€ 11,99
€ 10,67
(€ 53,35 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,32)

Omschrijving van Mustard / herik

Bach Mustard / herik

Kruidenpreparaat

Ingredienten
Alcohol 27 vol. %, tinctuur van herik bloesem.

Gebruik:
2 Druppels mengen in een glas water (100 ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag.
Maximaal 20 druppels per dag. 
 

Fabrikant
A. Nelson & Co Ltd.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Distributeur Benelux
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Indicatie

Diepe wanhoop zonder reden

Gebruik van Mustard / herik

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.

Ingrediënten Mustard / herik

Alcohol 27 vol. %, tinctuur van herik bloesem.

€ 11,99
€ 10,67
(€ 53,35 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mustard / herik

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  MUSTARD HERIK

  neem dit al jaren en altijd tevreden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Naar mijn mening zijn de Bach Flower Remedie druppels een goede ondersteuning voor mensen die een emotioneel moeilijke periode door gaan of ze kunnen dienen als aanvulling bij medicatie om die dosis laag/lager te houden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product en in ieder geval effectief op mijn man heeft hij zijn zelfvertrouwen teruggewonnen! Zeer eenvoudig te gebruiken met de pipet om de druppels te meten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mustard / herik kopen

Je kan Mustard / herik van het merk Bach , geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie