€ 15,69
€ 13,34
(€ 53,36 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,35)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Multi-Gyn FloraPlus 25 ml

Omschrijving van Multi-Gyn FloraPlus

Multi-Gyn FloraPlus is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De gel bevat naast plantaardige extracten ook prebiotische bestanddelen. Deze prebiotica zorgen ervoor dat de groei van nuttige melkzuurbacteriën wordt gestimuleerd en ondersteunen een gezonde vaginale flora. Multi-Gyn FloraPlus behandelt niet alleen vaginale schimmelinfecties, maar verlicht ook de symptomen en voorkomt terugkerende schimmelinfecties.

Indicatie

 • Behandelt vaginale schimmelinfecties
 • Verlicht jeuk en irritatie
 • Optimaliseert de pH waarde van de vagina
 • Ondersteunt een gezonde vaginale flora

Gebruik van Multi-Gyn FloraPlus

Behandeling van vaginale schimmelinfecties gedurende 5 opeenvolgende dagen 1 tube per dag gebruiken voor het slapen gaan.

Ter voorkoming van (terugkerende) vaginale schimmelproblemen om de 3 dagen voor het slapen gaan 1 tube gebruiken.

Ondersteuning gedurende antibiotica gebruik de eerste 3 dagen
elke dag gebruiken, vervolgens om de 3 dagen.

Ingrediënten Multi-Gyn FloraPlus

Galactoarabinan Polyglucuronic acid Crosspolymer*, Monosaccharides, Amino Acids, Vitamins *2QR-complex, gepatenteerde bio-actieve polysacchariden van plantaardige oorsprong

Waarschuwing

 • Bij aanhoudende of terugkerende klachten is het raadzaam om een arts te raadplegen.
 • Allergieën voor bestanddelen van Multi-Gyn FloraPlus zijn zeer zeldzaam. Breng bij twijfel een klein beetje gel aan op de binnenkant van uw onderarm en laat dit enige tijd zitten. Wanneer er een jeukende, rode plek verschijnt, adviseren wij u om Multi-Gyn FloraPlus niet te gebruiken.
 • Multi-Gyn FloraPlus niet langer dan 30 dagen achtereen gebruiken, zodat de vaginale flora zichzelf ook zonder hulp kan reguleren.
€ 15,69
€ 13,34
(€ 53,36 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Multi-gyn floraplus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Multi-GYn FloraPlus is een natuurlijk product om de vaginale ongemakken tegen te gaan. Het product is gemakkelijk in gebruik. Ik ben het resultaat nog aan het afwachten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte dit product voor het eerst en ik ben er blij mee. Zeer eenvoudig in gebruik en praktisch omdat de behandeling voor het slapen gaan wordt uitgevoerd. Het bestaat uit 5 kleppen die één keer per dag gedurende 5 dagen worden ingebracht. Zeer tevreden omdat de jeuk na de behandeling is verdwenen. Ik beveel het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zéér goed werkend bij schimmelinfectie is ook een produkt dat je altijd in huis moet hebben want iedere vrouw kan eens het ongeluk hebben van zo een schimmelinfectie op te lopen en dan is dit ook een redder in nood!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Multi-Gyn Flora Plus is een ideaal middel tegen een vaginale schimmel of bacterie zoals Gardnerella, het verwijderd onmiddellijk jeuk en geurtjes, het wordt heel goed opgenomen en veroorzaakt geen last na gebruik. Geeft geen enkele bijwerking, super goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt de vaginale zuurtegraad terug in balans brengen. Kan helpen om vaginale schimmelinfecties te vermijden of kan als kuur schimmelinfecties helpen oplossen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend. Heb er na de behandeling geen last meer van. Het product wijst zichzelf uit. Na het inbrengen krijg je wel een branderig gevoel, maar dat gaat snel voorbij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je regelmatig schimmelinfecties hebt en je bent ten einde raad, zou ik je zeker aanraden om dit product eens te gebruiken. Het werkt zeer effectief en je bent in no time verlost van je vervelende klachten. Bovendien komt de schimmelinfectie ook niet meer terug, wat bij andere producten soms wel het geval is.

Multi-Gyn FloraPlus kopen

Je kan Multi-Gyn FloraPlus van het merk Multi-Gyn, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Urinaire Ongemakken
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Vaginale Ongemakken
Welzijn & Gezondheid > Schimmels
Seksualiteit > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep
50+ > Urineweginfecties