om; het is een basismelk van hoge kwaliteit. Mijn tweeling eet het zonder problemen nu zijn ze vijf en een halve maand oud. In eerste instantie nam ik de NAN volledige comfort piur een betere spijsvertering en het is ook HA. Dit is geen HA, maar in mijn geval was het puur "preventief" vanwege hun leeftijd. Bij 5 en een halve maand oud, ben ik overgestapt op de klassieke NAN PRO 1 voor hen, omdat ze geen enkel risico op specifieke allergie hebben; het enige verschil is een minder zachte kruk. Voor mij is deze melk onberispelijk Dan stap ik over naar NAN PRO op hun 6 maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg deze melk in het ziekenhuis, en mijn baby houdt ervan. Ik heb ook al andere melk geprobeerd, en die vond mijn baby echt niet goed. Toen ik Nan Pro 1 gebruikte had mijn baby veel minder last van reflux, in vergelijking met de andere melk die we al gebruikt hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere pap die zeer dicht aanleunt bij borstvoeding. In grote verpakkingen te verkrijgen zijn, zou handig zijn daar ik tweeling heb, maar ben uitermate tevreden over nan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn baby's, ja, twee tegelijk, drinken allebei Nan pro 1. De smaak is alleszins een beetje zoeter dan prenan. Ze zijn 3,5maanden en slapen door na een flinke fles met Nan pro1. Naar vertering toe lijkt het mij goed, ze boeren flink en geven zelden terug. Een aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Superbe. Uitstekende service.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter drinkt deze melk met plezier. Dank u aan al de mensen die bij Farmaline werken, mijn bestelling kwam op tijd aan zoals beloofd. Bedankt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pap gebruikte ze in het ziekenhuis ook. Mijn dochtertje drinkt deze flesvoeding heel goed. Ze groeit perfect en komt normaal bij dus wij zijn heel tevreden van deze voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super, mijn kinderen hebben altijd Nan Pro 1 gekregen en men derde en laatste kind krijgt het natuurlijk ook. Ik zal in het vervolg zeker de bestelling bij u doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zoveel melken geprobeerd, maar mijn baby keurde geen enkele goed. Wanneer ik de NAN Pro 1 probeerde voor de eerste keer was ze er gek van! Het smaakt echt goed en het heeft een hele zachte structuur die het heel goed doet oplossen. Voor mij is het de beste! Ik kan het echt aanbevelen, het is de beste babymelk! Je baby zal er van houden!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Onze tweeling heeft het sinds de 1e maand in aanvulling op de moedermelk en voor een paar maanden zonder moedermelk. Dit product is perfect aangepast voor baby's en veroorzaakt geen koliek of zeer weinig koliek.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste kunstvoeding voor kleintjes die geen last hebben van reflux of allergie. Is een vrij lichte pap die makkelijk verteerbaar is (soms is de baby's honger niet verzadigd; heb ook even Beba gebruikt maar die bleek teveel krampen te geven dus snel terug overgestapt op Nan Pro).
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  we hebben het zelf niet geproefd maar bb lijkt deze melk echt te waarderen en toen kregen we te horen dat bb ziek zou worden zodra moeder stopte met het geven van haar melk..... deze weerlegging is fout.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Voldoet aan alle vereisten. Gebruikt sinds geboorte (5 weken te vroeg geboren) tot nu (4 maanden). Niets op aan te merken. Tot nu toe geen problemen met spijsvertering of stoelgang.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als voeding geen opmerkingen. Ik denk dat deze voeding alle nodige bestanddelen bevat maar heb wel een mening over de verpakking. Kunnen deze niet groter gemaakt worden? Je doet echt niet lang met zo'n doos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitermate licht verteerbaar, gelijkaardig aan borstvoeding. Het poeder komt met een handig maatschepje waarmee perfect de juiste hoeveelheid kan afgemeten worden. Een echte aanrader.

Nestlé NAN OPTIPRO 1 kopen

Je kan Nestlé NAN OPTIPRO 1 van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Standaardmelk