€ 1,72
€ 1,46
Bespaar 15% (€ 0,26)

Omschrijving van Mollelast Haft 6cm x 4m 30064

De cohesieve biëlastische fixatiezwachtel met bijzonder rekgedrag kleeft aan zichzelf, niet aan huid of haar. Overeenkomstig de behoefte verkrijgbaar in verscheidene uitvoeringen: Mollelast haft, Mollelast haft color en Mollelast haft latexvrij. Mollelast haft is lengte-elastisch en overdwars rekbaar, waardoor het goed zit zonder veel plooiing. Daardoor kan de zwachtel ook bij conische lichaamsdelen perfect worden aangebracht en biedt hij zelfs rond gewrichten stevig houvast, dankzij de uitstekende hechting tussen lagen. Ook bij beweging toont het product zich betrouwbaar: geen insnoeren en verschuiven. De goede cohesieve eigenschappen zijn het gevolg van een microcoating. De zelfkant zorgt voor moeiteloos aanleggen en verhindert uitrafelen. Verder is het dun getricoteerde materiaal zeer luchtdoorlatend en huidvriendelijk. Het verband dient onder andere ter fixatie van kompressen, katheters en castspalken (zoals Cellacast Longuette) en biedt steun, bijvoorbeeld bij lichte sportblessures.
 
Latexvrije fixatie
Mollelast is er ook latexvrij. d.w.z. met een synthetische microcoating (vrij van natuurlijke latex). Met het latexvrije product staat gebruikers een bijzonder goed verdragen fixatiezwachtel ter beschikking met de beproefde eigenschappen van de Mollelast.
- elastisch in lengterichting
- dwarselastisch
- cohesief door latexpartikels
- luchtdoorlatend
- valt niet op onder kleding
- betrouwbare grip van verbandwikkelingen
- economisch materiaalgebruik
- met hoogwaardige, stevige zelfkant

Indicatie

Cohesieve biëlastische fixatiezwachtel
ter fixatie van lichaamsdelen
ter fixatie van verband en katheters
voor compressie

Ingrediënten Mollelast Haft 6cm x 4m 30064

66% viscose, 34% polyamide, gecoat met microfijne natuurlijke latexlijm.

Waarschuwing

steriliseerbaar met stoom (134 °C)
€ 1,72
€ 1,46

Laatste reviews en ervaringen met Mollelast Haft 6cm x 4m 30064

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  zelfklevende knal

  Zeer zacht en luchtig verband van goede kwaliteit. Zeer praktisch voor gewonde kinderen als het heet is. Het verband is zelfklevend waardoor het zeer praktisch is bij gebruik als bij de polsen en/of enkels.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mollelast Haft 6cm x 4m 30064 kopen

Je kan Mollelast Haft 6cm x 4m 30064 van het merk Lohmann & Rauscher , geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Drukverbanden