Modifast Protiplus Milkshake Cappucino Promo 540 g

Modifast  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 28,14
€ 25,33
(€ 46,91 / kg)
Bespaar 10% (€ 2,81)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Modifast Protiplus Milkshake Cappucino Promo

Maaltijdcomponent ter bereiding van een eiwitrijke shake, te gebruiken binnen een eiwitrijk, energiebeperkt voedingsprogramma.
  • Rijk aan eiwitten
  • Perfect passend binnen Modifast 3.2.2-afslankmethode
  • Verkrijgbaar in de smaken Chocolade, Aardbei, Cappucino en Vanille

Indicatie

Passend binnen de Modifast 3.2.2.-methode. Met de ProtiPlus 3.2.2.-methode wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl je in het weekend weer normaal (licht) kunt eten.

Maaltijdvervangers kunnen eventueel het ontbijt of de lunch vervangen.

Op die manier kun je deze methode vlot integreren in je dagelijkse leven. De eiwitten zorgen er bovendien voor dat je spiermassa behouden blijft!

Gebruik van Modifast Protiplus Milkshake Cappucino Promo

Doe ongeveer 200 ml water in een shaker of kom en voeg 4 schepjes Modifast ProtiPlus toe, meng krachtig tot het poeder helemaal is opgelost, laat 1 à 2 minuten rusten.

Ingrediënten Modifast Protiplus Milkshake Cappucino Promo

Slechts 103 kcal per portie

Melkeiwitten, Vezels (inuline, fructo-oligosacchariden), Glucosestroop, Magere melkpoeder, Verdikkingsmiddel: natriumcarboxymehylcellulose, Mineralen (magnesiumcarbonaat, calciumcarbonaat, natriumchloride, ijzerdifosfaat, zinksulfaat), Palmolie, Zuurteregelaar: trikaliumcitraat, Aroma’s, Zoetstoffen (acesulfaam-K, aspartaam*), Kleurstof: bèta-caroteen, Vitamines (C, E, A, D, B6, B1, B2, foliumzuur).

Waarschuwing

Bevat een bron van fenylalanine. Kan sporen bevatten van ei.

Resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet alleen afhankelijk van het gebruik van dit product maar van meerdere factoren. Een klein percentage van de gebruikers kan met dit product binnen korte tijd veel afvallen, maar gewichtsverlies kan niet voor iedereen worden gegarandeerd. Geleidelijk afvallen is het beste. Niet alleen voor je gezondheid, maar ook om het jojo-effect te vermijden.

Als je afvalt is het soms lastig om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen die je nodig hebt. Het kan geen kwaad om uit voorzorg extra multivitamines en mineralen te slikken. Op de verpakking staat hoeveel procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid (ADH) erin zit. Er bestaan geen wondermiddelen die vet binnen no time afbreken. Het belangrijkste is om een gezond eetpatroon te ontwikkelen.
€ 28,14
€ 25,33
(€ 46,91 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Modifast Protiplus Milkshake Cappucino Promo kopen

Je kan Modifast Protiplus Milkshake Cappucino Promo van het merk Modifast , geproduceerd door TEAM ETIXX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Proteïnedieet