Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Plus 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 113,63
€ 102,27
Bespaar 10% (€ 11,36)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Plus 1 stuk

Omschrijving van Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Plus

Zelf uw bloeddruk thuis meten is eenvoudig met de volautomatische, gebruiksvriendelijke Microlife BP A100 Plus bovenarm bloeddrukmeter. Deze betrouwbare bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd (BHS protocol) en is in samenwerking met artsen ontwikkeld: dit staat garant voor een zeer accurate en betrouwbare bloeddrukmeting. De bloeddruk en hartslag worden duidelijk weergegeven op het grote display. Na de meting verandert het display van kleur. Door de getoonde kleuren rood, geel of groen kunt u aflezen of uw bloeddruk volgens de richtlijnen van de World Health Organisation (Wereldgezondheidsorganisatie) hoog, normaal of laag is. De bloeddrukmeter heeft een geheugen voor 200 metingen. De BP A100 Plus is in 2012 als beste getest door de Consumentenbond. Bij de Microlife BP A100 Plus wordt een wasbare manchet meegeleverd in de maat M. De manchet heeft een omtrek van 22-42 cm. Dit model staat op de lijst met betrouwbare en goedgekeurde bloeddrukmeters voor thuisgebruik op de website van de Nederlandse Hartstichting.
 
3/MAM-technologie (Measurement Average Mode)
U krijgt de keuze tussen een enkele meting of een 3/MAM meting. Bij de 3/MAM methode wordt uw bloeddruk 3 keer gemeten, telkens met tussenpozen van 15 seconden. Het gemiddelde van deze 3 metingen wordt weergegeven en opgeslagen. Zit er bij deze 3 metingen een sterk afwijkende meting, dan wordt er automatisch nog een 4e meting gedaan. U kunt deze methode bijvoorbeeld gebruiken als uw bloeddruk onregelmatig is. In deze gevallen zal een gemiddelde meting een beter overzicht geven van uw bloeddruk.
 
PAD (Pulse Arrhythmia Detectie)
PAD technology detecteert een onregelmatige hartslag tijdens de bloeddrukmeting. Als uw hartslag onregelmatig is dan ziet u aan het einde van de meting het PAD symbool. Vaak is er geen reden voor directe bezorgdheid. Meet u dagelijks uw bloeddruk en ziet u het PAD symbool enkele keren per week? Is er sprake, bij regelmatige metingen, van een toename in het verschijnen van het PAD symbool? Wij raden u aan om in dat geval uw arts te raadplegen.
 
BHS validatie
De British Hypertension Society heeft een protocol opgesteld voor het testen van de kwaliteit van bloeddrukmeters. Iedere geteste bloeddrukmeter behaalt een score. Het resultaat van die score wordt weergegeven in een letter. Het beste resultaat is de letter A en loopt vervolgens op tot de letter D. Deze letter D is de slechtste score. De BP A100 Plus heeft een A score behaald voor zowel de systolische bloeddruk (bovendruk) als voor de diastolische bloeddruk (onderdruk).

Indicatie

De Microlife BP A100 Plus is de best beoordeelde bloeddrukmeter door de Nederlandse Consumentenbond (beoordeling 8,0: april 2012). De volautomatische BP A100 Plus is gemakkelijk te bedienen door middel van de eenknopsbediening. De Microlife BP A100 Plus heeft een geheugen voor 200 metingen en kan 1 of 3 metingen achterelkaar uitvoeren (MAM™ technologie).
Best getest door Consumentenbond (2012).
Klinisch gevalideerd.
MAM™ en PAD™ technologie.
Aanbevolen door artsen.
Manchetmaat: 22 cm - 42 cm

Ingrediënten Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Plus

De Microlife BP A100 Plus wordt geleverd met:
Medium-large maat manchet (22 cm - 42 cm)
4 batterijen (goed voor ongeveer 1500 metingen)
een handige opbergtas
een bloeddrukdagboekje
een duidelijke Nederlandse handleiding
€ 113,63
€ 102,27
Product niet verkrijgbaar

Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Plus kopen

Je kan Microlife Bloeddrukmeter BP A100 Plus van het merk Microlife , geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Bloeddrukmeters