Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET 100 ml spray

€ 14,00
€ 10,36
(€ 10,36 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 3,64)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Bijsluiter van Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET 100 ml spray

Omschrijving van Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET

De meeste muggen zijn onschadelijk. Sommige echter, die overwegend in de tropische landen leven, brengen ziektes over die een belangrijke doodsoorzaak vormen bij de inheemse bevolking en bij de reizigers die deze streken bezoeken. De bekendste van deze ziektes is malaria. Malaria ('paludisme' en ook nog wel bekend als 'moeraskoorts') is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door een parasiet, de Plasmodium sp. Malaria wordt verspreid via de prik van bepaalde muggensoorten, de anopheles. Jaarlijks worden miljoenen personen besmet waarvan er naar schatting tussen de 490.000 en 836.000 overlijden binnen het jaar (bron: WGO, rapport 2012). Andere muggensoorten zijn verantwoordelijk voor ziekten als knokkelkoorts, gele koorts, chikungunya, ... Eén enkel prikje van een mug die de parasiet draagt, volstaat om malaria over te brengen.

Indicatie

Actief tot 12 uur in Europa en 8 uur in tropische zones. Werkzaam tegen muggen, vliegen, daasvliegen, herfstmijten en teken. 50% DEET

Gebruik van Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET

Bescherm kamers en bedden met een muskietennet, doordrenkt met een insecticide.
Draag altijd schoeisel in het gras.
Draag lange en ruime kleren in een heldere kleur en zonder motieven.
Gebruik geen parfum.
Gebruik preventief Moustimug Deet 30% of 50% op alle blootgestelde delen van het lichaam, hernieuw de behandeling na het zwemmen, het nemen van een douche of bij hevig zweten.
Breng vóór het aanbrengen van het afweermiddel eerst zonnecrème aan.

Download de bijsluiter voor een volledig overzicht van de risicozones ter wereld, waarbij u moet opletten voor bepaalde ziektes.

Ingrediënten Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET

DIETHYLTOLUAMIDE ALCOHOL DENAT. DIPROPYLENE GLYCOL ESSENTIAL OIL PARFUM GLYCERIN

Waarschuwing

Voor je comfort en je gezondheid kan je maar best volgende elementaire regels respecteren:
DEET remt de werking van zonnecrème, kies dus voor een zonnecrème met een hogere UV-index dan u normaal gebruikt.
Vergeet vooral niet dat de bescherming tegen muggen overdag ook doeltreffend is tegen knokkelkoorts, chikungunya, gele koorts en 's avonds tegen malaria.
Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET 100 ml spray
€ 14,00
€ 10,36
(€ 10,36 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Moustimug tropical maxx spray 50% deet

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met 50% DEET (afkorting voor N,N-di-ethyl-meta-tolueenamide) is dit product zeer effectief tegen insectenbeten, Mag op de huid en de kleren maar men moet wel opletten want sommige plastics, viscose, elastaan en leer worden erdoor aangetast. Natuurlijke vezels zoals katoen en wol worden niet aangetast, en heeft ook geen effect op nylon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt in Senegal en werkt zeer goed. Zonder dit moesten wij s avonds binnenblijven in de delta. Zeer snel geleverd aan huis. Goede service van Farmaline ! We gaan zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet uitgetest maar deze spray lijkt me wel goed te zijn. Deze zou zeker aan te raden zijn bij tropische reizen dus ik ben benieuwd naar het resultaat. Muggen weten me altijd meteen te vinden...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wordt gewoon opgegeten door de muggen. Als er 1 mug in huis is heb ik minstens 2 a 3 beten. Met dit middel blijf ik beschermd tijdens de dag en de nacht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Absoluut aan te raden product! Gebruikt tijdens Afrikareis, tijdens regenseizoen, werkt zeer goed en snel. Er werd zelfs gevraagd door de gastheer en gastvrouw, die al jaren ter plaatse wonen, om de rest van het product daar te willen achterlaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij kochten deze muggenspray voor onze reis naar Thailand. doet wat er op het etiket vermeld staat, houdt muggen enkele uren weg. Heeft wel een sterke geur (vermoedelijk door hoog concentraat DEET)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een zeer goed product. Ik woon in een gebied waar veel teken zitten en ik wil dus goed beschermd buiten komen. Met dit product ben ik teken en muggenvrij

Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET kopen

Je kan Moustimug Tropical Maxx Spray 50% DEET van het merk Moustimug, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief