€ 10,49
€ 8,60
(€ 28,67 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 1,89)
Promotie 18% korting
Bijsluiter van Multi-Gyn LiquiGel + Applicator 30 ml tube

Omschrijving van Multi-Gyn LiquiGel + Applicator

Multi-Gyn LiquiGel werkt direct bevochtigend. Het optimaliseert de conditie van het vaginale weefsel en stimuleert de eigen natuurlijke vochtigheid van de vagina. Multi-Gyn LiquiGel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex. Dit is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit planten en bestaat uit bioactieve polysacchariden. Het heeft als unieke eigenschap dat het schadelijke bacteriën op een effectieve en natuurlijke wijze neutraliseert. Hierdoor wordt het natuurlijk herstel van beschadigd weefsel in de schaamstreek ondersteund.

Multi-Gyn LiquiGel bevordert de vaginale vochtigheid en biedt bescherming tegen vaginale droogheid en irritatie. Door het lichaamseigen bevochtigingsproces te stimuleren, wordt een optimale, natuurlijke balans in de vaginale flora bereikt. Bevochtiging van het vaginale weefsel zorgt voor herstel van de natuurlijke elasticiteit en functies. Multi-Gyn LiquiGel vormt een bioadhesieve laag over het slijmvlies; dit zorgt voor langdurige bevochtiging en behoud van een gezonde vaginale flora. Het regelmatig in- of aanbrengen van Multi-Gyn LiquiGel vermindert irritatie en ondersteunt de optimale conditie van de vagina.

Indicatie

 • vaginale droogheid tijdens en na de menopauze
 • vaginale droogheid als gevolg van hormonale veranderingen, medicijnen en stress
 • vaginale droogheid tijdens geslachtsgemeenschap
 • vaginale atrofie, irritatie en/of ongemak

Gebruik van Multi-Gyn LiquiGel + Applicator

In geval van droogheid van de uitwendige schaamstreek (vulva), kan LiquiGel met de vinger worden aangebracht. Voor de inwendige toepassing kan de speciale inbrengcanule worden gebruikt. Raadpleeg voor verdere aanwijzingen de hieronder beschreven instructies.

Ingrediënten Multi-Gyn LiquiGel + Applicator

alactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Glycerine, Betaine, Xanthan Gum *2QR-complex: gepatenteerde bioactieve polysacchariden

Bijwerkingen van Multi-Gyn LiquiGel + Applicator

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Multi-Gyn LiquiGel. Het heeft een veilige en natuurlijke samenstelling. Multi-Gyn LiquiGel kan niet als anticonceptie worden gebruikt en bevat geen spermicide. Er is echter geen onderzoek gedaan naar de invloed op de activiteit van spermacellen.

Waarschuwing

Geadviseerd wordt om Multi-Gyn LiquiGel te bewaren bij kamertemperatuur (tussen 10 °C en 25 °C).
€ 10,49
€ 8,60
(€ 28,67 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Multi-Gyn LiquiGel + Applicator

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Te gebruiken bij vaginale droogheid. Goed te verdragen, ook bij langdurig en dagelijk gebruik. De gel geeft een lichte tinteling na het aanbrengen. Het is wel een product wat je moet blijven gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Aanrader voor vrouwen in menopauze of wanneer je te kampen hebt met droogte dan is dit een héél goed helpend produkt dat u onmiddellijk verlicht van trekkerigheid, ook bij intiem genot steeds gebruiken om irritatie te voorkomen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Multi-Gyn LiquiGel + Applicator kopen

Je kan Multi-Gyn LiquiGel + Applicator van het merk Multi-Gyn , geproduceerd door Biohorma Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Glijmiddel
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Vaginale Ongemakken
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel