Metarelax 90 tabletten

€ 25,99
€ 17,41
Bespaar 33% (€ 8,58)
Promotie -33% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Metarelax 90 tabletten

Omschrijving van Metarelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines & taurine, wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor. Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Taurine is een bioactieve stof die voorkomt in vlees, vis en energiedranken. Het is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, maar het lichaam kan deze stof ook zelf maken. Taurine vervult een functie in de hartspier en de zenuwcellen en beschermt in het oog de fotoreceptoren. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking. 

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. Helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Metarelax

-Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag.
-Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Gelieve hiervoor uw arts te raadplegen.

Ingrediënten Metarelax

Tablet
Magnesiumglycerofosfaat 900 mg
Magnesium 100 mg (26,7%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 1 mg (71%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 12,5 μg (500%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 100 μg (50%*)
Taurine 150 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 12,5 μg (250%) 500 IU

Zakje
Magnesiumglycerofosfaat 1800 mg
Magnesium 200 mg (53,4%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 2 mg (53,4%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 25 μg (1000%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 200 μg (100%*)
Taurine 200 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 25 μg (500%) 1000 IU
Metarelax 90 tabletten
€ 25,99
€ 17,41

Laatste reviews en ervaringen met Metarelax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze tabletten in de winterperiode ; er zit zowel magnesium als vit D en B6 in ; ideaal als aanvulling. In stressperiodes neem ik er 2 per dag. Ik ondervind geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben pas met MetaRelax begonnen en hoop toch na een paar weken een duidelijke verbetering vast te stellen. Tot heden ben ik nog regelmatig onrustig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In periodes vn meer stress probeer ik zo goed mogelijk voor mijn lichaam te zorgen. Magnesium heb ik sowieso nodig voor rusteloze benen en spierspanning. Ik voel me goed met metarelax in combinatie met magnesiumolie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Net zoals zovele middelen werkt dit na een paar dagen? Zonder dat je het echt beseft. Dat is de clou hiervan . Een dagelijkse gewoonte geworden , en heb er geen spijt van .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb metarelax beginnen nemen op tijdens mijn zwangerschap op aanraden van gynaecologe. Had enorm last van krampen, na een paar dagen verdwenen de krampen en had ik ook meer energie. Na mijn zwangerschap ben ik ze blijven doornemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Interessante prijs voor een goed magnesium supplement aangevuld met B-vitamines in tab-vorm. Grote verpakking - 90 tabs. In stock en vlotte correcte levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aan te raden vooral voor iets oudere personen om vermoeidheid te beperken.Dit vooral door de aanwezigheid van magnesium in het product.Een tablet per dag na het middagmaal ingenomen kan zorgen voor een veel beter algemeen gevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruikt reeds een geruime tijd Magnesium. Volgens de huisarts is het goed om over te schakelen op Metarelax. Hopelijk ondervindt hij na een tijdje de positieve werking ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens een zeer stressvolle job en daarnaast nog een fulltime job in het huishouden, sloeg de laatste maanden de vermoeidheid toe. Metarelax neem ik nu 14 dagen en reeds na de eerste week voelde ik verandering: de nachtrust is beter, ik kan stressmomenten beter aan, voel me fitter en last but not least : ik heb terug een zonnigere kijk op het leven! Mijn collega's heb ik kunnen overtuigen om metarelax ook uit te proberen en ik hoor enkel positieve reacties! Ik ben gestart met 2 vitamines en neem nu nog 1/dag!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb voor dit product gekozen omdat ik mij steeds heel moe voelde en ook omwille van spierpijn na het sporten. product doet waarvoor het staat. na 1 week heb ik opnieuw tonnen energie en s nachts geen krampen meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik op 65 met pensioen ben gegaan heeft mijn arts mij dit product aanbevolen om wat spanning weg te nemen en tevens ook de vermoeidheid tegen te gaan, met succes!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 2 weken metarelax te nemen zijn de verkrampte kuiten na het joggen weg. Alsook tijdens de nacht geen krampen meer. Geen last van maag of darmen bij dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb je de laatste tijd wat te veel hooi op je vork genomen dat is MetaRelax het ideale middel om de oververmoeidheid zo vlug als mogelijk te bestrijden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb regelmatig tekort aan magnesium waardoor ik spierkrampen krijg en last van vermoeidheid. Voel me soms ook innerlijk onrustig waardoor ik slecht slaap en met deze tabletten kan ik deze 2 ongemakken in één keer behandelen. geen spierkrampen meer en weg vermoeidheid ook een prima slaap. Neem dit volgens noodzaak en dan telkens een kuur van één verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd ons aangeraden door de arts. Zowel mijn man als ikzelf zijn gestart met deze tabletten te nemen gezien wij beiden last hebben van vermoeiheid. Tot op heden kunnen wij nog geen resultaat mededelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik metarelax gestart ben zo een 4 maanden geleden,kan ik dit iedereen aanbevelen die te kampen hebben met een zware depressie met de daarbijbehorende problemen,zoals prikkelbaarheid. . .aandachtsstoornissen . . .slaapproblemen.Sinds 1 maand neem ik meta rekax 1 x per dag als onderhoud. . . De eeerste maanden 2x per dag.topprodukt met een betaalbare prijs !!!!!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product nog niet zo lang en volgens de bijsluiter merk je het resultaat pas na een tijdje maar ik merk nog helemaal niets. Hopelijk verandert dit nog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tabletten, je word er zoals beloofd relaxter van en ervaart minder stress doorheen de dag. Ik merk duidelijk een verschil wanneer ik ze inneem. Meer energie merk ik niet zozeer maar daar gaat het voor mij niet zo om. Ik raad dit product aan, zeker als je een stressvolle job hebt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben nog maar juist mee begonnen heb nog niet veel resultaat maar we blijven proberen en hopen op beterschap ik blijf ze nog een paar maanden nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tabletjes die ik niet kan missen, wanneer ik mijn benen voel (soort van trillend, vermoeid gevoel) weet ik dat ik metaRelax moet nemen, onder andere het magnesium kan ik hard gebruiken. Ook bij stressmomenten is dit een extra ondersteuning voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is een goed samengesteld voedingssupplement. Het bevat een hoge dosis actieve vorm van vitamine B12 (methylcobalamine) en een goede portie aan de andere actieve vormen van vitamine B9 en B6. Een tekort aan vitamine B12 aanvullen is essentieel omdat foliumzuur methylcobalamine nodig heeft om omgezet te worden in zijn actieve vorm, welke van belang is voor de DNA-synthese. Deze interactie tussen vitamine B12 en foliumzuur is verantwoordelijk voor de megaloblastische anemie die voorkomt bij beide vitaminedeficiënties. Magnesium zit in Metarelax in een goed opneembare vorm, 12,5 µg vitamine D is een aan te bevelen dagelijkse dosis voor 50 plussers. De tablet is wel groot, bij slikproblemen kan en mag je ze in twee breken. Alvorens vitamine B12 in te nemen zou ik op de bijsluiter de gebruiker (patiënt) aanraden om de ochtendurine te laten testen op MMA (methylmalonzuur) en het bloed op vitamine B12. Een tekort kan dan vastgesteld worden. Bij een volgende analyse, na inname van Metarelax, kan de patiënt (arts) zien dat er verbetering is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit op aanraden van een kinesist, gespecialiseerd in kinesiologie. Hij stelde vast dat ik veel stress heb. Metarelax werkt bij mij voelbaar bij krampen in de spieren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De enige magnesium die ik verdraag zonder continu diarree te krijgen, een aanrader. Naargelang behoefte 2 tot 6 tabletten per dag nemen. Ik neem ze onder het eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax wordt in ons gezin door meerdere personen gebruikt. we zijn allemaal stress-mensen en deze tabletten helpen ons om rustiger te blijven en beter te kunnen slapen;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Betrouwbaar product. Neem ik gans het jaar door. Zeer effectief tegen nachtelijke kuitktampen. Bijvoeging van vit. D en vit. B is een pluspunt. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax werden me aanbevolen door mijn huisarts . Deze bevatten magnesium en die doen wonderen voor mijn zenuwen. Ik voel me heel wat rustiger sinds ik die inneem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snel het product ontvangen. Was goed verpakt en kon tegen een stootje. Nog beter zou zijn als ik zou kunnen betalen na ontvangst; maar is dat praktisch mogelijk?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je voelt reeds na enkele dagen het resultaat. Je kan de jacht van het dagelijks leven beter aan, blijf rustig en beheersd in stressmomenten en je humeur zit goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  3 weken innemen en dan heb je resultaat ! IK GA HET ZEKER PROBEREN EN DOOS VOLLEDIG UITNEMEN BIJ POSITIEF RTESULTAAT GA IK TERUG 1 DOOS BESTELLEN HOPELIJK VOEL IK ME ER GOED MEE
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Metarelax op aanraden van mijn reumatoloog en het helpt heel efficiënt tegen de krampen in mijn benen en voeten. Metarzlax heeft me goed door een stressvolle periode geholpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal tegen krampen ivm mijn looptrainingen . Neem dit steeds 's avonds na het eten en het geeft me tevens een zeer rustige slaap. 2 per dag is voldoende(althans voor mij)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Metarelax tabletten dagelijks innemen, 1 of 2 tabletten per dag, helpt spierkracht behouden en vermoeidheid tegen te gaan en dus de prestaties te verbeteren, dit als aanvulling van een zeer evenwichtige voeding die soms echt nog niet volstaat door het drukke leven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben nog maar gestart en kan al moeilijk iets opmerken van de werking. Ik hen grote rug en heupproblemen , voornamelijk door artrose en hoop door Metalax tr nemen een beter gevoel te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind Metarelax een zéér waardevol supplement. Zowel magnesium als de B vitamines spelen een belangrijke rol in de werking van het zenuwstelsel, het verhoogt m.I. de mentale weerstand. Ook tegen krampen is het een heilzaam middel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  onze dokter had me deze voorgeschreven, ik probeer op deze manier mijn bloeddruk onder controle te houden op deze manier. dat is tot nu toe goed gelukt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed tegen vermoeidheid , maar ook tegen stress en spierkrampen. Ik neem slechts 1 tablet per dag, maar ben zeer tevreden over het resultaat en zou het niet meer kunnen missen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product MetaRelax is een surplus op de voeding en kan langdurig gebruikt worden zonder bijverschijnselen mijn huisarts raad MetaRelax aan om voldoende mineralen op te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  meta relax is een uitstekend produkt voor wie gestresseerd leeft , ik nee s'morgens 1 bij de maaltijd en in de namiddag, door dit te doen ben ik veel kaler en ook minder zijn in zoetigheden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden is een goed product ik kende het al van vroeger maar na kennismaking met Farmaline is de prijs ook heel goed en zo te zien ook van veel andere producten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Metarelax tabletten werden mijn aanbevolen door de homeopaat. Dit voedingssupplement bezorgt me nu de nodige energie om de wintermoeheid te bestrijden en vooral om de dagelijkse stress te kunnen bedwingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  reeds na enkele dagen voelde ik me rustiger. ik leek minder last te hebben van concentratiestoornissen. het effect op mijn spieren voel ik nog niet,maar daarvoor moet ik het product waarschijnlijk wat langer nemen?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Duidelijk meer energie sinds start inname. Ook goed dat er vitamine D is toegevoegd. Capsules zijn wel wat groot en kunnen moeilijk zijn om door te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax stopt nachtelijke spierkrampen. Geeft u een beter concentratievermogen. Ik ben minder snel vermoeid.en het heeft geen negatieve werking in de darmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zonder mijn dagelijkse toediening magnesium verkrampen mijn spieren. Bij deze tabletten heb ik het voordeel dat het ook mijn tekort aan vit D aanvult. Zeer makkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem al jaren MetaRelax dagelijks in en zou niet meer zonder kunnen, voel mij er héél goed bij. Dank zij farmaline kan ik mij die ook goedkoper aanschaffen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale magnesiumkuur met onmiddellijk resultaat, 's avonds ingenomen geeft het een extra duwtje naar een zalige relaxte slaap, ik neem het 2 x daags, 'smorgens en ook vlak voor het slapen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten helpen mij tijdens moeilijke en stressvolle periodes. Ze zorgen ervoor dat ik rustiger en minder vermoeid ben. Een aanrader. Zelf vul ik ze nog aan met Vitamine C.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een schitterend product. Ik neem dit supplement bijna dagelijks en het helpt me om beter om te gaan met stresssituaties, alsook ben ik minder snel moe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een topproduct! Het doet wat het moet doen! Geen last meer van stress-periodes en concentratieproblemen. Duurt wel even voor je de werking optimaal voelt. (tip: koop direct 2 doosjes aan)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We nemen dit veel in periodes van verhoogde stress en als "onderhoud" bij fibromyalgie. Het maakt ons toch wat sterker tijdens zware periodes. Je kan het ook langdurig gebruiken zonder last te krijgen aan de maag.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De Metarelax tabletten bevatten een goede verhouding magnesium met B-vitamines. Wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren. Verminderd nachtelijke spierkrampen. Zijn wel grote tabletten om in te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door dagelijks gebruik van Meta relax ben ik verlost van herhaalde nachtelijke krampen in de benen en tenen. Ik blijf dit product kiezen omwille van het glycerofosfaat dat zou maken dat het magnesium beter opgenomen wordt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bevat zowel magnesium als vitamine B. Geeft je meer energie en ontspant je spieren! Goed bij vermoeidheid, als kuur gebruik ik het. Goede prijs-kwaliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is hooggedoseerd magnesium. Dit wordt goed verdragen door de maag en de darmen en werkt positief op stressbeheersing en goede nachtrust. Wel lang genoeg blijven innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een produkt wat ik al jaren inneem. Het werd me aangeraden door mijn osteopaat. Ik reageer er ook goed op,heb een mindere last in mijn benen (van de fibromyalgie)wss door de dosis magnesium. Het geeft s'morgens meer energie en s'avonds de rust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  metarelax is veel goedkoper dan bij de apotheek in de straat. mijn man heeft geen last meer van krampen in zijn benen, hij had vooral last van rusteloze benen. dit is opgelost door metarelax.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is ook bij deze verpakking een groot voordeel dat je lang weg kan om zonder onderbreking de medicatie te nemen.Bovendien heb ik een zeer goeie respons zodat nachtelijke krampen volledig wegblijven bij regelmatig gebruik!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste magnesiumtabletten bij fibromyalgie, vermoeidheid en stress. Prijs is ok, zeker als je met korting kan bestellen en meerdere dozen tegelijk, dan is de verzending gratis. Prima service.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit middel op aanraden van mijn huisarts om tekorten aan te vullen. Ik voel momenteel nog geen verschil maar ik neem het nog maar enkele weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je voelt al dat het werkt, want na een aantal dagen heb je geen krampen meer. Je merkt goed, als je het vergeet. Dan heb je weer gauw die krampen. Daarom vind ik het deze tabletten fijn, om te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds tweemaal beproefde ik metarelax in een stressperiode met goed resultaat. Dus eigenlijk preventief.Het ganse jaar doornemen ,zie ik niet als optie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metagenics Metarelax Tabletten 90 stuks Voedingssupplement op basis van taurine, magnesium, vitamine B6 en B12 en vitamine D, in de vorm van tabletten. Helpt in periodes van stress en vermoeidheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax bevat verschillende componenten zoals vitaminen, mineralen, ginseng en ginkgo biloba die mekaar zeer goed aanvullen waardoor je geen extra voedingssupplementen meer hoeft bij te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik per dag één tablet. Doe dit al heel lang. Ik heb daar een goed gevoel bij, omdat ik me wat rustiger voel. In de tablet zitten stoffen die je kennelijk nodig hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd mij aangeraden door een dokter fysiotherapeut en een manuele therapeut. Het helpt duidelijk om spierspanningen tegen te gaan. Neem er twee per dag : één 's morgens en 's avonds. Voel duidelijk minder spanningen op mijn spieren..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is ideaal voor mijn spier reuma en de stress, het ontspant mijn spieren, dit is voor mij een must! want anders is het niet te houden van de pijn !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is mijn 2 de metarelax kuur die ik doe. Ik voel me hier heel goed bij. Geen last van vermoeide spieren en ook minder last van vermoeidheid. Misschien jammer dat de pillen zo groot zijn.

Metarelax kopen

Je kan Metarelax van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium