Metasleep 60 tabletten

€ 28,49
€ 21,37
Bespaar 25% (€ 7,12)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Metasleep

MetaSleep® is een voedingssupplement op basis van plantenextracten, magnesium, B-vitamines en melatonine.

Het bevat extracten van valeriaan en citroenmelisse die helpen bij het inslapen, een natuurlijke, gezonde slaap ondersteunen en goed zijn voor een rustgevend effect. MetaSleep® bevat ook gestandaardiseerde extracten van passiebloem en groene thee, rijk aan L-theanine, magnesium en B-vitamines (B6, B9, B12) ter ondersteuning van het zenuwstelsel..

Indicatie

Helpt bij het inslapen.
Bevordert een goede en gezonde nachtrust.

Gebruik van Metasleep

1-2 tabletten, 30 minuten voor het slapengaan.

Ingrediënten Metasleep

Per tablet :

Magnesium (bisglycinaat, glycerofosfaat) 60 mg16%*
Melatonine 0.295mg
Valeriaanextract (Valeriana offi cinalis) 150 mg
Groene thee extract (Camellia sinensis) rijk aan L-théanine 100 mg
Passiflora extract (Passiflora incarnata) 50 mg
Melisse extract (Melissa officinalis) 50 mg
Vitamine B6 1 mg71%*
Vitamine B12 25 mcg1000%*
Foliumzuur (Metafolin®)100 μg100%*
Glutenvrij
Lactosevrij

*% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Hulpstoffen:
microkristallijne cellulose, coating (omhulling: hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof: calciumcarbonaat, omhulling: cellulose, antiklontermiddel: stearinezuur, glansmiddel: talk), hydroxypropylcellulose, maltodextrine, natriumcarboxymethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat
Metasleep 60 tabletten
€ 28,49
€ 21,37

Laatste reviews en ervaringen met Metasleep

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na een paar dagen te nemen eindelijk resultaat. mijn man sliep heel slecht waardoor ik zelf ook dikwijls een slechte nacht had. sedert hij deze neemt slaapt hij beter en ik ook. :)
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het maakt me rustig bij het slapen gaan ,en val dus gemakkelijker in slaap, wat niet wil zeggen dat men geen rekening moet houden met het te laat eten, of alcohol drinken ,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik moeilijk insliep en geen goeie slaap had, probeerde ik metasleep. Er trad een duidelijke verbetering op na enkele dagen. Ik slaap nu steeds 5 uur goed door en het inslapen is sterk verbeterd !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een goed product met positieve werking; inslapen gaat vlot, geen bijwerkingen, 's morgens geen suf gevoel. Zachte werking, natuurlijkere slaap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel natuurlijk produkt en heeft een goede werking. Op doktersadvies eerst 2 pillen moeten nemen s avonds voor het slapen en nu nu nog 1. Bij mij persoonlijk heeft het een werking na 15 minuten en geeft ook een rustig gevoel. Het is ook een natuurlijk produkt. Nu ik terug een goede nachtrust heb functioneer ik vele beter overdag. Kan dit absoluut iedereen aanraden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  wilde dit gebruiken om na nachtdiensten gemakkelijker terug in mijn gewone slaapritme te komen. werkt minder goed naar mijn gedacht, blijf veel te lang wakker liggen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Duidelijk verbeterde slaap. Ik slaap sneller in en slaap ook beter door. Zeer tevreden van dit natuurlijke slaaphulpje. Mag ook wel voor deze prijs. Grote pillen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een beter slaapresultaat! Sinds ik Metasleep neem, slaap ik meestal veel beter , meer en dieper. Ik voel me tijdens de dag meer uitgerust. Prima product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Samen met een half slaaptabletje ingenomen en de slaap komt sneller dan je verwacht. Met enkel een slaaptabletje te nemen diende ik een half tot een volledig uur te wachten eer het begon te werken. Met Metasleep merkte ik dat het na een kwartiertje al begon te werken. Opletten dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer efficent middel om in slaap te geraken werkt tamelijk vlug en je slaapt goed en vast zodat je s'morgens uitgerust bent ik raad het iedereen aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb jaren inslapers genomen, maar deze heb ik niet meer nodig nu. Met MetaSleep kan ik met een natuurlijk hulpmiddel gemakkelijker en vlotter in slaap vallen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  merkbaar verschil in slapen, geen rusteloze nacht met metasleep. vroeger lag ik soms te keren en draaien, nu blijf ik rustg liggen waardoor ook de nachtrust verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  met Metasleep wordt ik rustig. Op die manier lig ik niet meer te piekeren in mijn bed en komt een heerlijk slaapgevoel over mij. Ik kan de ganse nacht doorslapen en word 's morgens wakker met een uitgerust gevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het help wel als ik de metarelax erbij neem om een goede nachtrust te hebben ,daar deze alleen gebaseerd is op kruiden en vitamines is het niet slecht voor uw lichaam en geest ! Ik ben alvast een tevreden klant met dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima hulpmiddel voor wie moeilijk kan inslapen. Helpt gedachten stil te leggen en rustig te worden om de slaap te kunnen vatten. Gedaan met draaien en keren ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  metasleep is ideaal om de slaap te vatten , vroeger kon ik de slaap niet vatten nu met metasleep val ik na een kwartiertje in slaap dus mijn slaap is er duidelijk op vooruit gegaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten missen hun effect niet. Eén tabletje 's avonds voor het slapengaan en je wordt 's morgens écht uitgerust wakker. Een échte aanrader voor iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik al jaren slaapmiddelen, momenteel combineer ik metasleep met een halve dosering slaapmiddel, en het helpt, ik slaap beter in en slaap beter door
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste keer dat ik dit product gebruik en ik ben er heel tevreden over! Helpt bij het inslapen. Vieze smaak, maar het tablet slik je toch meteen door, dus dat is snel opgelost. Ik gebruikte lang sediplus, maar gebruikte hiervan 4 tabletten per avond om in te slapen. Dat komt veel duurder uit dan metasleep, terwijl metasleep zeker niet moet onderdoen qua werking!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik metasleep neem, kan ik beter inslapen en slaap ik de nacht door. doordat ik veel pijn heb in de onderrug lukte het mij niet goed meer om in te slapen. bij dat ik een meer natuurlijk slaapmiddel heb gevonden

Metasleep kopen

Je kan Metasleep van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress