€ 3,67
€ 3,12
(€ 1,25 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 0,55)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade

Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade
Iedereen heeft wel eens een moment dat de verantwoorde maaltijd er bij in dreigt te schieten. Voor al die momenten is Modifast Snack&Meal een gezonde en caloriebesparende oplossing. U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u zelf wilt.
De Modifast Snack&Meal lunch bars en drinkmaaltijden zijn volwaardige maaltijdvervangers en beslist géén tussendoortjes. Neem deze daarom niet naast uw gewone maaltijden, maar altijd ter vervanging van een maaltijd.

Modifast Snack&Meal is ook handig als u geleidelijk een paar kilo wilt afvallen. Bijvoorbeeld na de feestdagen of net voor de vakantieperiode. U kunt er dan voor kiezen om gedurende een bepaalde periode iedere dag één of twee maaltijden (afhankelijk van wat u wilt) te vervangen door een Modifast Snack&Meal maaltijdvervanger. De andere maaltijd(en) moet(en) evenwichtig samengesteld zijn.

Gebruik van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade

U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u zelf wilt.
De andere maaltijden moeten evenwichtig samengesteld zijn.
€ 3,67
€ 3,12
(€ 1,25 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  makkelijk

  niet zo lekker als gedacht. persoonlijk vind ik de koffiesmaak lekkerder. Maar het is een gemakkelijke vervangmaaltijd wanneer ik geen tijd heb om te eten. Effe shaken en opdrinken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gemakkelijk

  Gemakkelijk om onderweg te eten

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super !

  Dit heeft een heel lekkere smaak ! Ik ben voldaan als ik zo een flesje drink. Ik heb ook reeds de modifast in zakjes om op te lossen gekocht maar dat vond ik helemaal niet lekker. Deze maaltijddrink is super !

  Was deze beoordeling nuttig?

Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade kopen

Je kan Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Chocolade van het merk Modifast , geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Summer sale of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet