€ 32,00
€ 27,20
(€ 272,00 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 4,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Naloc 10 ml flacon

Omschrijving van Naloc

Naloc is een topische behandeling voor verkleurde en misvormde nagels, als gevolg van schimmel of nagelpsoriasis.

Naloc zorgt ervoor dat de omstandigheden waarin de schimmelnagel gedijt, volledig verdwijnen, dit door de micro-omgeving te wijzigen en het nagelopperlvak te verstevigen.

Naloc hydrateert en maakt de buitenste lagen van de nagelplaat glad, zonder agressief te zijn. Naloc verandert het micromilieu en verbetert het uitzicht van het nageloppervlak zodat de groei van schimmels en bacteriën voorkomen wordt. Naloc verbetert het uitzicht van de nagels en houdt ze in goede staat.

In een klinisch onderzoek hebben de meeste gebruikers na slechts 2 weken en 92% na 8 weken, een verbetering opgemerkt. Behandeling met Naloc vereist geen medische diagnose. Naloc is een medisch hulpmiddel en is beschikbaar zonder voorschrift.

Dankzij de klep op de tube wordt belet dat bacteriën of schimmels de inhoud besmetten.

Indicatie

Behandeling voor verkleurde en misvormde nagels, veroorzaakt door onder andere schimmel. Ook geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Gebruik van Naloc

Met Naloc kunnen uw nagels zacht en gemakkelijk behandeld worden, zonder ze te moeten vijlen. Naloc wordt éénmaal per dag aangebracht op de verkleurde/misvormde nagel en onder de nagelrand. Voor een goede werking wordt de behandeling aangeraden juist voor het slapengaan.

Hoe Naloc gebruiken?
1. De punt van de tube lichtjes tegen de nagel aandrukken.
2. Een laag over het volledige nageloppervlak en onder de vrije rand aanbrengen.
3. Enkele minuten laten drogen.

Duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de aandoening en de mate van verkleuring van de nagel. Normaal gezien is een behandeling van minstens 3-6 maanden nodig om verbetering te zien, maar resultaten zijn zichtbaar na 2 à 4 weken. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling worden voortgezet tot een normale nagel is uitgegroeid.

Ingrediënten Naloc

Naloc bestaat uit een gepatenteerde samenstelling van propyleen glycol, ureum en melkzuur. De ingrediënten staan op de lijst van veilige producten voor FDA (GRAS : General Regarded as Safe). Naloc bevat geen bewaarmiddelen of geurstoffen.

Ingrediënten: propyleenglycol, ureum, melkzuur, water, natriumhydroxide.

Bijwerkingen van Naloc

Mogelijk kan een lichte huidirritatie of verkleuring van de nagel optreden. In sommige gevallen kunnen delen van het nagelbed loskomen en uitvallen. Er zijn geen interacties bekend met farmaceutische producten.

Waarschuwing

 • Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
 • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Gebruik geen nagellak tijdens de behandeling, aangezien Naloc minder goed wordt opgenomen en een negatief invloed heeft op het gewenste resultaat.
 • Voor gebruik bij kinderen, gelieve eerst een arts te raadplegen.
 • Geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.
€ 32,00
€ 27,20
(€ 272,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Naloc

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed

  Heeft heel veel tijd nodig . Elke dag aanbrengen op de beschadigde nagels . Goed laten intrekken . Duurt maanden voor een nagel mooi terug is gegroeid . Dus echt blijven volhouden .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Naloc 10 ml flacon

  Gemakkelijk aan te brengen op de nagels. Wel zachtjes op de tube drukken anders komt er teveel van product uit. Lijkt na 14 dagen aanbrengen toch wel verbetering te merken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Schimmelnagels

  Dit product is me aangeraden door de pedicure. Het werkt zeker. Maar het duurt zeer lang eer je van schimmel aan de nagel verlost bent. Ik wacht nog een beetje af en zie of het inderdaad op termijn lukt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Naloc kopen

Je kan Naloc van het merk Meda Pharma , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen
Welzijn & Gezondheid > Schimmels
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure > Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen