Mesoft Steriele Kompressen 5cm x 5cm 150 stuks

€ 7,73
€ 6,57
Bespaar 15% (€ 1,16)
Mesoft Steriele Kompressen 5cm x 5cm 150 stuks
Mesoft Steriele Kompressen 5cm x 5cm 150 stuks
€ 7,73
€ 6,57

Laatste reviews en ervaringen met Mesoft steriele kompressen 5cm x 5cm

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  zijn geen gaaskompressen, maar wel ideaal in gebruik ik wou ze gebruiken om de neus van mijn baby te reinigen maar dit lukt niet goed met dit soort kompressen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze steriele kompressen zitten per 2 verpakt en zijn super zacht in gebruik daarom schuren ze niet in de wonde. Ideaal om over een laagje zalf te leggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, ben er tevreden over. Is een grote verpakking, maar zo heb je altijd je gerief bij jou als het nodig is. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste , Wij vinden dit product zeer aangenaam om te gebruiken voor kleine wonden met zalf te bedekken en om eventueel met grotere wonden te ontsmetten . Wij hebben de producten zeer goed en binnen de afgesproken tijd ontvangen . We zijn ook zeer tevreden over dit product en gebruiken het nog steeds dagelijks .
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Spijtig maar ik kan niet positief zijn over deze steriele kompressen. Ze zijn per 2 verpakt dus heb je in feite maar 75 steriele kompressen i.p.v. 150 want als je één uit het pakje hebt gehaald is de andere niet meer steriel. Mesoft zou beter een doos maken van 75 steriele kompressen van 5x5 cm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  steriele kompressen gebruik ik veelvuldig om iets te ontsmetten en de wonde zo steriel mogelijk te houden. De afmetingen van 5 op 5 cm zijn voor mij de meest gebruiksvriendelijke en pas af en toe heb ik groter nodig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor meer delicate wondjes gebruik ik afzonderlijk verpakte kompressen. De verpakking valt wat ruim uit, maar de degelijkheid van het materiaal is prima. Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over deze kompressen, die ik gebruikt heb bij de dagelijkse navelverzorging van mijn pasgeboren baby. Het is een gemak dat de kompressen steriel en apart verpakt zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima kompressen in een heel handige steriele verpakking (twee gaasjes per verpakking). De doos is nogal groot om weg te bergen in de 'apotheekkast' maar dit doet niets af van de kwaliteit van de gaasjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed beschermde verpakking die zorgt voor het steriel houden van de kompressen. Goede bruikbaarheid van de 5 x 5 cm grote kompressen in de meeste omstandigheden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind deze kompressen heel handig omdat die per 2 verpakt zijn en meestal heb je er toch 2 nodig. Vooral als je ze gebruikt om de oogjes proper te maken zijn dit hele handige kompressen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kompressen zijn goed steriel verpakt per twee wat gemakkelijker in gebruik is, de kompressen zijn zacht en handig voor het reinigen van baby's oogjes.

Mesoft Steriele Kompressen 5cm x 5cm kopen

Je kan Mesoft Steriele Kompressen 5cm x 5cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen