€ 3,67
€ 3,12
(€ 1,25 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 0,55)

Omschrijving van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Koffie

Iedereen heeft wel eens een moment dat de verantwoorde maaltijd er bij in dreigt te schieten. Voor al die momenten is Modifast Snack&Meal een gezonde en caloriebesparende oplossing. U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u zelf wilt.
De Modifast Snack&Meal lunch bars en drinkmaaltijden zijn volwaardige maaltijdvervangers en beslist géén tussendoortjes. Neem deze daarom niet naast uw gewone maaltijden, maar altijd ter vervanging van een maaltijd.

Modifast Snack&Meal is ook handig als u geleidelijk een paar kilo wilt afvallen. Bijvoorbeeld na de feestdagen of net voor de vakantieperiode. U kunt er dan voor kiezen om gedurende een bepaalde periode iedere dag één of twee maaltijden (afhankelijk van wat u wilt) te vervangen door een Modifast Snack&Meal maaltijdvervanger. De andere maaltijd(en) moet(en) evenwichtig samengesteld zijn.

Gebruik van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Koffie

Even schudden, 30 seconden laten rusten. Bij voorkeur koel drinken.
€ 3,67
€ 3,12
(€ 1,25 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Koffie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Tegen de honger als je echt geen tijd hebt

  Zeer handige snack in het geval van tijdsgebrek. Hongergevoel is meteen weg en de smaak valt goed mee. Ik heb die altijd in de koelkast staan. Soms maak ik eens een shake, maar ik vind dit product eigenlijk lekkerder.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Neemt goed hongergevoel weg. Staat steeds klaar voor direct gebruik in koelkast. Smaak is super goed als je een koffieliefhebber bent. Prijzig maak uitkijken naar promo's is de boodschap.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Het is eveneens een gemakkelijke en uitstekende drinkmaaltijd met een heerlijke koffiesmaak. Te vergelijken met een flesje koude koffie , maar het is veel lekkerder en voedzamer.

  Was deze beoordeling nuttig?

Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Koffie kopen

Je kan Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Koffie van het merk Modifast , geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling onder €5 of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet