€ 25,99
€ 20,53
Bespaar 21% (€ 5,46)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/10/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van MetaRelax 90 tabletten

Omschrijving van MetaRelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines & taurine, wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor. Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Taurine is een bioactieve stof die voorkomt in vlees, vis en energiedranken. Het is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, maar het lichaam kan deze stof ook zelf maken. Taurine vervult een functie in de hartspier en de zenuwcellen en beschermt in het oog de fotoreceptoren. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking. 

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. Helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van MetaRelax

Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag. Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Gelieve hiervoor uw arts te raadplegen.

Ingrediënten MetaRelax

Eén tablet MetaRelax levert:
 • Magnesiumglycerofosfaat 900 mg
 • Magnesium 100 mg (26,7%*)
 • Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 1 mg (71%*)
 • Vitamine B12 (methylcobalamine) 12,5 µg (500%)*
 • Vitamine B9 (folaat, Metafolin^®^) 100 µg (50%*)
 • Taurine 150 mg
 • Vitamine D (cholecalciferol) 12,5 µg (250%) 500 IU
*% RI : Referentie Inname
€ 25,99
€ 20,53

Laatste reviews en ervaringen met MetaRelax

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  anti-kramp

  Metarelax helpt me om de krampen in m'n benen te onderdrukken; ik moet er wel genoeg van nemen (namelijk 3 per dag) en voldoende water bij drinken. Het verbetert ook de concentratie. Een all-round mineraal. :-)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Helemaal relax met metarelax

  Ik heb zeer goede ervaringen met metarelax. Het helpt me om tijdens drukke en stressvolle momenten rustig te blijven. Eveneens heeft het een bevorderend effect op de spierkrampen die ik regelmatig ervaar. Ik merk geen nevenwerkingen van dit supplement.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  krampen

  deze vrij verkrijgbare drug is een wonder voor krampen na verscheidene jaren elke kramp te hebben gehad, maar aangezien wij meterlas nemen is het perfect bijna geen krampen meer 's nachts

  Was deze beoordeling nuttig?

MetaRelax kopen

Je kan MetaRelax van het merk Metagenics , geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie