€ 90,00
€ 65,70
Bespaar 27% (€ 24,30)
Promotie 27% korting
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Mobilityl

Mobilityl Trenker - kruidenpreparaat

Elke mobilityl capsule bevat 500 mg kurkuma-extract

(Curcuma longa L.) BCM-95®. Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, meer in het bijzonder in India, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

Kurkuma extract draagt bij tot het behoud van:
• gezondheid van gewrichten en pezen
• flexibiliteit en soepelheid van gewrichten en pezen
• cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress
• goede werking van het immuunsysteem

Fabrikant
N.V. Farmaceutische Laboratoria Trenker
Dolezlaan, 480-482
B-1180 Brussel
België

Indicatie

Voedingssupplement met kurkuma-extract: draagt bij tot het behoud van gezondheid van gewrichten en pezen, en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. kurkuma ondersteunt eveneens een goede werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Mobilityl

Gewrichten: 1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheker.
Pezen: 2 capsules per dag gedurende één week. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden gemengd met een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). Voor een goede invloed adviseert men mobilitis langere tijd te nemen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Mobilityl

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules
1000 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 950 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine)
en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose

Ingredienten
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine)en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose

Waarschuwing

mobilityl mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in de volgende gevallen :
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen,
• Personen die lijden aan galobstructie.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking: EXP: maand / jaar.
 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 90,00
€ 65,70

Laatste reviews en ervaringen met Mobilityl

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Beweeglijkheid

  Bij dagelijks gebruik na een tijdje betere bewegelijkheid. Vlottere beweging en minder pijnlijke gewrichten. Een aanrader voor dagelijks gebruik, geen bijwerkingen, is op basis van kruiden. Zeker gebruiken bij het ouder worden en wanneer bewegen pijnlijk wordt. Helpt de pijn te verzachten. Goede resultaten met behaald.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Voor mijn artrose

  Ik heb al altijd supplementen met Kurkuma gebruikt en probeer nu deze eens. Ik gebruik Mobilityl nu ongeveer een twee weken, met 1 capsule werkt het niet naar behoren bij mij maar met 2 capsules heb ik er baat bij. Heb veel last van knie, heup, handen ...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Maintien de la bonne forme

  Le mobilityl est un produit à utiliser sur le long terme. Le curcuma aide à maintenir la souplesse des articulations et donc la mobilité globale malgré l'évolution naturelle liée à l'âge. Je l'utilise depuis maintenant plus d'un an et ce complement alimentaire m'a permis de retrouver un certain confort et une très bonne qualité de vie lors de mes activités quotidiennes. A recommander sans aucune hésitation !

  Was deze beoordeling nuttig?

Mobilityl kopen

Je kan Mobilityl van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Altijd gratis levering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma