De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN A.R. 1

NAN A.R. 1 is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om te beantwoorden aan regurgitatieproblemen. 
 • NAN A.R. 1, verrijkt met zetmeel, vermindert het risico op regurgitatie. 
 • Hypoallergeen, is ook geschikt voor kinderen met risico op allergie NAN® A.R.1 moet onder medisch toezicht gebruikt worden. 
NAN® A.R.1 is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. 

Indicatie

Specifieke voeding voor zuigelingen vanaf 0-6 maanden

Gebruik van Nestlé NAN A.R. 1

Ingrediënten Nestlé NAN A.R. 1

Lactose (melk), aardappelzetmeel, enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, maltodextrine, L-arginine, vitamines, C, E, A, niacine, pantotheenzuur, D, B1, B2, B6, K, foliumzuur, B12, biotine, natriumhydroxide, natriumchloride, L-histidine, cholinebitartraat, L-tyrosine, kaliumfosfaat, zuurteregelaar, citroenzuur, taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, cultuur, (l reuteri*), kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat

Bijwerkingen van Nestlé NAN A.R. 1

NAN® A.R.1 is niet bestemd voor parenteraal gebruik

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 
€ 2,87

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé NAN A.R. 1

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  De kwaliteit van de NAN melk maar in miniformaat! Dochtertje vindt het lekker, en past prima in de babytas of handtas. Veel aangenamer op verplaatsing dan de grote potten. Ook fijn voor oma/opa, gewoon een zakje in de juiste hoeveelheid water en ze hoeven geen schepjes te tellen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Geen last meer van overgeven. Dezelfde melk als de andere Nestlé producten, dus onze zoon had geen last van het wisselen van melk. Samen met d'r Brown flessen de ideale oplossing. Makkelijk om bij de grootouders te laten staan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Een zeer praktisch product voor op reis. Ik heb het nog goedkoper gevonden op een andere site, maar als ik dat dan optelde voor 800 gram te kopen.. kwam het weer duur uit.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé NAN A.R. 1 kopen

Je kan Nestlé NAN A.R. 1 van het merk Nestlé NAN , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Anti-Reflux melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Anti-Reflux melk