Menohop van soja 90 capsules

€ 46,49
€ 35,33
Bespaar 24% (€ 11,16)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Menohop van soja

Menohop van soja

Kruidenpreparaat

Samenstelling per dagdosering van 1 gelcap:

  
Hopextract (humulus lupulus) gestandaardiseerd op hopeine200 mg
 8-prenylnaringenine200 mcg 
Soja-extract (glycine max) gestandaardiseerd op isoflavonen 50 mg
 Soja-isoflavonen20 mg

Ingredienten
Hopextract (humulus lupulus), vulstof: dicalciumfosfaat, capsule:gelatine, soja-extract (glycine max), antiklontermidddelen: magnesiumstearaat en silicium dioxide, kleurstoffen capsule: ijzeroxiden en titaandioxide.

Allergeneninformatie
Bevat soja.

Gebruik
1 capsule per dag of zoals aanbevolen

Fabrikant
Metagenics Netherlands
Celsiusweg 20
Industrial Estate 4212
5928 PR Venlo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Indicatie

Supplement dat vrouwen tussen 45-55 jaar helpt met de overgang.

Gebruik van Menohop van soja

1 capsule per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Menohop van soja

INGREDIENTEN PER CAPSULE
 • Hop extract (Humulus lupulus) gestandaardiseerd op hopein 200 mg
 • 8-prenylnaringenine 200 µg
 • Soja-extract (Glycine max) gestandaardiseerd op isoflavonen 50 mg
 • soja-isoflavonen 20 mg
Hulpstoffen: dicalciumfosfaat, gelatine, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, kleurcapsule: ijzeroxide en titaandioxide.

Waarschuwing

Mag niet worden gebruikt in geval van zwangerschap of voorgeschiedenis van hormoon-afhankelijke kankers.
Menohop van soja 90 capsules
€ 46,49
€ 35,33

Laatste reviews en ervaringen met Menohop van soja

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  opvliegers en slecht slapen zijn voorbij dankzij dit middel het helpt zeer goed tegen menopauzeklachten daar ik borstkanker heb gehad kon ik geen hormonen nemen en dit middel heeft de oncoloog aangeraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel vlotte service, stukken goedkoper dan bij de apotheker zelf. Op effecten van dit supplement is het nog wachten, maar ik merk al beetje bij beetje verbetering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog niet zo lang bezig met dit product te nemen maar helpt wel. Wanneer ik het enkele dagen vergeet te nemen heb ik veel vlugger opvliegers. Wanneer ik het opnieuw neem is het onmiddellijk weer beter. Een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Menohop is super! (Bijna) gedaan met die vervelende opvliegers, een verademing... Of het voor iedereen werkt weet ik niet. Voor mij is het alvast een wondermiddel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt echt bij opvliegers. Vroeger had ik elke dag last van opvliegers, nu maar af en toe eens. Het is een product aan iedereen aan te raden die er last van heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk product dat de onaangename symptomen van de menopauze verlicht. Ik ben hier echt heel tevreden van en voel echt het verschil als ik het een paar dagen vergeet in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele dagen gebruik van MenoHop merkte ik reeds het verschil: de opvliegers en het nachtelijk zweten werden aanzienlijk minder. Ondertussen gebruik ik het product 3 weken en de warmte-opwellingen zijn zo goed als verdwenen. Ik blijf dit zeker gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling was vrij snel opgestuurd, waardoor ook de levering heel snel plaats vond. Het product is zeker aan te raden voor andere personen. En redelijke prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik slaap inmiddels weer goed; elke avond een capsule innemen geeft het gewenste resultaat! Dit middel zal ik de komende maanden blijven gebruiken. Erg tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Menohop is een zeer goed natuurproduct. Het helpt heel goed in de menopauze tegen opvliegers en nachtelijk zweten. Ik zou het aan iedereen aanbevelen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Menohop is een supplement om vrouwen te ondersteunen tijdens de overgangperiode. Het is belangrijk om extra supplementen in te nemen omdat bepaalde zaken bv. kalk niet meer door je lichaam worden aangemaakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de derde keer dat ik Menohop bestel want ik heb gemerkt dat dit product me echt heeft geholpen om warmte-opwellingen en kleine onaangenaamheden van de menopauze te verminderen. Het product werd me aangeraden door mijn arts. Ik heb hem vertrouwd en ben niet teleurgesteld.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na lectuur van een artikel over de eigenschappen van hop en door mijn eigen ervaringen met de hopplant als Ieperling (bij Poperinge, in de hopstreek) besluit ik Menohop aan te raden aan mijn echtgenote die danig last heeft van menopauze verschijnselen, ter vervanging van het synthetische hormoon haar voorgeschreven door de arts en dat niet zonder risico is... Het is te vroeg om Menohop zelf te beoordelen maar de eigenaardige eigenschappen van hop zijn me wel bekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het medicijn menohop kreeg ik voorgeschreven door een homeophaat om mijn klachten tegen opvliegers tegen te gaan. Het help mij tot zover uitstekend. ik heb s'nachts minder opvliegers dan voorheen en ga het in de toekomst gebruiken.

Menohop van soja kopen

Je kan Menohop van soja van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Menopauze