€ 9,27
€ 8,06
Bespaar 13% (€ 1,21)

Omschrijving van Mesoft Steriel 7,5cm x 7,5cm

Mesoft zijn non-woven kompressen (4-lagig) uit 67 % viscose en 33 % polyester. Ze worden gebruikt voor kleine en weinig vochtafgevende wonden als wondbedekker, om wondvocht te absorberen, om wonden te reinigen of om te tamponeren. Mesoft bestaat ook in splitkompressen en ronde deppers.
Mesoft Steriel 7,5cm x 7,5cm 150 kompressen
€ 9,27
€ 8,06

Laatste reviews en ervaringen met Mesoft steriel 7,5cm x 7,5cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product het zelfde als bij de apotheek in de buurt. Alleen de helft goed koper , en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden over deze Firma , top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed aan te passen voor het reinigen van kleine wondjes. Ze zijn per twee verpakt wat voor minder rommel zorgt. Het is steriel wat beter is om wonden te behandelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede zachte en absorberende Kompressen. Er ontstaan geen drukplekken wanneer het verband op de huid aangebracht wordt. Enige nadeel: De verpakking van de Kompressen kon milieuvriendelijker zijn
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik kleinere wondes wil afdekken is dit product perfect. Superprestaties. Hier kost het ook meer dan het dubbel in de apotheek. Ik kan het enkel aanbevelen en zal het wanneer ik het nodig hebben weer hier kopen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het zijn hele goede dikke compressen. Allen spijtig dat ze met 2 verpakt zijn. Maar de levering gaat vlotjes en zonder problemen. het is ten zeerste aan te raden!

Mesoft Steriel 7,5cm x 7,5cm kopen

Je kan Mesoft Steriel 7,5cm x 7,5cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen > Gewone kompressen