Modifast Laboratoires Medical Device Fat Blocker 40 capsules

Modifast  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 15,06
€ 13,55
Bespaar 10% (€ 1,51)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Modifast Laboratoires Medical Device Fat Blocker

Modifast Laboratoires Fat Blocker is een medisch hulpmiddel dat de vetopname in je lichaam beperkt, waardoor het mogelijk is om met Fat Blocker gewicht te verliezen. De tabletten zijn geschikt om te lijnen, maar ook om op gewicht te blijven. Daarnaast is dit product ook geschikt om een cholesterolarme voeding te verkrijgen doordat de cholesterolopname wordt verlaagd.
Modifast Laboratoires Fat Blocker bevat chitosan. Chitosan is een natuurlijke voedingsvezel die vetten fixeert en zo helpt om de calorieën afkomstig van vetrijke voeding te neutraliseren. De natuurlijke voedingsvezel chitosan vormt in de maag een gelatineachtige substantie die zich vermengt met het opgenomen voedsel. Zo worden de vetten en de cholesterol uit de voeding verwijderd en gefixeerd in een onoplosbare vorm. De gefixeerde vetten worden zonder vertering verwijderd. Bovendien hebben de natuurlijke voedingsvezels van chitosan een licht verzadigend effect en beperken ze het hongergevoel.

Waarschuwing

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Lees voor gebruik de bijsluiter, ingeval van twijfel raadpleeg u arts.
  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging
  • van een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl.
€ 15,06
€ 13,55
Product niet verkrijgbaar

Modifast Laboratoires Medical Device Fat Blocker kopen

Je kan Modifast Laboratoires Medical Device Fat Blocker van het merk Modifast , geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE