€ 30,00
€ 25,20
(€ 252,00 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 4,80)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Naloc 10 ml flacon

Omschrijving van Naloc

Naloc is een topische behandeling voor verkleurde en misvormde nagels, als gevolg van schimmel of nagelpsoriasis.

Naloc zorgt ervoor dat de omstandigheden waarin de schimmelnagel gedijt, volledig verdwijnen, dit door de micro-omgeving te wijzigen en het nagelopperlvak te verstevigen.

Naloc hydrateert en maakt de buitenste lagen van de nagelplaat glad, zonder agressief te zijn. Naloc verandert het micromilieu en verbetert het uitzicht van het nageloppervlak zodat de groei van schimmels en bacteriën voorkomen wordt. Naloc verbetert het uitzicht van de nagels en houdt ze in goede staat.

In een klinisch onderzoek hebben de meeste gebruikers na slechts 2 weken en 92% na 8 weken, een verbetering opgemerkt. Behandeling met Naloc vereist geen medische diagnose. Naloc is een medisch hulpmiddel en is beschikbaar zonder voorschrift.

Dankzij de klep op de tube wordt belet dat bacteriën of schimmels de inhoud besmetten.

Indicatie

Behandeling voor verkleurde en misvormde nagels, veroorzaakt door onder andere schimmel. Ook geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Gebruik van Naloc

Met Naloc kunnen uw nagels zacht en gemakkelijk behandeld worden, zonder ze te moeten vijlen. Naloc wordt éénmaal per dag aangebracht op de verkleurde/misvormde nagel en onder de nagelrand. Voor een goede werking wordt de behandeling aangeraden juist voor het slapengaan.

Hoe Naloc gebruiken?
1. De punt van de tube lichtjes tegen de nagel aandrukken.
2. Een laag over het volledige nageloppervlak en onder de vrije rand aanbrengen.
3. Enkele minuten laten drogen.

Duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de aandoening en de mate van verkleuring van de nagel. Normaal gezien is een behandeling van minstens 3-6 maanden nodig om verbetering te zien, maar resultaten zijn zichtbaar na 2 à 4 weken. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling worden voortgezet tot een normale nagel is uitgegroeid.

Ingrediënten Naloc

Naloc bestaat uit een gepatenteerde samenstelling van propyleen glycol, ureum en melkzuur. De ingrediënten staan op de lijst van veilige producten voor FDA (GRAS : General Regarded as Safe). Naloc bevat geen bewaarmiddelen of geurstoffen.

Ingrediënten: propyleenglycol, ureum, melkzuur, water, natriumhydroxide.

Bijwerkingen van Naloc

Mogelijk kan een lichte huidirritatie of verkleuring van de nagel optreden. In sommige gevallen kunnen delen van het nagelbed loskomen en uitvallen. Er zijn geen interacties bekend met farmaceutische producten.

Waarschuwing

 • Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
 • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Gebruik geen nagellak tijdens de behandeling, aangezien Naloc minder goed wordt opgenomen en een negatief invloed heeft op het gewenste resultaat.
 • Voor gebruik bij kinderen, gelieve eerst een arts te raadplegen.
 • Geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Naloc 10 ml flacon
€ 30,00
€ 25,20
(€ 252,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Naloc

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Naloc is een van de weinige producten tegen schimmelnagels dat effectief werkt. Het doet wat het belooft, als je de instructies goed opvolgt en dit ongeveer 9 maanden volhoud. Bij mij alleszins een mooi resultaat.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Werkt niet snel, je moet het dus langdurig gebruiken, en de discipline hebben om het dagelijks op te doen. Maar als je dat doet, heb je echt wel goede resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Erg goed product, maar het dient wel langere tijd gebruikt te worden tot de schimmel volledig is uitgegroeid (6 maanden of langer). Heel gemakkelijk aan te brengen, en zuinig in gebruik dank zij de gebruiksvriendelijke applicator.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Naloc zegt dat is tegen schimmel en kalknagels. En dat is in de praktijk ook zo bij mij werkt het zelfs sneller als staat aangegeven. Ik kan niet meer zonder Naloc
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werd me aangeraden door de medisch pedicure, zou het enige zijn dat helpt bij schimmelnagels. Twee van de acht zijn beter. Behandel nu al minstens 10weken en ben aan 2de flacon bezig
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al een paar producten tegen schimmelnagels geprobeerd. Met Naloc al het beste resultaat maar geraak er toch niet volledig vanaf. Het aanbrengen is niet zo evident, het is nogal vloeibaar waardoor het niet op een specifieke plaats kan aangebracht worden maar over de hele nagel uitloopt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Naloc voor schimmelnagels. Zeer goed product. Al na de eerste dagen toepassen duidelijk verbleken van de groen gele kleur, en uitzicht van de nagel gladder. Bij toepassen zoals aangegeven duidelijk resultaat. Duurt natuurlijk wel even want de angel moet uitgroeien. Maar nu duidelijk een nieuwe nagel zonder schimmel of verdikking die aan het groeien is. Is nu tot op de helft gekomen, maar is mijn grote teennagel dus dat duurt zo een 4 a 5 maand voor men zo ver zit. Maar ik begon al na 2 maand duidelijk een lijntje van de nieuwe nagel bij de nagelrand waar te nemen en dus nu al tot de helft. Ik ben er heel blij mee want had al van alles gedaan. Dit helpt echt. M
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog veel te vroeg om een oordeel te vellen over deze geneesmiddel gezien dit pas resultaten geeft na langdurig gebruik. Daarom kan ik een duidelijke beoordeling geven na deze periode.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product. Zichtbaar resultaat binnen iets meer dan een week. Zeer gemakkelijk in gebruik en zuinig product. Je hebt er niet veel van nodig. Fantastische geneesmiddel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het lijkt goed te werken, ik gebruik het nog maar 3 dagen, ik zal na 2 weken mijn mening moeten herzien. Daarentegen wel de felicitaties aan Farmaline vanwege de snelle levering en de kwalitatieve verpakking. Mireille is een tevreden klant
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zal het langer moeten gebruiken want nu nog niet heel veel verbetering te zien. Nagel ziet er iets mooier en gladder uit. Dikte van de nagel/kalk, is niet weg of minder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Naloc is een zeer doeltreffend product. Na 4 weken gebruik zien mijn schimmelnagels er veel gezonder uit. Ik ga de behandeling verder zetten, wat trouwens ook goedkoper is dan een behandeling bij de dermatoloog etc... Het is handig in gebruik. Het kogeltje onderaan de stick is veel hygiënischer dan andere pennen. Een aanrader

Naloc kopen

Je kan Naloc van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Schimmels
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen