€ 47,99
€ 36,95
Bespaar 23% (€ 11,04)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Metarelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines en taurine. MetaRelax® wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor. Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Taurine is een bioactieve stof die voorkomt in vlees, vis en energiedranken. Het is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, maar het lichaam kan deze stof ook zelf maken. Taurine vervult een functie in de hartspier en de zenuwcellen en beschermt in het oog de fotoreceptoren. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking. 

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen.

MetaRelax® helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.


Gebruik van Metarelax

Het aanbevolen gebruik is 1 zakje per dag, oplossen in water

Ingrediënten Metarelax

Eén zakje MetaRelax levert:
 
Magnesiumglycerofosfaat1800 mg
Magnesium200 mg (53,4%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat)2 mg (53,4%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine)25 µg (1000%)*
Vitamine B9 (folaat, Metafolin^®^) 200 µg (100%*)
Taurine200 mg
Vitamine D (cholecalciferol)25 µg (500%) 1000 IU
*% RI : Referentie Inname
Metarelax 84 zakjes
€ 47,99
€ 36,95

Laatste reviews en ervaringen met Metarelax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed voor de studerende jeugd! Ook een aanrader voor alle volwassenen. Helpt bij stressvolle periodes maar dan dien je het wel geruime tijd te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot en ikzelf gebruiken liever de zakjes dan de tabletten van MetaRelax. De tabletten zijn voor onze kinderen bestemd en daar zij een druk leven leiden, zijn ook zij er heel tevreden mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax bevat de nodige supplementen ter ondersteuning van stressvolle periodes. Bovendien is het poeder makkelijk op te lossen in water en het heeft een aangename smaak. De zakjes zijn handig om mee te nemen.

Metarelax kopen

Je kan Metarelax van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie