€ 3,67
€ 3,12
(€ 1,25 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 0,55)

Omschrijving van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade

Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade
Iedereen heeft wel eens een moment dat de verantwoorde maaltijd er bij in dreigt te schieten. Voor al die momenten is Modifast Snack&Meal een gezonde en caloriebesparende oplossing. U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u zelf wilt.
De Modifast Snack&Meal lunch bars en drinkmaaltijden zijn volwaardige maaltijdvervangers en beslist géén tussendoortjes. Neem deze daarom niet naast uw gewone maaltijden, maar altijd ter vervanging van een maaltijd.

Modifast Snack&Meal is ook handig als u geleidelijk een paar kilo wilt afvallen. Bijvoorbeeld na de feestdagen of net voor de vakantieperiode. U kunt er dan voor kiezen om gedurende een bepaalde periode iedere dag één of twee maaltijden (afhankelijk van wat u wilt) te vervangen door een Modifast Snack&Meal maaltijdvervanger. De andere maaltijd(en) moet(en) evenwichtig samengesteld zijn.

Gebruik van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade

U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u zelf wilt.
De andere maaltijden moeten evenwichtig samengesteld zijn.
€ 3,67
€ 3,12
(€ 1,25 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super !

  Dit heeft een heel lekkere smaak ! Ik ben voldaan als ik zo een flesje drink. Ik heb ook reeds de modifast in zakjes om op te lossen gekocht maar dat vond ik helemaal niet lekker. Deze maaltijddrink is super !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Modifast controle drinken maaltijden zijn een goede manier om de lunch te vervangen, maar alleen als je een goede nierfunctie (veel eiwit).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  deze vervangmaaltijd heeft een lekkere, volle chocoladesmaak. Best goed gekoeld drinken, dan is hij het lekkerst.perfect om mee te nemen voor onderweg

  Was deze beoordeling nuttig?

Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade kopen

Je kan Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade van het merk Modifast , geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet