Mobilityl Max 30 capsules

Trenker  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 22,50
€ 20,25
Bespaar 10% (€ 2,25)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mobilityl Max

Beweeg terug zoals vroeger!

Al meer dan tweeduizend jaar worden Boswellia serrata, Piper nigrum, Kaempferia galanga en Curcuma longa1 in Azië gebruikt voor hun vele voordelen. Zo ondersteunen ze bijvoorbeeld de werking van de gewrichten1.

Mobilityl Max bevat gepatenteerd kurkuma-extract BCM-95®, dat curcuminoïden combineert met vluchtige oliën van kurkuma voor een biologische beschikbaarheid die op een natuurlijke manier is verbeterd2. Dit snelwerkende3 en erg goed verdraagbare3 extract ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten. 

Mobilityl Max bevat ook een extract van Boswellia serrata, een struik die oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en Afrika komt. De hars die na insnijding van de schors wordt opgevangen, wordt geroemd in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld. Het extract van Boswellia serrata bestaat voornamelijk uit essentiële olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β- boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik. 

Aan die plantaardige extracten voegt Mobilityl Max nog een extract van Kaempferia galanga toe. Dat is een eenzaadlobbige plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt geteeld in heel Zuidoost-Azië. De wortelstok van de plant bevat essentiële oliën en acetoxychavicolacetaat, een krachtig werkzaam bestanddeel dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. 

De olie van zwarte peper die in Mobilityl Max wordt gebruikt, bevat β-caryofylleen, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteem activeert. Deze receptoren minimaliseren veel zintuiglijke informatie, zoals de zenuwimpuls die verband houdt met de hinder of het ongemak in de gewrichten. 

Omdat b-caryofylleen de CB2-receptoren gericht activeert, heeft dit geen effect op de CB1-receptoren, die verantwoordelijk zijn voor psychotrope effecten (zoals waargenomen met het THC dat bijvoorbeeld in cannabis zit). Mobilityl Max heeft dus geen psychotrope uitwerking. 

Vitamine C draagt tot slot bij tot de normale vorming van collageen, wat de normale werking van het kraakbeen ten goede komt.

De troeven van Trenker
Mobilityl Max is de meest complete ondersteuning voor uw gewrichten dankzij de unieke samenstelling. 

Eenvoudig te doseren: één enkele dosis van één tablet per dag volstaat. Dat komt de therapietrouw ten goede en garandeert een optimale werkzaamheid.

1 Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2 Anthony B. et al., 2008
3 Kuptniratsaikul V. et al., 2014 / Panahi Y. et al., 2014

Gebruik van Mobilityl Max

1 tablet per dag, tijdens de maaltijd in te nemen met een glas water.

Ingrediënten Mobilityl Max

Vulmiddel: acaciagom, 588,75 mg extract van Curcuma longa L. met 500 mg curcuminoïden, 61,25 mg extract van Kaempferia galanga, 50 mg extract van Boswellia serrata met 1,75 mg AKBA (acetyl-11-keto-boswelliazuur), 50 mg olie van Piper nigrum (zwarte peper) met 6,50 mg beta-caryofylleen, 13,2 mg vitamine C (ascorbinezuur, 16,5% RI).

Waarschuwing

  • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
  • Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding of gezonde levensstijl.
  • Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, in geval van galobstructie: vraag raad aan uw arts of apotheker.
  • Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
  • Raadpleeg een arts indien u aan ziekten van de lever of galblaas lijdt of bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen.
  • Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen jonger dan 18 jaar.
€ 22,50
€ 20,25

Mobilityl Max kopen

Je kan Mobilityl Max van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mobilityl Max of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma