€ 38,94
€ 27,26
(€ 54,52 / kg)
Bespaar 30% (€ 11,68)
Promotie 30% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Mucopure

De samenstelling en kleur van dit product zijn onlangs gewijzigd. De werking blijft volledig hetzelfde, enkel de oplosbaarheid van het product is verbeterd.

Het darmslijmvlies heeft een dubbele rol: voedingsstoffen opnemen en een barrière opwerpen tegen stoffen die ongewenst zijn. Precies daarom is ook de integriteit van het darmslijmvlies van groot belang. Als het darmvlies één van zijn taken niet meer kan uitoefenen, treden er talrijke gezondheidsproblemen op (spastisch colon, chronische diarree, constipatie, winderigheid, ontstekingsaandoeningen van de darm…).

De spijsverteringsenzymen die mucopure bevat zijn: bromelaïne, papaïne, trypsine, lipase en catalase. Verder bevat mucopure vitamine A, vitamine B1, B3, B6, B9 en B12, evanals vitamine D en vitamine E.
Mucopure is eveneens rijk aan de mineralen calcium, magnesium, selenium en mangaan. Verder bevat mucopure de micro-alg spirulina.

Indicatie

Voor een optimale darmflora en een goede darmwerking.

Gebruik van Natural Energy Mucopure

De eerste week 2 maal 1 koffielepel per dag op te lossen in weinig water (net voor de maaltijd innemen). Vervolgens 2 maal 2 koffielepels per dag (net voor de maaltijd in te nemen). De behandeling dient minimum twee maanden worden aangewend. De aanbevolen dagelijkse in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy Mucopure

Ingrediënten per dagdosis van 2 eetlepels (30 g)
Oryza sativa L. (Rijst) poeder 26,20g, Emulgator (Sojalecithine), Spirulina platensis (Gomont) Geitler poeder 350mg, L-Glutamine 250mg, Curcuma longa L.(Kurkuma) droogextract 200mg, Magnesium (Magnesiumbisglycinaat) 168,75mg (45% RI), MSM (Methylsulfonylmethaan) 80mg, Gamma oryzanol 75mg, Alpha-liponzuur 50mg, Vitamine C (L-ascorbinezuur) 50mg (62,50% RI), Amylase 33,33mg, Protease 33,33mg, Lipase 33,33mg, Hydrastis canadensis L. (Canadese geelwortel) droogextract 20mg, Vitamine B3 (Nicotinamide) 20mg (125% RI), N-acetyl-L-cysteïne 10mg, L-Glutathion 10mg, Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 5,40mg (45% RI), Vitamine B5 (Calcium-D-pantothenaat) 5mg (83,33% RI), Zink (Zinkbisglycinaat) 4,50mg (45% RI), Vitamine B6 (Pyridoxine HCL) 1mg (71,43% RI), Mangaan (Mangaanbisglycinaat) 0,95mg (47,50% RI), Vitamine B1 (Thiamine HCL) 0,50mg (45,46% RI), Vitamine A (Retinylacetaat) 360mcg (45% RI), Vitamine H (Biotine) 300mcg (600% RI), Vitamine M (Foliumzuur) 90mcg (45% RI), Seleen (als L-Selenomethionine) 24,75mcg (45% RI), Vitamine D3 (Cholecalciferol) 2,25mcg (45% RI), Vitamine B12 (Methylcobalamine) 1,13mcg (45% RI)

RI: Referentie innames

Bijwerkingen van Natural Energy Mucopure

Bij het gebruik van MUCOPURE zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 38,94
€ 27,26
(€ 54,52 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Mucopure

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Samenstelling aangepast- erg zoet!!!!

  Dit product ken ik sinds 2016, vond altijd al een super goed werkende supplement. Sinds vorig jaar heb ik gemerkt dat er verschillende aanpassingen aan de bekende smak worden doorgevoerd, eerst de muntsmaak, ik heb het echt niet nodig en zelfs vermijd ik de muntsmaak waar het ook kan. Nu het laatst aangekochte potje van Mucopure staat nog op mijn aanrecht en het is voor mij weggegooid geld- het smaakt zo zoet, dat ik het niet kan innemen. Ik zit niet op de wachten op elke vorm van suikers, zelfs van Stevia of eender welke ander zoetmiddel. De oplosbaarheid is niet spectaculair verbetert, het was voor mij trouwens nooit een probleem. Dus zal ik op zoek moeten gaan naar een ander product en geen Mucopure meer voor mij.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ideale aanvulling indien tekorten !

  Door een chronische aandoening, ziekte van Addison, primaire bijnierinsufficiëntie, ben ik genoodzaakt voedingssuplementen te nemen oa pro- en prebiotica. Mucopure heeft zelfs nog iets extra. Ideaal om te mengen met eender welke drank. Geen bijwerkingen !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Wat is er met de smaak gebeurd?

  Over de werking ben ik tevreden, maar de smaak is plots veranderd. Net een nieuwe pot besteld en de volgende is al onderweg. Waar is de subtiele muntsmaak naartoe? Nu vind ik het moeilijker om naar binnen te krijgen. Dus een beetje spijt dat ik al een nieuwe pot besteld heb...

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Mucopure kopen

Je kan Natural Energy Mucopure van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Darmflora of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora