Mobiflex Neo 90 tabletten

€ 49,50
€ 37,62
Bespaar 24% (€ 11,88)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/12/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Mobiflex Neo 90 tabletten

Omschrijving van Mobiflex Neo

Mobiflex® Neo heeft een unieke samenstelling.

Collageen is een eiwit dat aanwezig is in verschillende structuren van het lichaam. Er bestaan verschillende soorten collageen. Mobiflex® Neo bevat 10 mg niet-gedenatureerd collageen van het type II, wat het voornaamste eiwit is van het kraakbeen.

De hars van Boswellia bevat stoffen die helpen om de gewrichten soepel te houden en het kraakbeen te behouden. AKBA (3-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) is één van de sterkst werkende boswellia zuren. Boswellia serrata draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten.

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor het behoud van een goede werking van het kraakbeen en de botten.

Mangaan draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tot de normale vorming van bindweefsel.

Indicatie

Mobiflex® Neo is een voedingssupplement op basis van niet-gedenatureerd collageen type II, Boswellia serrata extract, vitamine C en mangaan (Mn).

Gebruik van Mobiflex Neo

1 tablet per dag bij het ontbijt.

Voor een goed resultaat is het aanbevolen de behandeling met Mobiflex® Neo gedurende minimaal 3 maanden te volgen.

Mobiflex® Neo heeft een snelle werking, na 7 dagen kan u al resultaat opmerken.

Ingrediënten Mobiflex Neo

Mobiflex® Neo- per tablet:
300 mg Boswellia serrata extract waarvan 210 mg boswellia zuren / 27,8 mg collageen type II waarvan 10 mg nietgedenatureerd collageen type II / 16,21 mg mangaangluconaat waarvan 2 mg mangaan / 13,5 mg natriumascorbaat waarvan 12 mg ascorbinezuur (vitamine C) /

Bevochtiger: E420 / Desintegratiemiddel: E468 / Antiklontermiddel: E572 – E551 / Emulgeermiddel: E473 / Filmomhulling: E464 – E460 – E570 – E170 – E120 – E101(i).

Als u allergisch bent voor één van bovenvermelde ingrediënten mag u dit voedingssupplement niet gebruiken.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap/borstvoeding alvorens Mobiflex® Neo te gebruiken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia van het coumarine- en heparine-type
Mobiflex Neo 90 tabletten
€ 49,50
€ 37,62

Laatste reviews en ervaringen met Mobiflex neo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na regelmatig pijn te hebben aan de gewrichten van beide middelvingers, ben ik op zoek gegaan naar een oorzaak. Gezien ik er vooral last van heb bij vochtig weer, was mijn vermoeden het begin van artrose. In de lente ben ik dan ook begonnen met Mobiflex Neo te nemen, gezien het warmer weer werd, is de pijn ook verdwenen. Ondertussen zijn we december, de koude en het vocht zijn teruggekeerd. Ook de koude handen... Wat niet is teruggekeerd is de pijn aan mijn vingers. Ik blijf dan ook met veel plezier Mobiflex Neo nemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobiflex neo geeft een goede ondersteuning voor je dag dagelijkse activiteit te kunnen uitoefenen zeker als je last hebt van reumatoide artritis en deze helpt om de gewrichten soepel te houden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pillen hebben een slechte smaak,maar reeds na een week veel minder pijn in knie en voet, en dit is toch het belangrijkste aspect. Ik zou graag het verschil weten tussen de 2 soorten mobiflex
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs. Verzorgde en vlugge levering. Zeker voor herhaling vatbaar. Zal het ook verder vertellen aan familie en kennissen en hoop dat er nieuwe klanten ui voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door de hoge concentratie van collageen is het een geweldig middel tegen de artrose in mijn knieën. Zeker aan te bevelen! De kuur dient voldoende lang vol gehouden te worden, zo niet zal men het snel genoeg ondervinden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Verlicht een Beetje de pijn van de opkomende artrose maar zorgt niet echt dat de bewegingen terug soepeler kunnen gaan Sommige dagen bijna pijnvrij maar Bij wat extra beweging komt de pijn snel terug, helaas
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kamp al jaren met zere kniën vooral rechts wegens een val en miniscus en kraakbeen operatie. Na veel ontstekingremmers, pijnstillers, gels begonnen met mobiflex en nu na twee weken helemaal geen pijn en last meer, ik kan weer goed wandelen en fietsen en dit zonder enige pijnstillers noch gels. Ik ga hier voorlopig nog een tijd mee door. Heerlijk gevoel !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangeraden door mijn arts, nog maar pas gestart moet de resultaten nog wat afwachten maar heeft zeker al effect, zal later nog dit produkt een review geven als ik het langer neem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij ten zeerste aangeraden door mijn apotheker. Bij Farmaline is het toch een stuk goedkoper ! De goeie werking valt echter nog af te wachten, maar hoop doet leven ! Wordt vervolgd !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik Mobiblex gebruik. De osteopaat raadde mij dit product aan. Inderdaad ik voel reeds beterschap na 14 dagen. Vooral aan te raden bij artrose in de kleine gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door veelvuldig yoga en pilates oefeningen helpt Mobiflex tegen stijfheid. Het bevorderd de flexibiliteit en helpt ook bij nekstijfheid veroorzaakt door het werken op de laptop.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nog maar een dag of zes mee begonnen weet nog niet veel of ik er resultaat van zal hebben maar zal ze zeker verder proberen tot een maand of drie zal nog eens nagaan wat er precies in zit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel doeltreffend voor uw gewrichten vooral al je wat ouder bent succes heb al verschillende suplementen geprobeerd maar Mobiflex neo vind ik super heb geen pijn meer in mijn gewrichten merciekes goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed op de gewrichten. goede afhandeling en correcte levering. de ganse bestellingen werden afgeleverd op de afgesproken tijd en het goede adres. bedankt hiervoor
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een zéér hoge aftakeling van mijn botten door osteoporose. Door het gebruik van Mobiflex Neo Care moet ik toegeven dat het stukken verbeterd is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We nemen als 60 ers reeds enkele maanden mobiflex met gunstig resultaat. De gewrichten lijken soepeler te bewegen. We kunnen dit dan ook enkel aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  minder problemen met gewrichtspijnen, wel minstens 14 dagen gebruiken voor een resultaat voelbaar is. dit produkt is mij aangeraden door mijn huisdokter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man heeft deze voorgeschreven gekregen door de specialist . Op farmaline veel goedkoper dan in appotheek , ik,denk wel dat hij tevreden is, resultaat is op lang termijn te zien .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobiflex tabletten werken uitstekend bij artrose; deze Neo zijn nog goedkoper en bevatten zelfs meer: corticosterioiden van planten, beter dan chemische troep....

Mobiflex Neo kopen

Je kan Mobiflex Neo van het merk Neocare, geproduceerd door NEOCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten