Multi-Gyn ActiGel + Applicator 50 ml

€ 13,95
€ 12,56
Bespaar 10% (€ 1,39)
Bijsluiter van Multi-Gyn ActiGel + Applicator 50 ml

Omschrijving van Multi-Gyn ActiGel + Applicator

Multi-Gyn ActiGel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex. Deze natuurlijke stof wordt gewonnen uit planten en bestaat uit bioactieve polysacchariden. Het heeft de unieke eigenschap om de hechting van schadelijke bacteriën te blokkeren en op deze wijze dergelijke bacteriën te neutraliseren. Dit natuurlijke blokkerende effect is volledig veilig en onschadelijk omdat het niet gebaseerd is op giftige stoffen of chemicaliën. Het heeft dan ook geen enkel negatief neveneffect.

Aanvullend op het belangrijke effect van het blokkeren van schadelijke bacteriën, ondersteunt Multi-Gyn ActiGel het natuurlijk herstelmechanisme van het weefsel en optimaliseert het de conditie van het slijmvlies. Het zorgt direct voor een juiste vaginale zuurgraad (pH-waarde). De nuttige melkzuurbacteriën (Lactobacillen) worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en op deze wijze creëert Multi-Gyn ActiGel een optimale flora die ongemakken voorkomt.

Indicatie

Multi-Gyn ActiGel
 • behandelt en voorkomt BV
 • gaat onaangename geur en afscheiding tegen
 • werkt direct verzachtend bij jeuk, schraalheid en irritaties
 • herstelt de natuurlijke pH waarde
 • optimaliseert de vaginale flora en de conditie van het slijmvlies
 • zowel voor uitwendig als inwendig gebruik

Gebruik van Multi-Gyn ActiGel + Applicator

U kunt Multi-Gyn ActiGel zo vaak gebruiken als u wilt, in feite elke keer als u last heeft van ongemakken zoals jeuk, afscheiding, geur, branderigheid of irritatie of deze wilt voorkomen.

Ingrediënten Multi-Gyn ActiGel + Applicator

Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Xanthan Gum, Glycerin, Caprylyl Glycol *2QR-complex: gepatenteerde bio-actieve polysaccharides.

Bijwerkingen van Multi-Gyn ActiGel + Applicator

Aangezien Multi-Gyn ActiGel een optimale zuurgraad heeft, en sperma basisch is, kan de aanwezigheid van Multi-Gyn ActiGel in de vagina de activiteit van het sperma beïnvloeden. Dus indien u zwanger wilt worden moet u ActiGel niet gebruiken in de uren direct voor en na gemeenschap. Er zijn geen andere neveneffecten bekend.

Waarschuwing

Geadviseerd wordt om Multi-Gyn ActiGel te bewaren bij kamertemperatuur (tussen 10 °C en 25 °C).
Multi-Gyn ActiGel + Applicator 50 ml
€ 13,95
€ 12,56

Laatste reviews en ervaringen met Multi-gyn actigel + applicator

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief bij vaginale ongemakken. Geurloos en kleurloos, gemakkelijk aan te brengen en onmiddellijk effect. De ongemakken verdwijnen meteen na het aanbrengen van de creme
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Onmiddellijk verdwijnt de irritatie bij het aanbrengen. Goed product. Goed tegen jeuk en geurtjes. Effect blijft volledige dag. Product dat ik zal blijven aankopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer makkelijk in gebruik en heel effectief tegen jeuk en een onaangenaam gevoel. Bovendien merk je al meteen verlichting na een aantal uur. Zeker een aanrader!

Multi-Gyn ActiGel + Applicator kopen

Je kan Multi-Gyn ActiGel + Applicator van het merk Multi-Gyn, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Vaginale Ongemakken
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden
50+ > Menopauze