€ 64,98
€ 42,24
Bespaar 35% (€ 22,74)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

1 capsule Probactiol® plus bevat 25 miljard levende bacteriën (12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07), braambesvrucht- en bladextract en vitamine D.
 
Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën, één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens.

De voordelen van deze bacteriestammen:

Synergie tussen beide stammen
De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis werkt synergetisch (klinische studies hierover vindt u hier).

Maagzuur- en galzoutresistent
Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm.

Menselijke oorsprong
De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd.

Probactiol® plus is lactose-, soja- en glutenvrij.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Dankzij de hoge dosering volstaat het om 1 capsule per dag in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van: geen gevallen gekend

€ 64,98
€ 42,24

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol Plus Protectair

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Régule la flore

  Tres efficace mon mari l utilise régulièrement en cure. Transit beaucoup plus régulier, digestion plus facile de certains aliments qui ne passaient pas auparavant. Immunité gastro-intestinale boostée

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed productje!

  Héél erg goed productje! Resultaat was bij mij pas te merken bij meerdere keren opstarten van een kuur. Zachte capsules, gemakkelijk door te slikken. Ook goed voor jongeren die een kuurtje willen proberen. Ik kan het anderen ook aanraden het eens te proberen. Gemiddelde tot goede snelheid van levering. Vriendelijk personeel bij levering. Probeer het eens zou ik zeggen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  probactiol

  Na een antibitica Kuur heb ik probactiol Voorgeschreven gekregen Maar probactiol plus alleen Lost de klachten niet Op als ik er Duspatalin bij slik En al 3 weken inneem Dan begin ik tijdelijk aan Wat beterschap op te merken Wel handig dat je de probactiol Buiten de ijskast kan bewaren En dus overal kan mee nemen

  Was deze beoordeling nuttig?

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics , geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora