€ 43,49
€ 32,62
Bespaar 25% (€ 10,87)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/08/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Metarelax 180 tabletten

Omschrijving van Metarelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines & taurine, wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor. Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Taurine is een bioactieve stof die voorkomt in vlees, vis en energiedranken. Het is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, maar het lichaam kan deze stof ook zelf maken. Taurine vervult een functie in de hartspier en de zenuwcellen en beschermt in het oog de fotoreceptoren. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking. 

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. Helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Metarelax

-Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag.
-Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Gelieve hiervoor uw arts te raadplegen.

Ingrediënten Metarelax

Tablet
Magnesiumglycerofosfaat 900 mg
Magnesium 100 mg (26,7%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 1 mg (71%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 12,5 μg (500%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 100 μg (50%*)
Taurine 150 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 12,5 μg (250%) 500 IU

Zakje
Magnesiumglycerofosfaat 1800 mg
Magnesium 200 mg (53,4%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 2 mg (53,4%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 25 μg (1000%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 200 μg (100%*)
Taurine 200 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 25 μg (500%) 1000 IU
Metarelax 180 tabletten
€ 43,49
€ 32,62

Laatste reviews en ervaringen met Metarelax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem reeds geruime tijd onderstaand produkt op aanraden van verschillende personen uit mijn omgeving. Ik voel bij er goed bij en mijn innerlijke gezondheid eveneens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De krampen in mijn benen zijn duidelijk veel minder aanwezig. Ik gebruik dit product nu iets meer dan een jaar en in de periodes dat mijn tabletten op zijn heb ik duidelijk meer last van spierkrampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een van levensbelang voedingssupplement (is voor mijn zoon echter levensbelangrijk bij de dagelijkse inname van cyclo, die magnemsium opvreet. Is goed verteerbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bien, je me sens mieux, je me sens moins fatiguée, j'ai presque plus de crampe, je me sens moins déprimée. je le conseils à tout et toutes. de plus, il n'est pas trop cher
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vlugge service. Producten waren in orde. Farmaline zou ik zeker aan iedereen aanbevelen. Veel goedkoper dan in de thuisapotheek. Veel keuzel van producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Meer energie en minder vlug moe dat is wat ze beloven en dat doet het ook....wel enkele weken nemen voor een goed resultaat. Ik blijf het nemen omdat ik mij er goed bij voel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind dit supper tegen de krampen in mijn spieren, vergeet ik ze s'avonds in te nemen mag ik zeker zijn dat ik wakker wordt van de krampen, en als ge slaapt is het niet dat het tussen je horen zit,ik vind dit het beste wat ik tot nu toe al heb gehad dank u METARELAX
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik metarelax al een heel eindje. Is heel goed vooral in stressvolle periodes Sinds ik metarelax gebruik heb ik ook minder spierpijn Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds enkele jaren neem ik Metarelax. De magnesium helpt tegen mijn nachtelijke spierkrampen. Geen wondermiddel maar wel duidelijk voelbare resultaten! De 1ste paar weken had ik wat meer hoofdpijn maar verder geen blijvende bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een heel goed product. Sinds ik dit neem ben ik veel minder moe. Ik neem er maar eentje per dag (ipv de aanbevolen twee per dag), maar dit is voldoende voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kreeg ik voorgeschreven om mijn spierkrampen te doen verminderen, ik had daar erg veel last van en nu is dit toch erg veel verminderd. Ik moet er elke avond een samen nemen met metasleep. En heb goede resultaten hiermee!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  geeft goede nachtrust en goede darmwerking. Ik denk dat het ook mijn spierpijn beter verlicht na mijn dagelijkse workouts beetje grote capsules maar met glas water gemakkelijk door te slikken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en verzorgde levering ik neem het product nu nog maar een aantal dagen en voel al een lichte verbetering geen negatieve reacties te bemerken dus geen nevenwerkingen ik blijf dit product verder gebruiken. Marc
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat m'n lichaam nodig had. Geen spierpijnen meer. ... MetaRelax ... Hiermee "Voel" 'k me "Super" ... Twee tabletten elke morgen na het ontbijt ... Magnesium een "Must" voor je lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds jaren tekort aan Magnesium, verschillende malen getest in ziekenhuis. Ik heb dus behoefte aan dagelijkse extra toevoeging. Bij verschillende producten die ik probeerde kreeg ik bijwerkingen als diarree. Sinds ik MetaRelax gebruik heb ik nog geen bijwerkingen ervaren, dus een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideal quand on est un peu stressé et que le sommeil n'est pas top. Lutte efficacement contre les crampes musculaires. Conditionnement idéal pour un usage longue durée de magnesium.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  sorry, ik kende dit product al langer maar vond het heel raar dat er in de verpakking van 180 tabletten geen enkele bijsluiter te vinden was en daarom stond ik er een beetje wantrouwing tegenover
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product. Zonder dit supplement zou ik mijn RLS niet onder controle kunnen houden en zou mijn leven zeker niet meer zo aangenaam verlopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een topproduct! Het helpt mij perfect. Als ik metarelax neem dan krijg ik geen krampen meer in mijn benen. Gebruik ik ze 2 dagen niet dan is er al een merkbare achteruitgang...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al enkele jaren nu, omdat het gewoon weg goed is. De levering van Farmaline, is ook steeds uitstekend, bij elke stap die ondernomen wordt, krijg je een feedback.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om magnesiumtekort en bijhorende problemen te verhelpen. Ik gebruik dit product al lang en zou het niet meer kunnen missen. Een aanrader voor eenieder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement werd me voorgeschreven door de natuurarts.Het helpt bij alle aandoeningen van de spieren en ook bij extreme vermoeidheid of stresstoestanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit nog maar enkele weken dus kan er nog niet zoveel over zeggen. Het verslechtert in ieder geval niet mijn pijn. Zal het zeker voortnemen want heb er wel goede verwachtingen over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben er zeer tevreden over .Het bevat veel mg ,goed tegen krampen en het volstaat 1 tablet per dag in te nemen. ik neem het 's morgens bij het ontbijt .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ja van de eerste week voel ik het verschil in mijn gewrichten .het doen zeker goed ook voel ik mij veel relaxter dan voorheen ik dank degene die mij dat aangeraden heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn magnesiumtekort wordt aangevuld met MetaRelax. Dit voedingssupplement is voor mij een zinvolle ondersteuning bij vermoeidheid, sporten en stressvol werk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert een tweetal jaar gebruik ik MetaRelax en ben ik minder gestrest. ook mijn nachtrust is er beter op geworden. Mijn familie die in Luxemburg wonen gebruiken het nu ook en zijn er heel tevreden over. Zondag gaan wij er heen en ik heb 4 dozen voor hen besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Materelax nemen we regelmatig om het magnesium tekort op te vangen.Mijn echtgenote en ikzelf voelen ons daar goed bij, wij zijn veel rustiger, ook is het een goed product om krampen in de benen te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik metarelax neem is mijn algemene gemoed sterk verbeterd, meer kalmte en rust. dit is echter nog onvoldoende voor een zinvol review, moet er dus nog wat bij noteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede ondersteuning van spanning en stress in het dagdagelijkse leven, minder spierkrampen door magnesium, rustiger gevoel. In combinatie met 's avonds metasleep ideaal voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel lekker snoep. Ik koop er zeker nog meer van. Ik zal er nog kopen. in combinatie met slaappillen, een pizza en wat trappisten kan deze aankoop niet meer stuk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem elke dag 1 tablet Metarelax om de spieren een beetje verlichting te geven en dit product helpt hierbij erg goed. Ook voor krampen helpt dit zeker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product eigenlijk niet voor stressmomenten, maar als magnesiumsupplement om minder spierkrampen te hebben. Ik gebruik het al maanden en ben er tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De zeer pijnlijke krampen die mij vroeger iedere nacht deden wakker blijven zijn veel verminderd waardoor mijn nachtrust dus ook veel verbeterd is. Dit product geeft effectief een "relax effect".
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  metarelax doet wonderen! Ik neem het al een tijdje tegen krampen. Magnesium en vit B zijn elementair voor het wel functioneren van lichaam en geest. Metarelax geeft me letterlijk een goed gevoel, de voordelige prijs/verpakking is meegenomen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de osteopaat. Zorgt voor minder spanning op de spieren, ook minder pijnscheuten. Wij nemen er beiden dagelijks eentje nu en hebben veel minder last van pijnen in rug en schouders.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt inderdaad om je te ontspannen zonder nodeloze dure medicatie met de nodige bijwerkingen. Een aanrader indien tijdelijk stress hebt. Voor mij een 5 op 5.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds jaren gebruik ik Metarelax omdat ik fibromyalgie patiënt ben. Dagelijks 1 dosis en krampen blijven weg. Is heel goed tegen vermoeidheid. Ben heel tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tabletten hebben wel een dikke week nodig om effect te ressorteren, maar uiteindelijk voel je je toch wel dynamischer. Zinvolle paramedicatie om jezelf bijwijlen weer op te krikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  spierkrampen in de benen zijn verdwenen sinds enkele dagen door innemen van metarelax (magnesium) Aanrader om Metarelax te nemen elke dag eentje of twee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verbetert de vermoeidheid en geeft een relaxerend gevoel. Grote doos verkrijgbaar tegen een verlaagde prijs. Het product wordt goed verdragen en je mag er zelf 2 in 1 keer nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het nemen van een metarelax pilletje behoort toe aan mijn dagelijks ritueel, ik voel mij rustiger worden dankzij het pilletje. Bovendien is deze ook goed om gespannen spieren te helpen ontspannen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium is ideaal om je spierklachten te verminderen alsook om je mentale veerkracht te versterken bij stressvolle momenten. Neem er twee elke dag en werkt prima. Top supplement!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze in periodes van stress. Ideaal omdat er ook vitamine D in zit, dat zowat iedereen tekort heeft. Het zijn wel grote tabletten om in te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Metarelax vooral tegen de krampen in mijn voeten. Ik wissel nu en dan de pillen en de zakjes omdat die pillen zo groot zijn om in te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed alternatief voor andere calcium producten. Het is het enige dat geen bijwerkingen heeft zoals diarree. Daarom gebruik ik het dagelijks om spierpijnen en calciumtekorten aan te vullen. Een aanrader voor iedereen die moeilijk andere gelijkaardige producten verdraagt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is een magnesiumvoedingssupplement , goed voor spieren, 2 tabletten per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werd binnen de verwachte tijd gratis aan huis geleverd. Betaling liep vlot en het supplement is beduidend goedkoper dan bij mijn gewone apotheker. Ben heel tevreden. :-)
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tabletten op aanraden van de dokter om mijn magnesium tekort aan te vullen en zo minder spierpijn (vooral aan de benen door het lange zitten tijdens het werk) te hebben. Dit had niet echt veel effect. Nu recent combineer ik het met Calx-X kalktabletten met vitamine D - dit lijkt wel effect te hebben. Dit ook op aanraden van mijn arts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product help mij om wat rustiger te zijn ,ik heb ongecontroleerde stress wat vaak problemen met zich meebrengt en nu ik dagelijks metarelax neem gaat het beter en s'avond neem ik de metasleep ben tevreden van de producten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topproductje! Zou niet meer zonder kunnen ! Ik neem 2 tabletjes , eentje 's morgens en eentje voor het slapengaan. Heel tevreden over Metarelax.....het maakt me rustig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt goed tegen kramp in je spieren tegen stress, door het innemen van meta relax ...de naam zegt het al... gaan je spieren zich meer ontspannen. Hierdoor minder pijn en stress.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is een zeer goed supplement. Werd ook aangeraden door huisarts omwille van de goede opname + de toevoegingen van Vit B12 en foliumzuur. Levering zeer snel en goed toegekomen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit bevat zowel vitamine B als magnesium in hoge dosis, werken beiden goed tegen stress. Ik neem het 's avonds voor het slapen gaan. Goede prijs voor deze hoeveelheid!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van mijn huisarts neem ik deze tabletten. Ik voel me fitter en heb ook een betere stoelgang. Deze grote verpakking vind ik erg handig en goedkoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Metarelax tabletten bevatten een goede verhouding magnesium met B-vitamines. Wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren. Verminderd nachtelijke spierkrampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In periode's van onrust en stress situatie's voel ik de tintelende ,onrustige benen maar al te goed. Dan is dit produkt een welgekomen oplossing. ik neem dit op advies van mijn osteopaat en voel dat het een merkelijk verschil maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden over metarelax, s'ochtends en soms om vier uur , bij veel stress,neem ik een metarelax, zonder dit ben ik veel e gestresseerd en wil dan veel meer snoepen die niet goed is voor de lijn

Metarelax kopen

Je kan Metarelax van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie