€ 64,99
€ 42,24
Bespaar 35% (€ 22,75)
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 31/07/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden op lange termijn.

Naast een hoge dosering levende bacteriën bevat Probactiol Plus vitamine D ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand, en braambesextract goed voor de darmfunctie.

De exclusieve ProtectAir productietechnologie - speciaal ontwikkeld door Metagenics - garandeert namelijk het aantal levende bacteriën en de kwaliteit ervan tot op het einde van de houdbaarheid.

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd).

De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten.

Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden.

Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Bijwerkingen van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 64,99
€ 42,24

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol Plus Protectair

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Halve tevredenheid

  Het gebruik van probactiol plus ben ik begonnen in februari, maar uiteindelijk er toch mee gestopt omdat we niet het verwachte effect hadden. Misschien is de werking uiterlijk minder goed te merken en moeten we toch verder zetten met het gebruik; we zullen het ook doen en hopen dat het beloofde effect er op termijn toch komt. Bijwerkingen hebben we zeker niet ondervonden en dat is ook al een groot pluspunt. We leven op het resultaat van de beloofde werking van de goede bacteriën die de minder goede overtroeven of teniet doen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ok

  prend régulièrement

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  complément conseillé

  Mon gastrom'a conseillé de faire une cure de probactiol afin de rétablir une bonne flore intestinale suite à des problèmes multiples d'estomac et d'intestin. Produit bien supporté mais comme tout complément, c'est difficile de quantifier l’efficacité du produit.

  Was deze beoordeling nuttig?

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora