€ 9,65
€ 7,14
(€ 3,84 / 100 g)
Bespaar 26% (€ 2,51)
Promotie 26% korting

Omschrijving van Modifast Snack&Meal Lunch Reep Chocolade

Het Modifast Snack&Meal assortiment bestaat uit voedzame maaltijdrepen, praktische drinkmaaltijden en zoete tussendoortjes. Je kunt dus naar hartelust variëren. Waar je ook voor kiest, je krijgt altijd voldoende voedingsstoffen binnen en een minimum aan calorieën.
€ 9,65
€ 7,14
(€ 3,84 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Modifast Snack&Meal Lunch Reep Chocolade

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Lekker

  Elke morgen eet ik een reep als maaltijdvervanger. Het smaakt lekker en vult goed. Ik kan er ettelijke uren mee door en hief geen tussendoortje te nemen. Ik weeg zo'n 71 a 72 kg en deze repen helpen me erg goed om mijn gewicht te behouden. Super dus

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed

  Het is heerlijk. Geweldig als je naar fase b of c gaat als alternatief. Als je moe wordt van milkshakes of pudding en je riskeert te kraken, neem deze twee repen als maaltijd en laten we weer gaan en het dieet van mooier voortzetten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goede aanvulling bij een proteine dieet als tussendoor of als vervanging van een maaltijd voor de kleine eters. Smaak is goed maar is zeer persoonlijk.

  Was deze beoordeling nuttig?

Modifast Snack&Meal Lunch Reep Chocolade kopen

Je kan Modifast Snack&Meal Lunch Reep Chocolade van het merk Modifast , geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet