€ 90,00
€ 69,30
Bespaar 23% (€ 20,70)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Mobilityl

Mobilityl Trenker - kruidenpreparaat

Elke mobilityl capsule bevat 500 mg kurkuma-extract

(Curcuma longa L.) BCM-95®. Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, meer in het bijzonder in India, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

Kurkuma extract draagt bij tot het behoud van:
• gezondheid van gewrichten en pezen
• flexibiliteit en soepelheid van gewrichten en pezen
• cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress
• goede werking van het immuunsysteem

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules
1000 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 950 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine)
en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose

Ingredienten
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine)en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose

Gebruik
Gewrichten: 1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheker.
Pezen: 2 capsules per dag gedurende één week. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden gemengd met een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.).

Mobilityl mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in
de volgende gevallen :
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt
voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen,
• Personen die lijden aan galobstructie.

Fabrikant
N.V. Farmaceutische Laboratoria Trenker
Dolezlaan, 480-482
B-1180 Brussel
België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Voedingssupplement met kurkuma-extract: draagt bij tot het behoud van gezondheid van gewrichten en pezen, en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. kurkuma ondersteunt eveneens een goede werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Mobilityl

Gewrichten: 1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheker. Pezen: 2 capsules per dag gedurende één week. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden gemengd met een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). Voor een goede invloed adviseert men mobilitis langere tijd te nemen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Mobilityl

BESTANDDELEN PER CAPSULE MOBILITIS 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

mobilityl mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in de volgende gevallen :
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen,
• Personen die lijden aan galobstructie.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking: EXP: maand / jaar.
Mobilityl 180 capsules
€ 90,00
€ 69,30

Laatste reviews en ervaringen met Mobilityl

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door kraakbeenproblemen wou ik op natuurlijke wijze geholpen worden,...curcuma is na opzoekwerk efficiënt gebleken en daar het geconcentreerd in dit product aanwezig is kan ik het zeer aanraden. Ik doe nu opnieuw lange afstandswandeltichten van 40 tot 160 km
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor mijn artrose!pijn die ik vroeger in de rug had is verdwenen .geen baat bij infiltraties maar al na een maand was het pijnpunt verdwenen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik dit al geruime tijd en het help mij in de revalidatie van een miniscus transplantatie ------------------------------------------------------------------
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn specialist ben ik nu reeds enkele weken bezig met het nemen van Mobilityl, ik ben nl. reumapatiënt. Door het nemen van Mobilityl voelen mijn gewrichten en spieren soepeler aan dus dit product heeft voor mij een positieve werking.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mobilityl heeft de erkende ontstekingsremmende eigenschappen van kurkuma. In combinatie met Biocondil wordt de werkzame stof overtuigend versterkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mobilityl een zeer aan te prijzen product ik en mijn echtgenoot mijn schoonzoon ook vrienden nemen het stipt en we hebben er allen goeie resultaten mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb ernstige artrose in rug en knieën en ben heel tevreden met het resultaat. Ik moet geen pijnstillers meer nemen en kan veel beter bewegen. Zeker aan te bevelen product.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik mobilityl neem, merk ik een verbetering in mijn lopen, ik voel me minder als een keurslijf dat mijn beenbewegingen beperkt

Mobilityl kopen

Je kan Mobilityl van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Altijd gratis levering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma