Probactiol Plus Protectair 120 capsules

€ 64,99
€ 51,99
Bespaar 20% (€ 13,00)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden op lange termijn.
Naast een hoge dosering levende bacteriën bevat Probactiol Plus vitamine D ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand, en braambesextract goed voor de darmfunctie.
De exclusieve ProtectAir productietechnologie - speciaal ontwikkeld door Metagenics - garandeert namelijk het aantal levende bacteriën en de kwaliteit ervan tot op het einde van de houdbaarheid.

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd).
De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten.

Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden.
Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Bijwerkingen van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Probactiol Plus Protectair 120 capsules
€ 64,99
€ 51,99

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol plus protectair

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om het juiste evenwicht te vinden met de goede en minder goede bacteriën in de darmen. Sinds ik dit neem geen infecties of minder goede stoelgang meer gehad!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dokter gaan gebruiken wegens opgeblazen gevoel na maaltijd en lucht in de darmen. Na enkele dagen merkelijk beter, minder gespannen gevoel en vlottere darmtransit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben zeer tevreden over jullie diensten . De producten zijn goed verpakt en ze worden op tijd geleverd . Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele antibiotica kuren en heel veel stress had ik veel last van buikpijn en een gezwollen harde buik. Dit is de tweede reeks probactiol en ik voel me al een stuk beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een product dat zorgt voor de goede darmflora, ik denk dat het helpt om verstopping te voorkomen en dat het ook een opgeblazen gevoel kan verzachten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  je voelt de goede werking behoorlijk snel en dit in combinatie met Mucopure 500g. Vind dit voor mijzelf een uitstekende combinatie om constipatieproblemen van de baan te vegen. Kan het iedereen aanbevelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product ! Darmflora is heel,belangrijk en dat is een zeer goed supplement ! Dagelijks eentje voor goed gevoel ! Super !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol plus geeft je inderdaad een gevoelige verbetering van de darmflora. Voor wie daar veel problemen mee heeft is Probactiol een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gezondheid in een doosje en in een capsule, zo genomen en zo snel ontvangen een topprodukt een aanrader voor iedereen die met zijn weerstand en gezondheid begaan is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol plus protect air 120 capsules zorgt voor een gezonde werking van de darmen zodat de weerstand optimaal is. De indringers zoals virussen worden direct afgebroken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben maag darmpatient meerdere malen geopereerd nam reeds veel andere producten maar voorlopig tevreden met resultaat raad het aan vooral personen met weinig beweging
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote en ikzelf nemen dagelijks een capsule. Onze behandelende maag- en darmspecialiste heeft dit aanbevolen in combinatie met een 5-jaarlijkse colonoscopie om darmkanker te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend produkt! Levering correct,werkt absoluut en reeds na enkele dagen. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb het vroeger nog ingenomen en aangeraden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede levering. Zeer goed product ter ondersteuning van darmfunctie.. Bij evenwichtige voeding hoef ik geen andere laxeermiddelen meer te gebruiken. Tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen, goede bescherming en ondersteuning van de darmen en het immuunsysteem voor gans de familie. Wij zijn zeer tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend bij darmproblemen. Al jaren last. Ik ben zeer goed geholpen door Probactiol dagelijks in te nemen. Volgens mijn specialist kan het absoluut geen kwaad dagelijks 1 dosis te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probiactiol is onmisbaar in je huisapotheek. Het bevordert een goede darmtransit en zorgt voor een goede weerstand. De darmflora wordt optimaal op peil gehouden door de 'goede' bacteriën. Een aanrader!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is bijzonder moeilijk om dit product te beoordelen. Het vergt wel een bijzondere lange tijd van gebruik om de effecten waar te nemen. Tot nu toe was dit eerder positief
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen te gebruiken omdat klachten had m.b.t. mijn spijsverteringssysteem. Dit product helpt me om mijn natuurlijke darmflora te herstellen en te behouden. Ik ben er zeer tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt daadwerkelijk bij mijn "leeking gutt syndroom". Ik heb géén last meer van diarree of buikkrampen. Ik gebruik het in combinatie met Muco pure poeder en dit al sinds één jaar en 9 maand dagelijks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De combinatie van Probactiol Plus met Mucoperm Apple zorgt voor een betere werking van de darmen. Zowel op vlak van darmflora als de darmslijmvliezen. Geen nevenwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wil candida schimmel tegen gaan aan de darmen want onze darmen zijn van heel groot belang in ons lichaam.Ik raad het iedereen aan. Groetend Marleen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super goed produkt. Hele verbetering dat je het niet meer in de ijskast moet bewaren. dus ideaal om mee te nemen op reis ik neem dit al jaren daardoor is mijn darmfuntie sterk verbetert
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probatiol Plus al lang in gebruik met een redelijk resultaat. Ik hoop dat deze Protectair even behulpzaam mijn darmen regelt.Qua prijs ook niet van de goedkoopste.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is erg handig in zo'n hoeveelheid. Probactiol+ heeft een nieuwe verpakking, handig om mee te nemen. Heel goed middel om de darmflora op peil te houden...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In vergelijking met de probactiol die ik vroeger kocht is deze veel handiger. Deze hoeven niet meer in de frigo bewaard te worden, en ze missen hun effect niet net als de vroegere versie (niet protectair). Een echte aanrader...

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora-Probiotica