€ 29,04
€ 22,07
(€ 52,17 / kg)
Bespaar 24% (€ 6,97)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Modifast Intensive Milkshake Aardbei

Modifast intensive wordt gebruikt om snel en verantwoord gewicht te verliezen. Het is een compleet product dat de gewone maaltijden vervangt. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen en slechts 500 kcal per dag.

Het Modifast Intensive programma bestaat uit 3 verschilldende fases.
Fase A duurt minstens 2 en maximum 3 weken hierbij worden 3 maaltijden per dag vervangen door een Modifast Intensive maaltijd. Tussendoor mogen producten gebruikt worden die geen calorieën bevatten zoals light frisdranken, thee zonder suiker, bouillon.
Fase B duurt 2 weken. De eerste week worden er 2 maaltijden vervangen door een Modifast Intensive maaltijd de 3e maaltijd moet een evenwichtige maaltijd zijn met zo weinig mogelijk calorieën. De tweede week wordt er nog 1 maaltijd vervangen door een Modifast Intensive maaltijd.
In de laatste fase, fase C wordt er geen gebruik meer gemaakt van de Modifast Intensive producten. Het is de bedoeling dat in deze fase gezonde evenwichtige maaltijden gebruikt worden die weinig calorieën bevatten, veel groenten, weinig vet en voldoende fruit. Indien je niet in de mogelijkheid bent een gezonde maaltijd of snack te gebruiken kunnen de producten van Modifast Snack and Meal je een handje helpen.

Indicatie

Personen met overgewicht.

Gebruik van Modifast Intensive Milkshake Aardbei

Los 1 zakje Modifast intensive op in 200ml koud water. Krachtig mengen met behulp van een klopper of shaker. Onmiddellijk uitdrinken.

Waarschuwing

-Drastisch vermageren kan schadeljik zijn voor de gezondheid.
-Houdt u aan het Modifast Intensive programma en gebruik de daghoeveelheden helemaal.
-Niet langer dan 3 weken gebruiken
-Drink minstens 2 liter

Raadpleeg u arts voor u Modifast Intensive gebruikt indien u:
-Andere klachten heeft als overgewicht
-Lijdt aan hart-, vaat-, nier-, of leverziekte
-Suikerziekte heeft
-Lijdt aan een infectie ziekte, jicht, ademhalingsproblemen als gevolg van een longaandoening
-Kwaadaardige gezwellen heeft
-Een psychose of depressie heeft
-Medicatie gebruikt
-Zwanger bent of borstvoeding geeft
-Modifast Intensive wil gebruiken bij kinderen
€ 29,04
€ 22,07
(€ 52,17 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Modifast intensive milkshake aardbei

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na de feestdagen waren er wat kilos bijgekomen en wou ik ze op een gemakkelijke manier weer kwijt en dat lukt perfekt met de modifast intensive milkshake heel lekker van smaak ook.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product........ De smaak is aangenaam. En zeer eenvoudig te gebruiken. Aanbevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze verpakking is heel handig. Per portie, dus makkelijk mee te nemen en je kan dus snel een shake klaarmaken op verplaatsing. En de aardbeien smaak is heel lekker!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je dit product gebruikt heb je voor de rest geen honger, je voelt geen verschil in je energiegevoel, zolang je genoeg water drinkt voel je geen verschil met een volledige maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het belooft : het stilt de honger - je voelt je niet flauw of lusteloos en ... je verliest gewicht ! Gewoon ontbijten en 2 x Modifast per dag ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds een vermageringskuur gedaan en doe het opnieuw en daarom heb ik dit product besteld dat perfect geschikt voor me is en een uitstekende smaak heeft.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Modifast Strawberry Milkshake is op elk moment van de dag aangenaam om te drinken omdat de smaak niet te zoet en niet walgelijk is. Een van mijn favorieten in dit merk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Modifast shake aardbei vind ik persoonlijk heel lekker als vervangmaaltijd wanneer je eens geen tijd hebt om een maaltijd te bereiden. Als je op die manier alle noodzakelijke vitamines toegediend krijgt, is dat positief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  great taste, make you feel full, and they really do work if you stick to the plan shame you can't get them in the United Kingdom anymore. The consistency is just right.

Modifast Intensive Milkshake Aardbei kopen

Je kan Modifast Intensive Milkshake Aardbei van het merk Modifast, geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet