€ 64,99
€ 37,00
Bespaar 43% (€ 27,99)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

1 capsule Probactiol® plus bevat 25 miljard levende bacteriën (12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07), braambesvrucht- en bladextract en vitamine D.
 
Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën, één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens.

De voordelen van deze bacteriestammen:

Synergie tussen beide stammen
De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis werkt synergetisch (klinische studies hierover vindt u hier).

Maagzuur- en galzoutresistent
Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm.

Menselijke oorsprong
De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd.

Probactiol® plus is lactose-, soja- en glutenvrij.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Dankzij de hoge dosering volstaat het om 1 capsule per dag in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname
€ 64,99
€ 37,00

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol Plus Protectair

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Probactiol plus

  Zeer tevreden ben ik. Niet alleen vanwege een goede ontlasting, ook heb ik vertrouwen dat na een lange penicilline kuur mijn ingewanden weer optimaal worden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Probactiol plus

  Degelijk produkt. Het is wel nodig het gedurende langere tijd te gebruiken wil het effect ressorteren. Dagelijkse inname dringt zich dus op.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Probactiol is fantastisch

  Ik ben een 57 jarige vrouw met de ziekte van Crohn sinds mijn 26 jaar en heb een moeilijke weg afgelegd.. zelfs met operatie tot gevolg. Sinds een jaar neem ik probactiol en heb daar een hele grote verbetering mee, stoelgang is meer gebonden en daardoor ben ik ook minder vermoeid omdat ik dan meer voedingstoffen uit mijn voeding haal, een aanrader om het uit te proberen!

  Was deze beoordeling nuttig?

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics , geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora