Nestlé NAN OPTIPRO 1 800 g

€ 16,49
€ 15,67
Bespaar 5% (€ 0,82)
Op voorraad
Promotie -5% korting geldig t.e.m. 30/04/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Nestlé NAN OPTIPRO 1 800 g

Omschrijving van Nestlé NAN OPTIPRO 1

Nestlé Nan Pro 1 is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen. NAN Pro 1 kan op medisch advies in combinatie met bortvoeding gebruikt worden.

Indicatie

Voor gezonde zuigelingen zonder familiale antecedenten van allergie. 0 tot 6 maanden.

Gebruik van Nestlé NAN OPTIPRO 1

Raadgevingen voor een optimale bereiding van de zuigfles
Voor zuigflessen van meer dan 250 ml: gebruik een zuigfles met de juiste capaciteit (inhoud > 300 ml)
1. De zuigfles, de sluitring en het speentje gedurende 5 minuten steriliseren in kokend water.
2. De aangeduide hoeveelheid water lauw op 37°C in de zuigfles gieten. Gebruik licht gemineraliseerd water.
3. Het aanbevolen aantal afgestreken maatjes toevoegen. De bereiding is dezelfde voor alle zuigelingenvoedingen = 1 maatje per 30 ml water. Om de probiotica te behouden, is het belangrijk dat het water, dat eerst werd gekookt of opgewarmd, afgekoeld wordt tot 37°C vooraleer het poeder wordt toegevoegd.
4. De zuigfles sluiten en flink schudden gedurende min. 15 seconden tot het poeder volledig is opgelost.
5. Na de maaltijd de zuigfles, de sluitring en het speentje zorgvuldig wassen en spoelen en vervolgens laten drogen.
Heel belangrijk: De zuigfles niet tussen de handen rollen.

Ingrediënten Nestlé NAN OPTIPRO 1

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Probioticum  Bifidus  B.  lactis
: een unieke stam die het meest bestudeerd werd en die een bewezen doeltreffendheid heeft.
Verlaagd eiwitgehalte
- Verminderde nierbelasting
- Verminderd risico op obesitas
Aangepaste wei/caseïneverhouding:
- Optimaal aminozurenprofiel
- Betere vertering
Essentiële  vetzuren
- Een mengsel van plantaardige oliën dat een aangepaste  aanvoer van linolzuuren α-linoleenzuur waarborgt.
- LCPUFA’s: ARA/DHAvoor een betere hersenontwikkeling.
100% lactosevoor NAN Pro 1
Low phosphate
- Bifidogeen effect
- Betere botmineralisatie
- Betere vetabsorptie

Waarschuwing

BELANGRIJK: Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring van het product zijn risico’s voor de gezondheid van uw
kind verbonden.
- Was uw handen goed alvorens de zuigfles te bereiden. Gebruik alleen zeer proper keukengerei.
- Gebruik enkel vooraf gekookt leidingwater of nietbruisend licht gemineraliseerd water.
- Maak slechts 1 enkele zuigfles per keer klaar. Geef deze onmiddellijk. Giet altijd de restjes van een niet leeggedronken zuigfles weg.
- Overdoseer niet. Druk het poeder niet in en strijk de maatjes af met de rug van een proper mes. Gebruik het maatje dat zich in de doos bevindt.
- Sluit het geopende zakje en/of de geopende doos goed af na ieder gebruik en bewaar op een droge en koele plaats.
- Gebruik de inhoud van het zakje en/of doos binnen 3 weken na opening.
Nestlé NAN OPTIPRO 1 800 g
€ 16,49
€ 15,67

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan optipro 1

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een babyvoeding die goed helpt als je baby last heeft van reflux. De melk is dikker en daardoor heeft je kindje minder last. Werkte alleszins bij ons.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel blij over, onze zoon blijft bij de standaard formule en is er goed mee. Makkelijke pot om uit te scheppen met lepeltje, en recycleerbaar. Ze zouden wel meer kunnen gevuld zijn al is het maar voor het milieu
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed, men kindje heeft er veel minder last mee van krampjes! Wel goed schudden anders zitten er klonters in de melk. Tevreden baby is een tevreden mama!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goede aanvulling bij borstvoeding, het is makkelijk te maken ook zonder opwarming. helaas bij mijn dochter net iets te licht, daarom overgegaan op Nan comfort compleet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje heeft hier geen krampjes door. Het poeder lost gemakkelijk opin het water mits even schudden. Handig maatje en handige dubbele rand in verpakking voor maatje af te strijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze melk schakelden we over van borstvoeding op flesvoeding. Dat ging, buiten alle verwachtingen, zeer vlot. Het poeder lost gemakkelijk op in water mits voldoende schudden. Door de dubbele rand in het blik ligt het maatje ook telkens proper opgeborgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter was hier heel goed mee. Geen krampen, goed verteerbaar. Het klontert ook niet in de flesjes, goed schudden met de fles is ruim voldoende.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje was helemaal niet goed met deze melk. De stoelgang was heel dik en vlotte dan ook heel moeilijk. Bovendien gaf hij grote hoeveelheden terug.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteitsvolle zuigelingenmelk. Niet te duur. Goed alternatief om op over te schakelen als je eerst nan ha gebruikte. Perfecte aanvulling voor je baby.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nan pro 1 hielp mijn 2 maanden oude baby goed. De ontlasting is nu regelmatiger en hij is niet meer geconstipeerd. 2 dikke duimen voor Nestlé! Ook de levering van het product was goed op tijd, merci Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, makkelijk te gebruiken. Goed hersluitbaar en via het bijgeleverde schepje heb je telkens de juiste hoeveelheid. Kortom ideale voeding voor baby's.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een ideale aanvulling op de moedermelk, goede consistentie en je moet enkel goed opletten als je het mengt in het flesje om goed te schudden. Handige dosis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoontje verdraagt deze heel goed. Elk blik is goed hermetisch afgesloten. zodat het zeker vers blijft. Ook na het openen is het nog goed afgesloten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een van de weinige echt suikervrije kunstvoedingen. Wij waren tijdelijk overgegaan op een ander merk maar daar kreeg ons meisje krampen van. Terug op nan pro 1 was alles meteen weer in orde, gelukkig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs-kwaliteit en de melk werd heel goed verdragen, maar wij zijn moeten overschakelen naar de HA omdat de kinderarts zo eventuele allergieën wil uitsluiten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vind ik een zeer goed product,alle 2 mijn dochters hebben die melkpoeder al van toen ze geboren waren,ik ben nooit moeten veranderen naar andere melk.aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg deze melk in het ziekenhuis, en mijn baby houdt ervan. Ik heb ook al andere melk geprobeerd, en die vond mijn baby echt niet goed. Toen ik Nan Pro 1 gebruikte had mijn baby veel minder last van reflux, in vergelijking met de andere melk die we al gebruikt hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere pap die zeer dicht aanleunt bij borstvoeding. In grote verpakkingen te verkrijgen zijn, zou handig zijn daar ik tweeling heb, maar ben uitermate tevreden over nan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn baby's, ja, twee tegelijk, drinken allebei Nan pro 1. De smaak is alleszins een beetje zoeter dan prenan. Ze zijn 3,5maanden en slapen door na een flinke fles met Nan pro1. Naar vertering toe lijkt het mij goed, ze boeren flink en geven zelden terug. Een aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Superbe. Uitstekende service.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter drinkt deze melk met plezier. Dank u aan al de mensen die bij Farmaline werken, mijn bestelling kwam op tijd aan zoals beloofd. Bedankt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pap gebruikte ze in het ziekenhuis ook. Mijn dochtertje drinkt deze flesvoeding heel goed. Ze groeit perfect en komt normaal bij dus wij zijn heel tevreden van deze voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super, mijn kinderen hebben altijd Nan Pro 1 gekregen en men derde en laatste kind krijgt het natuurlijk ook. Ik zal in het vervolg zeker de bestelling bij u doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zoveel melken geprobeerd, maar mijn baby keurde geen enkele goed. Wanneer ik de NAN Pro 1 probeerde voor de eerste keer was ze er gek van! Het smaakt echt goed en het heeft een hele zachte structuur die het heel goed doet oplossen. Voor mij is het de beste! Ik kan het echt aanbevelen, het is de beste babymelk! Je baby zal er van houden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste kunstvoeding voor kleintjes die geen last hebben van reflux of allergie. Is een vrij lichte pap die makkelijk verteerbaar is (soms is de baby's honger niet verzadigd; heb ook even Beba gebruikt maar die bleek teveel krampen te geven dus snel terug overgestapt op Nan Pro).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Voldoet aan alle vereisten. Gebruikt sinds geboorte (5 weken te vroeg geboren) tot nu (4 maanden). Niets op aan te merken. Tot nu toe geen problemen met spijsvertering of stoelgang.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als voeding geen opmerkingen. Ik denk dat deze voeding alle nodige bestanddelen bevat maar heb wel een mening over de verpakking. Kunnen deze niet groter gemaakt worden? Je doet echt niet lang met zo'n doos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitermate licht verteerbaar, gelijkaardig aan borstvoeding. Het poeder komt met een handig maatschepje waarmee perfect de juiste hoeveelheid kan afgemeten worden. Een echte aanrader.

Nestlé NAN OPTIPRO 1 kopen

Je kan Nestlé NAN OPTIPRO 1 van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Standaardmelk