€ 5,09
€ 4,63
Bespaar 9% (€ 0,46)

Omschrijving van Miradent Infant-O-Brush Baby Tandenborstel Rood

De allereerste babytandenborstel met bijtring. Jong geleerd is oud gedaan… Dat geldt in het bijzonder voor gebitsverzorging. Met deze tandenborstel leren kinderen spelenderwijs hun tanden poetsen. Al vanaf 6 maanden kan de Infant-O-Brush van Miradent aan de baby worden gegeven want het handvat is ook een bijtring.

100% veilig: Door de ronde vorm kan de borstel niet worden ingeslikt, wat leren poetsen nu ook veilig maakt. De borstelharen zijn heel zacht, zodat het tandvlees niet beschadigd raakt.

Indicatie

Tandenborstel met bijring om kinderen te leren hun tanden te poetsen.
€ 5,09
€ 4,63

Laatste reviews en ervaringen met Miradent Infant-O-Brush Baby Tandenborstel Rood

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Hele leuke tandenborstel

  De Miradent infant-oh brush heb ik op aanraden van onze tandarts gekocht nadat mijn dochter haar eerst tandjes doorkwamen. De Miradent infant-oh brush kan je zowel gebruiken als tandenborstel en als bijtring. Door de handige vorm kan uw baby het zelf goed vastnemen. Er kan effectief gepoetst worden door tandpasta op het borsteltje te doen. Je kan de borstel ook als een soort bijtring gebruiken. Het handvat heeft kleine rondjes en is een aangename textuur om te bijten. Het is ook veilig om het door uw baby zelf te laten doen door zijn ronde vorm. Een gewone tandenborstel kan eventueel in de keel schieten want is langwerpig, bij de miraxel infant-oh brush kan dit door de ronde vorm niet. Wij zijn er heel tevreden van en raden het zeker aan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Leuke starter

  Leuke tandenborstel om te starten bij kleine kindjes. Dochter gebruikt hem zelf heel graag!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Pratique

  Facile à prendre en main pour bébé

  Was deze beoordeling nuttig?

Miradent Infant-O-Brush Baby Tandenborstel Rood kopen

Je kan Miradent Infant-O-Brush Baby Tandenborstel Rood van het merk Miradent , geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Divers