€ 43,90
€ 37,75
(€ 15,73 / 100 g)
Bespaar 14% (€ 6,15)
Product niet verkrijgbaar
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Mucoperm

Helpt het normaal functioneren van het darmslijmvlies te ondersteunen.

Mucoperm is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen, plantenextracten en specifieke antioxidant-nutriënten die het normaal functioneren van het darmslijmvlies helpt ondersteunen, en bijdraagt tot het normaal functioneren van de darm en de spijsvertering.
 • Vrij van gluten
 • Vrij van lactose
 • Vrij van soja
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Indicatie

Helpt het normaal functioneren van het darmslijmvlies te ondersteunen en draagt bij tot het normaal functioneren van de darm en de spijsvertering.

Gebruik van Mucoperm

3 zakjes per dag (waar nodig, dosis aanpassen van ½ tot 3 zakjes per dag), of zoals aanbevolen door uw gezondheidsprofessional. 

Best innemen in het begin van de maaltijd, opgelost in vloeistof of voeding.
 • Het poeder kan opgelost worden in vloeistoffen zoals water, fruitsap, ...
 • Het poeder kan vermengd worden in yoghurt.

Ingrediënten Mucoperm

Per dagdosis van 3 zakjes

Actieve ingrediënten: Magnesiumbisglycinaat 1392,50 mg (=250,65 mg Mg), Spirulina 398,82 mg, L-Glutamine 284,85 mg, Curcuma longa (kurkuma)  227,91 mg, Carduus marianus (mariadistel) 165 mg, Enzymcomplex  (bromelaïne, papaïne, trypsine, catalase, rutine, superoxide dismutase (SOD) 108,62 mg, OptiMSM® (Methylsulfonylmethaan)91,17 mg, Gamma-oryzanol 85,47 mg, Vitamine C 56,97 mg, Alfa-liponzuur 56,97 mg
Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) 22,80 mg, Vitamine B3 22,80 mg, Zinkbisglycinaat 17,10 mg (=3,42 mg Zn), L-glutathion 11,37 mg, L-cysteine 11,37 mg, Mangaanbisglycinaat 7,13 mg (=1,14 mg Mn), Vitamine E 6,27 mg, Vitamine B5 5,70 mg, Selenomethionine 4,56mg (= 22,80 µg Se), Vitamine B6 1,14 mg, Vitamine B1 0,57 mg, Vitamine A 720 µg, Biotine 330 µg, Vitamine B9 (foliumzuur) 81 µg, Vitamine B12 1,14 µg, Vitamine D3 1,14 µg

Niet-actieve ingrediënten: Dextrose (E1200) 8.95 g.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de inhoudsstoffen.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 43,90
€ 37,75
(€ 15,73 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mucoperm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Mucoperm (zakjes poeder) dagelijks inneem is mijn stoelgang terug genormaliseerd. Vroeger had ik enorm last van constipatie. Nu is dit veel verbeterd. Aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit voedingssupplement aangeraden gekregen door ruimer-denkende vriendin-arts (huisarts keurde dit af als zinloos). Zelf merk ik snel een betere darmfunctionering en daardoor ook beter algemeen gevoel. Het product is niet goedkoop, maar vervangt voor mij andere magnesiumpreparaten en B-vitamines die ook duur zijn op zich. Sommige mensen schrijven dat de smaak slecht is. Het ziet er nogal 'spinazieachtig' sapje uit, doch is best wel drinkbaar voor mij. Ik neem dit als kuur, niet blijvend (zoals op bijsluiter ook staat).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger nam ik de Mucoperm Apple+4G. Maar op aanraden van de dokter overgeschakeld naar Mucoperm omdat deze nu een veranderde en verbeterde formule heeft waardoor de duurdere variant het prijsverschil niet waard is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven voor lekke darm. Mijn stoelgang was na 1 week vlot en normaal (altijd last van constipatie). Hopelijk herstelt het mijn darmvlies. Ik shake het met een beetje fruitsap want lost heel slecht op en smaakt vies !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bedoeling is darmslijmvlies terug in orde te brengen. Op aanraden van huisarts. Nadeel is de smaak, doch in wat fruitsap is het te doen . Met moet dit een tijdje nemen wil men verschil merken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is zeer goed voor de werking van de darmen.Vroeger veel last van steken. sedert ik elke morgen een zakje mucoperm neem is mijn pijn zo goed als over.Zo'n zakje oplossen in warm water met wat honing en versgeperste citroensap+sinaasappelsap.Is nog héél lekker ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mucoperm oefent een positieve invloed uit op darm . Sedert gebruik daarvan geen problemen meer met luchtwegen en longen. Vroeger moest echtgenote gebruik maken van een puffer voor astmatische problemen. Sedert gebruik van mucoperm daarvan volledig genezen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zakjes zijn ideaal om het darmslijmvlies te herstellen. Het enige nadeel is de minder aangename smaak bij het oplossen in water. Maar bij het oplossen in appelsap of iets dergelijks, valt het best mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product ondersteund een goede werking van je darmen en bij mij doet het heel goed zijn werk! Heb geen last meer van buikkrampen en dat door slechts 2 zakjes per dag in te nemen. Fantastisch product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is niet bepaald lekker,maar je went er snel aan,het positieve effecten op je darm en lichaam is hetgene dat telt,eigenlijk een aanrader voor iedereen met weinig energie en moeilijke d1rmen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij verzwakte darmen is mucoperm een natuurlijk middel dat vol bouwstoffen zit om de darm te helpen herstellen . De smaak is wel slecht maar er bestaat ook een appelversie om dit euvel op te lossen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden over Mucoperm, ik had altijd last van een opgeblazen gevoel en een spanning in mijn buik, en dankzij Mucoperm is dat gevoel heel veel verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, binnen enkele dagen zijn mijn darmen al veel rustiger en heb ik weinig buikpijn meer. Ik neem 2 zakjes per dag en dat is voor mij genoeg.

Mucoperm kopen

Je kan Mucoperm van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen