Mucoperm 60x4 g zakjes

Nutriphyt 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 42,75
€ 38,48
Bespaar 10% (€ 4,27)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mucoperm

Mucoperm®bestaat uit 4 groepen stoffen:
- stoffen die de ongewenste stoffen elimineren
- stoffen die de vertering verbeteren
- stoffen die als voeding dienen voor de darmflora
- stoffen die de darmslijmvliescellen in hun functie ondersteunen of herstellen

Het darmslijmvlies heeft een dubbele rol: voedingsstoffen opnemen en een barrière opwerpen tegen stoffen die ongewenst zijn. Precies daarom is ook de integriteit van het darmslijmvlies van groot belang. Als het darmvlies 1 van zijn taken niet meer kan uitoefenen, treden er dan ook talrijke problemen op.

Over welke 4 groepen stoffen gaat het en wat is hun functie?

1 Heel wat vitamines en mineralen hebben een belangrijke taak als antioxidant en zijn tegelijk voorloper voor bepaalde enzymen in het detoxificatieproces. Een belangrijk detoxificatiemechanisme van carcinogenen is glucoronidatie. Dit mechanisme wordt geactiveerd door glucuronyl-transferase. Een andere detoxificatieweg is glutathionconjugatie. Cysteïne vormt samen met de aminozuren glycine en glutamine de tripeptide glutathion. Spirulina is rijk aan makkelijk verteerbare eiwitten en bevat veel chlorofyl die de basisstof is bij de aanmaak van cytochroom. Cytochroom speelt een cruciale rol in het wateroplosbaar maken van vetoplosbare toxines.

2 De cellen in het darmkanaal staan in voor de energievoorziening van alle lichaamscellen. Het spreekt voor zich dat een goede vertering hierbij van essentieel belang is. Afbraak van het voedsel gebeurt door enzymen en start in de mond en de maag. Allerlei enzymen werken als katalysator: ze brengen chemische transformaties teweeg, spelen een voorname rol in de meeste regulatiemechanismen en stellen het metabolisme in staat om zich aan te passen aan veranderende situaties. De enzymen in Mucoperm®zijn bromelaïne, papaïne, trypsine, lipase, catalase en SOD (SuperOxide-Dismutase). Bromelaïne is een natuurlijke bloedverdunner doordat het bloedplaatjesklontering voorkomt. Papaïne en Trypsine breken eiwitten af, terwijl lipase instaat voor de vertering van vetten. Catalase helpt dan weer bij de afbraak van toxische stoffen en SOD is een van de enzymen waar het lichaam gebruik van maakt bij de bestrijding van vrije radicalen.

3 Ook de juiste zuurgraad speelt een belangrijke rol. Daar zorgen de darmbacteriën voor. Die produceren zelf vitaminen zoals vitamine K en een aantal B-vitaminen. Ze voeden zich met vezels (Curcumawortel) die op hun beurt een invloed hebben op de darmperistaltiek.

4 De cellen van een gezonde darm produceren slijm en bicarbonaat waardoor de beschadiging door toxines beperkt blijft. Glutamine is een belangrijke energiebron voor de darm. Gamma-oryzanol, een stof afkomstig uit rijstzemelen, heeft een positieve invloed op het darmslijmvlies. Hydrastis canadensis of Canadese geelwortel stimuleert de immuniteit en heeft samen met Curcuma longa een stimulerende en herstellende werking ten opzichte van het darmslijmvlies.

Alle stoffen waarvoor degelijk wetenschappelijk materiaal voorhanden is om het darmslijmvlies te herstellen en ter nutritionele ondersteuning van de intestinale barrière zijn aanwezig in Mucoperm®.

Indicatie

Helpt het darmslijmvlies te herstellen

Gebruik van Mucoperm

Aanbevolen Dagelijkse hoeveelheid:
1ste week: 2 x 1/2 zakje per dag
2de week: 2 x 1 zakje per dag
Vanaf de derde week: 3 x 1 zakje per dag

Ingrediënten Mucoperm

Ingrediënten per 10 gram:

-Spirulina 116.67 mg
-L-glutamine 83.33 mg
-Calcium glucaraat 83.33 mg
-Magnesiumbisglycinaat 73.33 mg
-Curcuma longa 66.67 mg
-Enzymcomplex 33.33 mg
-M.S.M. 26.67 mg
-Gamma-oryzanol 25 mg
-Vitamine C 16.67 mg
-Alfa-liponzuur 16.67 mg
-Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) 6.67 mg
-Vitamine B3 6.67 mg
-N-acetyl-cysteïne 3.33 mg
-L-glutathion 3.33 mg
-Vitamine E 1.67 mg
-Vitamine B5 1.67 mg
-Mangaanbisglycinaat 1.17 mg
-Zinkbisglycinaat 1 mg
-Vitamine B6 0.33 mg
-Vitamine B1 0.17 mg
-Vitamine H 0.1 mg
-Vitamine A 100 µg
-Vitamine B9 (foliumzuur) 23.33 µg
-Seleniummethionine 6.67 µg
-Vitamine B12 0.33 µg
-Vitamine D3 0.33 µg
-Dextrose 5.32 g
-Maltitol 4.47 g
Mucoperm 60x4 g zakjes
€ 42,75
€ 38,48

Mucoperm kopen

Je kan Mucoperm van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen