€ 12,50
€ 11,13
Bespaar 11% (€ 1,37)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
MSM Biomed PQ 90 tabletten
€ 12,50
€ 11,13

Laatste reviews en ervaringen met Msm biomed pq

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, uw lichaam heeft dit nodig. Niet zwaar op de maag. Alle producten van Nutrimed zijn supergoed. Ik neem het product al jaren, is zeer goed voor het kraakbeen.
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  5 Dozen gekocht, ik zit op mijn derde afgewerkte doos en geen ander effect dan het tegenovergestelde zeer teleurgesteld adviseer ik dit product sterk af te raden ik geef de voorkeur aan Bio-Doline die direct aanvoelt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik Gebruik dit product al twee jaar dagelijks samen met glucosamine. Goede resultaten voor een eerlijke prijs. Geen negatieve bijwerkingen of geen negatieve reacties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dat zou in combinatie met curcuma een goed resultaat geven.Ga dat voorlopig ook verder nemen. zou goed zijn als je veroudert. Ik zie wel verder wat het resultaat is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  MSM BIOMED neem ik in combinatie met Osteoplus Duo en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Voordien nam ik osteoplus max dat reeds msm bevat., maar zonder msm had ik opnieuw veel meer last van pijnlijke gewrichten. Met MSM BIOMED is de pijn weer weg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  als er slecht weer op komst is dan voel ik dat in mijn rug, ook als ik wat te veel gedaan heb in de tuin krijg ik nogal rugpijn. Normaal neem ik dan al op voorhand een half tabletje MSM en dat gaat veel beter; zonder ontstekingsremmers.

MSM Biomed PQ kopen

Je kan MSM Biomed PQ van het merk Nutrimed, geproduceerd door NUTRIMED , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM