Mucogyne Vaginale Gel + Applicator 40 ml

€ 12,86
€ 10,55
(€ 26,38 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 2,31)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Mucogyne Vaginale Gel + Applicator

Mucogyne is een niet-hormonale intieme gel op basis van hyaluronzuur met een liposomale structuur voor het herstel van het vulvovaginaal slijmvlies bij vrouwen van elke leeftijd.

Hydraterend:
als oplossing van het probleem van vulvo-vaginale droogheid, ongeacht de oorzaak

Herstellend:
voor vrouwen met een geïrriteerd vulvovaginaal slijmvlies of die een episiotomie hebben gehad, na de bevalling of bij een plaatselijke operatie

Bevochtigend voor het bevorderen van de sexuele gemeenschap

Gebruik van Mucogyne Vaginale Gel + Applicator

Mucogyne wordt gebruikt in de vagina en/of op de externe intieme zones.

Als bevochtiger bij vulvo-vaginale droogte en of herstellend: 1 toepassing 2 à 3 keer per week totdat de symptomen verdwijnen, per interne weg. Het is mogelijk om een beetje van het product 1 à 2 keer per dag in te wrijven op de externe intieme zone.

Als glijmiddel: toepassing op het moment van de sexuele gemeenschap

Ingrediënten Mucogyne Vaginale Gel + Applicator

Hyaluronzuur (actief bestanddeel) - water - kamille glycol extract - kaasjeskruid glycol extract - plantaardige fosfolipiden - propyleenglycol - d-alpha tocoferyl actetaat - carbomeer - natriummethylparaben - cholesterol - diazolidinylureum - triethanolamine - natriumpropylparaben - natrium-EDTA
Mucogyne Vaginale Gel + Applicator 40 ml
€ 12,86
€ 10,55
(€ 26,38 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mucogyne vaginale gel + applicator

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mucogyne gel is een niet-hormonale intieme gel. De gel is met hyaluronzuur om het slijmvlies te hydrateren en ook te genezen. Handig met de applicator om inwendig aan te brengen, kan ook uitwendig gebruikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed als je last hebt van vaginale droogte of pijn bij het vrijen na een bevalling geeft geen irritaties zoals andere producten ik raad het zeker aan !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mucogyne is eindelijk een gel die door de aanwezige hyaluron het slijmvlies bij ieder gebruik herstelt en terug opbouwt, wat niet kan gezegd worden van commerciële gels
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een gel met een fijne textuur ook geen plakkerig gedoe.deze gel wordt door mijn echtgenote goed getolereerd en geeft geen irritatie.goede verhouding prijs/kwaliteit.

Mucogyne Vaginale Gel + Applicator kopen

Je kan Mucogyne Vaginale Gel + Applicator van het merk Iprad, geproduceerd door LABORATOIRES IPRAD SANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne
Seksualiteit > Intieme Hygiëne