€ 23,90
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van MSM Poeder

MSM Poeder
Methyl Sulfonyl Methaan
is een vorm van organisch gebonden zwavel, dat deel uitmaakt van de natuurlijke cyclus van zwavel. Het therapeutische effect van zwavel is al heel lang bekend. Al in de oudheid was het baden in de zwavelrijke hete bronnen, vaak van vulkanische oorsprong, een geliefde methode om van pijnklachten af te komen, vooral van reumatische aard. Zwavel is essentieel voor een groot aantal lichaamsfuncties. Het is een onderdeel van belangrijke aminozuren en vrijwel alle eiwitten. Zo is de synthese van collageen, essentieel voor de structuur van bindweefsel (huid) en kraakbeen, sterk afhankelijk van voldoende zwavel. MSM is voor haar werking afhankelijk van een aantal synergisten. Zo dienen bijvoorbeeld ook alle andere mineralen in voldoende hoeveelheden aanwezig te zijn.
€ 23,90

Laatste reviews en ervaringen met MSM Poeder

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  gij moet het produkt eerst 1 week a soms 2 zeken nemen voor men een resultaat heeft de service van de syte is zeker prima en de bestellingen worden pervect uitgevoerd ook nog ik wacht er ongeduldig op ik ben er zeker mee verbetert van mijn gang en gaan rosiers gerard

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik ben supertevreden over de MSM poeder, ik heb veel minder pijn aan mijn spieren en gewrichten als ik dagelijks MSM poeder neem, ik zou niet meer zonder kunnen!!

  Was deze beoordeling nuttig?

MSM Poeder kopen

Je kan MSM Poeder van het merk PharmaNutrics , geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM