€ 10,69
€ 9,09
(€ 18,18 / l)
Bespaar 15% (€ 1,60)

Omschrijving van Mondwater professional sensitive therapy

Naast het LISTERINE® preventie-assortiment is LISTERINE® PROFESSIONAL Sensitivity Therapy de eerste behandelende mondspoeling van LISTERINE®.

LISTERINE® PROFESSIONAL Sensitivity Therapy is een mondspoeling die effectieve en langdurige pijnverlichting biedt aan gevoelige tanden, al na slechts enkele dagen.*

De gepatenteerde en klinisch bewezen formule vormt kristallen wanneer de mondspoeling in aanraking komt met speeksel. Deze Kristaltechnologie blokkeert de open dentinekanaaltjes, de oorzaak van tandgevoeligheid.

Bij regelmatig gebruik worden de blootgestelde zenuwen letterlijk afgeschermd van prikkels zoals warmte, koude, suiker- of zuurhoudend voedsel die tandgevoeligheid opwekken.

Enkel LISTERINE® PROFESSIONAL Sensitivity Therapy vult na 9 spoelbeurten 100% van de open dentinekanaaltjes – de oorzaak van tandgevoeligheid – op. **

* Bij regelmatig gebruik
** In labotests, basis voor vergelijking: mondspoelingen voor gevoelige tanden

Indicatie

Voor een effectieve en langdurige pijnverlichting bij tandgevoeligheid.*

Gebruik van Mondwater professional sensitive therapy

Spoel twee keer per dag, ’s morgens en ’s avonds na het tandenpoetsen, tenzij anders geadviseerd.

-Giet 10 ml in een glas (ca. 2 theelepels) en spoel uw mond gedurende 60 sec.
-Spuw het product daarna uit. Gebruik ten minste twee weken 2x per dag voor een optimaal resultaat. Gebruik regelmatig voor langdurige bescherming.
€ 10,69
€ 9,09
(€ 18,18 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Mondwater professional sensitive therapy

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn tandvlees is wat terug getrokken. gevolg : tanden zijn heel gevoelig voor warmte en koude. met deze listerine is er een merkbaar verschil : tanden zijn veel minder gevoelig!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed. Het geeft ook een aangename en frisse mondsmaak en maakt de tanden minder scherp. Ik heb het tweemaal per dag gebruikt, `s morgens en `s avonds.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze listerine is iets duurder dan andere mondspoelingen, maar het is ook effectiever voor zeer gevoelige tanden. Het moet twee keer per dag worden gebruikt en zo lang als nodig is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van de tandarts met dit mondwater gestart omwille van zeer gevoelige tanden. Dit gaf onmiddellijk positief resultaat en wordt eenmaal per week gebruikt om dit te onderhouden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Echt effectief. Ik gebruik het twee keer per dag en mijn gevoeligheidsproblemen zijn sinds het gebruik aanzienlijk afgenomen. Het is belangrijk om het regelmatig te gebruiken.

Mondwater professional sensitive therapy kopen

Je kan Mondwater professional sensitive therapy van het merk Listerine, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Listerine 500 ml of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater