€ 2,22
€ 1,75
Bespaar 21% (€ 0,47)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Modifast Intensive Shaker

Sehr praktisch, makkelijk mee te nemen en zorgt voor een perfecte dosering van de hoveelheid water.

Een voordeel van Modifast Shaker is het gebruiksgemak. Het kan overal mee naartoe genomen worden en op een eenvoudige maniern gebruikt worden: giet gewoon de inhoud van het zakje in de Modifast shaker, voeg water toe, schudden en klaar voor gebruik!
Modifast Intensive Shaker 1 stuk
€ 2,22
€ 1,75

Laatste reviews en ervaringen met Modifast intensive shaker

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele goede shaker , past goed in de hand , en zijn deksel sluit prima dicht. Geen druppel vliegt er uit.Zeer gemakkelijk uit te wassen met zijn brede opening.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze shaker doet heel goed wat het moet. Geen last van klonters na het mengen met deze shaker. Het lekt ook niet tijdens het schudden. Het is soms wel moeilijk om de randen aan de binnenkant van het deksel te reinigen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  I like this Modifast shaker because it is not big and fits perfectly in my bag if I have to go somewhere. But you have to be careful not to overfill it, otherwise it can spill over when you open the lid.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ook met de shaker blijf je brokjes houden. Ik dacht dat er in de shake zo een ringetje zat die klontertjes verhinderd. Dus je kan evengoed gewoon in een flesje shaken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met de Modifast Intensive shaker maak je heel makkelijk een shake klaar die glad is en zonder brokjes. het is ook heel handig dat er streepjes op de shaker staan zodat je de juiste hoeveelheid water erin doet. De shaker kan je ook moeiteloos afwassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel gemakkelijk om te schudden kost weinig geld en gemakkelijk om uw water de doseren goed van kwaliteit en gemakkelijk om te reinigen ik ben heel tevreden
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Voor sommige beatandelen shakes het niet echt goed! Een netje of roostertje binnen in zou handing zijn en maakt het product fijner en vloeibaarder zonder korrels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Shaker is makkelijk en gebruiksvriendelijk om te gebruiken....de op de shaker aangeduide inhoudsmaat maakt het poepsimpel om deze te gebruiken.Deze kan rechtstreeks gebruikt worden om uit te drinken....
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had meer vanhet product verwacht. Opschrift maten niet goed leesbaar. Sluit niet makkelijk. Maar is wel makkelijk om te shaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt prima ! De Modifast Intensive Shaker bespaart je tijd en afwas. De hoeveelheid aanduiding mocht in het donker gedrukt staan ipv trassparant. Nu zie je het streepje en het getal niet als je water in de shaker doet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede shaker, ideaal om de shakes van modifast protiplus mee te shaken, laat geen klonters achter, hetgeen bij andere shakers wel het geval was. aanrader dus
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De schroefdop van de beker werkt niet altijd goed mee. TIP/ Het is belangrijk om hem eerst naar beneden de duwen en dan te draaien. De beker is niet al te groot waardoor je hem goed kan vasthouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handige en eenvoudige shaker voor de Modifast maaltijden te bereiden (maar natuurlijk ook shakes van andere merken). Er kan tot 350ml in en je mag hem ook in de microgolf steken. Hij is ook heel gemakkelijk voor onderweg mee te nemen. De dop sluit perfect af en lekt niet. De shaker is gemakkelijk om te reinigen.

Modifast Intensive Shaker kopen

Je kan Modifast Intensive Shaker van het merk Modifast, geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten
Afslanken > Proteïnedieet