€ 8,57
€ 7,03
(€ 14,06 / l)
Bespaar 18% (€ 1,54)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mondwater zero

Met alleen tweemaal daags twee minuten tandenpoetsen en interdentaal mechanisch reinigen (vb. door flossen, interdentale borstels) bereik je geen optimale mondhygiëne. Bij het tandenpoetsen en interdentaal reinigen ligt de focus op de tanden en kiezen. Die nemen slechts 25% van de mondholte in beslag. Na het tandenpoetsen en interdentaal reinigen heb je 75% van de mond dus nog niet gereinigd.

Wat met poetsen begint, maakt LISTERINE® af

LISTERINE® is een mondspoeling met antibacteriële eigenschappen dat de ontwikkeling van tandplak vermindert en de goede conditie van het tandvlees behoudt. De zeer doeltreffende formule van LISTERINE® omvat een unieke combinatie van vier essentiële oliën. Uit klinisch onderzoek (*) blijkt dat LISTERINE® mondspoeling met antibacteriële eigenschappen een waardevolle bijdrage levert om de ontwikkeling van tandplak te verminderen ten opzichte van tandenpoetsen alleen.

Gebruik tweemaal per dag, de LISTERINE ZERO mondspoeling, met minder intense smaak:

- Helpt bacterien te verwijderen die tandplak en tandvleesproblemen veroorzaken
- Met fluoride, helpt tegen caries te beschermen
- Zorgt voor een langdurige frisse adem

Aanwijzingen
Gebruik tweemaal per dag. Vooral doeltreffend bij gebruik 's morgens en 's avonds na het tandenpoetsen. Giet 20ml (4 x 5ml koffielepels) in een glas, spoel gedurende 30 seconden rond de tanden en tandvlees en dan uitspuwen.

Indicatie

LISTERINE® Zero™ bevat geen alcohol, heeft hierdoor een minder intense smaak en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Gebruik LISTERINE® 2 maal per dag na het tandenpoetsen. LISTERINE® Zero™ helpt bacteriën te verwijderen en zorgt zo voor:
-Een frisse adem
-Minder tandplak
-Gezond tandvlees

Gebruik van Mondwater zero

-Poets tweemaal per dag je tanden.
-Gebruik daarna 20 ml LISTERINE® Zero™ (4 x 5ml koffielepeltjes) of 10 ml voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
-Spoel heel je mond gedurende 30 seconden.

Belangrijk om te weten: Gebruik het onverdund. Slik het niet in. Vanaf 6 jaar.

Ingrediënten Mondwater zero

Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053.
€ 8,57
€ 7,03
(€ 14,06 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mondwater zero

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Listerine mondspoeling

  Na een bezoek aan de tandarts en tandvleesproblemen, raadde hij ons aan om Listerine als mondwater te gebruiken. Ik denk dat het zeer effectief is omdat ik het al op de tablet van mijn wastafel heb staan en mijn tandvlees beter is; ik denk dat ik er blij mee zal zijn

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Helpt het tandvlees gezond te houden; heb al jaren paradontitis en mijn paradontologe raadde me dit aan om dagelijks te gebruiken; sindsdien blijft mijn tandvlees gezond; de "zero" verkies ik beter dan de andere, die zijn me te sterk !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  listerine zero is een uitstekende mondspoeling om bacteriën te verwijderen en de mond goed te verfrissen. De smaak is minder sterk dan de andere! Houd 30 seconden in je mond

  Was deze beoordeling nuttig?

Mondwater zero kopen

Je kan Mondwater zero van het merk Listerine , geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Listerine 500 ml of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater