€ 14,00
€ 10,36
(€ 20,72 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 3,64)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET 50 ml roller

Omschrijving van Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET

De meeste muggen zijn onschadelijk. Sommige echter, die overwegend in de tropische landen leven, brengen ziektes over die een belangrijke doodsoorzaak vormen bij de inheemse bevolking en bij de reizigers die deze streken bezoeken. De bekendste van deze ziektes is malaria. Malaria ('paludisme' en ook nog wel bekend als 'moeraskoorts') is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door een parasiet, de Plasmodium sp. Malaria wordt verspreid via de prik van bepaalde muggensoorten, de anopheles. Jaarlijks worden miljoenen personen besmet waarvan er naar schatting tussen de 490.000 en 836.000 overlijden binnen het jaar (bron: WGO, rapport 2012). Andere muggensoorten zijn verantwoordelijk voor ziekten als knokkelkoorts, gele koorts, chikungunya, ... Eén enkel prikje van een mug die de parasiet draagt, volstaat om malaria over te brengen.

Indicatie

Actief tot 12 uur in Europa en 8 uur in tropische zones. Werkzaam tegen muggen, vliegen, daasvliegen, herfstmijten en teken. 50% DEET

Gebruik van Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET

Bescherm kamers en bedden met een muskietennet, doordrenkt met een insecticide.
Draag altijd schoeisel in het gras.
Draag lange en ruime kleren in een heldere kleur en zonder motieven.
Gebruik geen parfum.
Gebruik preventief Moustimug Deet 30% of 50% op alle blootgestelde delen van het lichaam, hernieuw de behandeling na het zwemmen, het nemen van een douche of bij hevig zweten.
Breng vóór het aanbrengen van het afweermiddel eerst zonnecrème aan.

Download de bijsluiter voor een volledig overzicht van de risicozones ter wereld, waarbij u moet opletten voor bepaalde ziektes.

Ingrediënten Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET

DIETHYLTOLUAMIDE ALCOHOL DENAT. AQUA GLYCERIN PROPYLENE GLYCOL ESSENTIAL OIL PARFUM SODIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER HYDROXYPROPYLCELLULOSE HYDROLYZED JOJOBA ESTERS AND WATER

Waarschuwing

Voor je comfort en je gezondheid kan je maar best volgende elementaire regels respecteren:
DEET remt de werking van zonnecrème, kies dus voor een zonnecrème met een hogere UV-index dan u normaal gebruikt.
Vergeet vooral niet dat de bescherming tegen muggen overdag ook doeltreffend is tegen knokkelkoorts, chikungunya, gele koorts en 's avonds tegen malaria.
Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET 50 ml roller
€ 14,00
€ 10,36
(€ 20,72 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Moustimug tropical maxx roller 50% deet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de dochter ging naar afrika en daar is het toch belangrijk om voor 50% te gaan, en deze zit heel goed kwaliteit/prijs verhouding en het kan gemakkelijk in de tas overal mee nr toe
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet uitgetest maar deze roller lijkt me wel goed te zijn. Deze zou zeker aan te raden zijn bij tropische reizen dus ik ben benieuwd naar het resultaat. Muggen weten me altijd meteen te vinden...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficiënt en aangenaam product. Geen geurtjes, rolt goed uit en laat geen kleverige sporen na. Ook niet op kledij. Trekt goed in de huid. Handig om meenemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks het feit dat ik thuis gewoon witte azijn gebruik op mijn huid om de muggen te weren, vind ik (en vooral mijn vrouw), dit product beter en vooral aangenamer van geur ;-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super roller met een aangename, frisse citroengeur. Alle soorten insecten blijven werkelijk op afstand door dit product. In warme landen is het zeker aan te raken de Deet tropical te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET past perfect in mijn tas, beschermt mij de hele dag lang en het ruikt ook nog eens lekker fris.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Over de grote lijn heel tevreden over het produkt, doch nog serieus gebeten geweest van die tijgermuggen in Italië..ze weten toch een plekje waar het produkt niet is gesmeerd te vinden. Dus bij het aanbrengen vooral goed uitsmeren en handen goed wassen. Wel veel beter dan de sprayvorm omdat die teveel op de luchtwegen werkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer efficient produkt,het heeft zijn nut bewezen tijdens mijn reizen in het Verre Oosten. De reden is duidelijk waarom! Het produkt bestaat voor 50 % uit deet!

Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET kopen

Je kan Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET van het merk Moustimug, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief