€ 14,69
€ 11,31
(€ 22,62 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 3,38)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Multi-Gyn ActiGel + Applicator 50 ml

Omschrijving van Multi-Gyn ActiGel + Applicator

Multi-Gyn ActiGel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex. Deze natuurlijke stof wordt gewonnen uit planten en bestaat uit bioactieve polysacchariden. Het heeft de unieke eigenschap om de hechting van schadelijke bacteriën te blokkeren en op deze wijze dergelijke bacteriën te neutraliseren. Dit natuurlijke blokkerende effect is volledig veilig en onschadelijk omdat het niet gebaseerd is op giftige stoffen of chemicaliën. Het heeft dan ook geen enkel negatief neveneffect.

Aanvullend op het belangrijke effect van het blokkeren van schadelijke bacteriën, ondersteunt Multi-Gyn ActiGel het natuurlijk herstelmechanisme van het weefsel en optimaliseert het de conditie van het slijmvlies. Het zorgt direct voor een juiste vaginale zuurgraad (pH-waarde). De nuttige melkzuurbacteriën (Lactobacillen) worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en op deze wijze creëert Multi-Gyn ActiGel een optimale flora die ongemakken voorkomt.

Indicatie

Multi-Gyn ActiGel
 • behandelt en voorkomt BV
 • gaat onaangename geur en afscheiding tegen
 • werkt direct verzachtend bij jeuk, schraalheid en irritaties
 • herstelt de natuurlijke pH waarde
 • optimaliseert de vaginale flora en de conditie van het slijmvlies
 • zowel voor uitwendig als inwendig gebruik

Gebruik van Multi-Gyn ActiGel + Applicator

U kunt Multi-Gyn ActiGel zo vaak gebruiken als u wilt, in feite elke keer als u last heeft van ongemakken zoals jeuk, afscheiding, geur, branderigheid of irritatie of deze wilt voorkomen.

Ingrediënten Multi-Gyn ActiGel + Applicator

Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Xanthan Gum, Glycerin, Caprylyl Glycol *2QR-complex: gepatenteerde bio-actieve polysaccharides.

Bijwerkingen van Multi-Gyn ActiGel + Applicator

Aangezien Multi-Gyn ActiGel een optimale zuurgraad heeft, en sperma basisch is, kan de aanwezigheid van Multi-Gyn ActiGel in de vagina de activiteit van het sperma beïnvloeden. Dus indien u zwanger wilt worden moet u ActiGel niet gebruiken in de uren direct voor en na gemeenschap. Er zijn geen andere neveneffecten bekend.

Waarschuwing

Geadviseerd wordt om Multi-Gyn ActiGel te bewaren bij kamertemperatuur (tussen 10 °C en 25 °C).
€ 14,69
€ 11,31
(€ 22,62 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Multi-gyn actigel + applicator

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Wordt eerst een beetje opgewarmd, maar verdwijnt zo snel. Zeer goed product, te gebruiken in geval van jeuk, droogte als gevolg van de menopauze. Zeer goed product. Aanbevolen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omwille van de vaginale droogte ten gevolge menopauze is dit het eerste produkt dat ik gebruik.Kan dus niet vergelijken.Er is wel een goede verbeterin van mijn probleem.Zeker het jeukerige gevoel is verdwenen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze frisse en doeltreffende gel is makkelijk te gebruiken. Bevat ook geen chemicaliën en kleurstoffen. Heel effectief om te gebruiken bij kleinere ongemakken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nadat ik reageerde op inlegkruisje en jeukende uitslag had was deze gel erg welkom. Hij brengt gemakkelijk aan,heeft geen rare geur en de uitslag was snel verdwenen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bon produit, calme très rapidement les petits problèmes féminins. Facile à appliquer, A recommander en cas de démangeaisons, de sécheresse.... Très contente
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige verpakking het doseerstaafje is handig op de tube te draaien. Het doet wat het zegt te doen. Bij het net inbrengen kan je een licht brandend gevoel krijgen maar dit is zo over.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter heeft dit gebruikt daar ze veel last had van vaginale afscheiding, dit product werkt voor haar niet zo goed, ook had ze toen ze het gebruikte een enorm branderig gevoel .Ze gebruikt ondertussen een ander product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top produkt wanneer je veelvuldig last en pijn hebt van blaasontstekingen en vaginale bacteriële ongemakken is dit een redder in nood. Moet je altijd in huis hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vaginale gel helpt goed bij irritatie, jeuk en herstelt vooral de vaginale flora , interessant tijdens en na de menopauze wanneer er vooral droogheid optreed
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Multi-Gyn Actigel is een uitstekend middel bij vaginale jeuk, schimmel of vaginitis. Het helpt je onmiddelijk en reduceert onaangename geurtjes. Het is veilig en je kan het heel lang gebruiken, het is een vaste waarde in mijn medicijnkastje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een frisse gel die zowel inwendig als uitwendig gebruikt kan worden door de bijgeleverde applicator. Kan bij het aanbrengen soms wat prikken. Nog niet lang genoeg gebruikt om een duidelijk resultaat te zien. Eerder aangeschaft voor preventief, verzorgend gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief bij vaginale ongemakken. Geurloos en kleurloos, gemakkelijk aan te brengen en onmiddellijk effect. De ongemakken verdwijnen meteen na het aanbrengen van de creme
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Onmiddellijk verdwijnt de irritatie bij het aanbrengen. Goed product. Goed tegen jeuk en geurtjes. Effect blijft volledige dag. Product dat ik zal blijven aankopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer makkelijk in gebruik en heel effectief tegen jeuk en een onaangenaam gevoel. Bovendien merk je al meteen verlichting na een aantal uur. Zeker een aanrader!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Niet erg tevreden, soms maakt de gel kurken, je moet het na verloop van tijd gebruiken om goede resultaten te krijgen, maar ik raad nog steeds lange kuren aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is effectief. Vanaf het eerste gebruik had mijn partner dit branderige gevoel na de geslachtsgemeenschap niet meer. Ik raad het ten zeerste aan.

Multi-Gyn ActiGel + Applicator kopen

Je kan Multi-Gyn ActiGel + Applicator van het merk Multi-Gyn, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Urinaire Ongemakken
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Vaginale Ongemakken
Welzijn & Gezondheid > Schimmels
Seksualiteit > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep
50+ > Urineweginfecties