Milupa PKU Anamix Kind 400 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 53,10
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Milupa PKU Anamix Kind

PKU Anamix infant is geschikt voor de dieetbehandeling van fenylketonurie bij zuigelingen van 0 tot 12 maanden en als aanvulling bij kinderen tot 3 jaar. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Een fenylalaninevrije dieetvoeding voor zuigelingen, in poedervorm gesuppleerd met lange keten meervoudig onverzadigde vetzuren (LCP's) en prebiotica. Het bevat essentiële en niet- essentiële aminozuren, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen en spoorelementen.

Kan niet worden gebruikt als enige bron van voeding, maar moet worden gegeven in combinatie met een andere eiwitbron, om te voorzien in de behoefte aan fenylalanine.

Voor de dieetbehandeling van bewezen fenylketonurie bij zuigelingen van 0 tot 12 maanden en als aanvulling bij kinderen tot 3 jaar.

PKU Anamix infant is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door arts of diëtist geadviseerd.

Bevat melk.

€ 53,10

Klanten die dit kochten, kochten ook

Milupa PKU Anamix Kind kopen

Je kan Milupa PKU Anamix Kind van het merk Milupa , geproduceerd door NUTRICIA AMN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Dieetmelk