€ 29,04
€ 22,07
(€ 52,17 / kg)
Bespaar 24% (€ 6,97)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Modifast Intensive Milkshake Banaan

Modifast intensive wordt gebruikt om snel en verantwoord gewicht te verliezen. Het is een compleet product dat de gewone maaltijden vervangt. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen en slechts 500 kcal per dag.

Het Modifast Intensive programma bestaat uit 3 verschilldende fases.
Fase A duurt minstens 2 en maximum 3 weken hierbij worden 3 maaltijden per dag vervangen door een Modifast Intensive maaltijd. Tussendoor mogen producten gebruikt worden die geen calorieën bevatten zoals light frisdranken, thee zonder suiker, bouillon.
Fase B duurt 2 weken. De eerste week worden er 2 maaltijden vervangen door een Modifast Intensive maaltijd de 3e maaltijd moet een evenwichtige maaltijd zijn met zo weinig mogelijk calorieën. De tweede week wordt er nog 1 maaltijd vervangen door een Modifast Intensive maaltijd.
In de laatste fase, fase C wordt er geen gebruik meer gemaakt van de Modifast Intensive producten. Het is de bedoeling dat in deze fase gezonde evenwichtige maaltijden gebruikt worden die weinig calorieën bevatten, veel groenten, weinig vet en voldoende fruit. Indien je niet in de mogelijkheid bent een gezonde maaltijd of snack te gebruiken kunnen de producten van Modifast Snack and Meal je een handje helpen.

Indicatie

Personen met overgewicht.

Gebruik van Modifast Intensive Milkshake Banaan

Los 1 zakje Modifast intensive op in 200ml koud water. Krachtig mengen met behulp van een klopper of shaker. Onmiddellijk uitdrinken.

Ingrediënten Modifast Intensive Milkshake Banaan

Melkeiwitten, magere melkpoeder, suiker, inuline, glucosestroop, mineralen (kaliumcitraat, natriumchloride, magnesiumcarbonaat, natriumcitraat, kaliumzouten van orthofosforzuur, calciumfosfaat, ijzerfosfaat, zinksulfaat, natriummolybdaat, kopergluconaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumseleniet, chroomcloride, natriumfluoride), soja‐olie, aroma's, vitamines (C, E, B3, A, B5, B6, D, B1, K, B2, B12, foliumzuur, biotine), kleurstof: carotenen, zoetstoffen: acesulfaam‐K en aspartaam, antioxidant: tocoferolrijke extracten, antiklontermiddel: siliciumdioxide.

Bevat een bron van fenylalaline. Kan sporen van ei bevatten.

Waarschuwing

-Drastisch vermageren kan schadeljik zijn voor de gezondheid.
-Houdt u aan het Modifast Intensive programma en gebruik de daghoeveelheden helemaal.
-Niet langer dan 3 weken gebruiken
-Drink minstens 2 liter

Raadpleeg u arts voor u Modifast Intensive gebruikt indien u:
-Andere klachten heeft als overgewicht
-Lijdt aan hart-, vaat-, nier-, of leverziekte
-Suikerziekte heeft
-Lijdt aan een infectie ziekte, jicht, ademhalingsproblemen als gevolg van een longaandoening
-Kwaadaardige gezwellen heeft
-Een psychose of depressie heeft
-Medicatie gebruikt
-Zwanger bent of borstvoeding geeft
-Modifast Intensive wil gebruiken bij kinderen
€ 29,04
€ 22,07
(€ 52,17 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Modifast Intensive Milkshake Banaan

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed

  zeer goed snel klaar in de ochtend voor een heerlijk ontbijt!!!!! en het houdt goed vast aan het lichaam tot 12 uur 's middags. De banaan is zeer aanwezig, niet de indruk van het drinken van iets uit een dieet, het is erg hebzuchtig. Om 's morgens te genieten of wanneer je haast hebt. Ik raad je aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Lekker van smaak en stilt goed de honger. Wel aan denken dat je het net voor gebruik nog moet klaarmaken in shaker. Beterkoop dan de snack en meal drinkmaaltijd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Product dat aangenaam is om te drinken en dat goed "kalmeert". Het aanbod wordt gevarieerd, we zijn niet walgen niet te gaan op een dieet. Echt een product om aan te bevelen. Gezien de snelheid van de verzending hebben we geen tekort aan producten. Geweldig, geweldig

  Was deze beoordeling nuttig?

Modifast Intensive Milkshake Banaan kopen

Je kan Modifast Intensive Milkshake Banaan van het merk Modifast , geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Diet of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet