Meridol Tandpasta 75 ml

€ 4,50
€ 3,65
(€ 4,87 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 0,85)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Meridol Tandpasta

Tandpasta met de combinatie aminfluoride/tinfluoride (1400 ppm), beschermend voor het tandvlees: inactiveert de plaquebacteriën, die daardoor minder kans krijgen op het tandvlees in te werken en beschermt tegen gaatjes.

Gebruik van Meridol Tandpasta

Regelmatig na de maaltijd poetsen, maar vooral voor het slapen. De werkzaamheid wordt versterkt door slechts matig na te spoelen (depoteffect).

Ingrediënten Meridol Tandpasta

Aminfluoride Olaflur 0,46%, Tinfluoride 0,44% (= totaal 1400 ppm)

Meridol Tandpasta 75 ml
€ 4,50
€ 3,65
(€ 4,87 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Meridol tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste tandpasta die er is naar mijn mening. Tegen tandbloedingen en een optimale verzorging voor het tandvlees. Bovendien heel fris en aangenaam in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta gebruik ik tegen gevoelig tandvlees, dat nogal gemakkelijk bloed, aanbevolen door de tandarts. Bovendien heeft deze tandpasta een heel frisse smaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tandpasta in geval van tandvleesontsteking. Ik gebruik hem samen met het Meridol mondwater. Het gaf, samen met flossen, een aanzienlijke verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tandpasta,smaakt niet slecht.koop deze altijd en zal ze altijd blijven kopen.je kan ze niet overal vinden,daarom koop ik ze bij formaline.tandpasta doet zijn werk zoals het moet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al jaren de Meridol tandpasta . Oorspronkelijk omdat mijn tandarts dat aanprees. Maar ik vind hem uitstekend wat betreft de doeltreffendheid en ook omdat de smaak me bevalt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Meridol is een aangename tandpasta met een lichte anijssmaak, ideaal voor mensen die een muntsmaak niet verdragen,(zoals ik) . Voor mij is dit één van de beste tandpasta's met anijs die ik al heb gebruikt. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na héél veel andere tandpasta's te hebben getest is dit, wat ons betreft, gewoonweg de allerbeste tandpasta. Totaal geen klachten en nooit problemen bij de 2 jaarlijkse tandarts controles. Onze tandarts gebruikt deze tandpasta trouwens ook al jaren, dus ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta al enkele jaren op aanraden van mijn tandarts. De pasta heeft een frisse smaak en laten de tanden blinken. Zelfs mijn jong logeetje was er enthousiast over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Meridol is goeie tandpasta en vooral voor gevoelig tandvlees,mijn tandvlees was ontstoken en nu al veel beter, zal mijn tandpasta voor altijd worden,meridol
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben niet zo super tevreden van deze tandpasta. Ik denk dat het eerder een tandpasta is om tussendoor een keer te gebruiken. Maar een echt clean gevoel heb ik er nooit echt mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb het product leren kennen via een staaltje en op aanraden van de paradontologe. Sindsdien gebruik ik het dagelijks , het is zeer doeltreffend bij gevoelig tandvlees en het voor- komt de vorming van tandplacque
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn tandarts had me deze tandpasta aangeraden omdat ik een probleem heb met een wortel van een tand die blootligt. Hij heeft een heel aangename smaak en textuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta al jaren en ben er zeer tevreden van. Ik gebruik hem op aanraden van mijn tandarts omdat ik gevoelig tandvlees heb. Het is wel zo dat de tandpasta een lichte anijssmaak heeft, die misschien niet iedereen even graag heeft. Ik vind het niet storend alleszins!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man gebrukt dit dagelijks - samen met de mondspoeling - super tevreden - geen bloedend tandvlees meer - frisse adem en gezondere tanden zonder gaatjes :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds tijdje gebruikt op aanraden van mijn tandarts; Zeker wanneer je zéér gevoelig tandvlees hebt alsook uitgroei van je tandwortels. Vroeger behandeling met soort gel, na gebruik van Meridol tandpasta niet meer nodig. In combinatie van Meridol superzachte tandenborstel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikte vroeger andere tandpasta op aanraden van de tandarts bek ik deze tandpasta beginnen te gebruiken en ben er zeer tevreden van dus voor mij een hoge score
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed van ,smaak en goed voor de mondhygiëne. Weet niet of dit de beste is maar hij voldoet voor mij ruimschoots. Verder is het gemakkelijk dat ik dit online kan bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt zeer doeltreffend tegen tandvleesontsteking door een kalmering van bloedingen te verschaffen tijdens het tandenpoetsen. De zachte Meridol tandenborstel is ook sterk aanbevolen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product, het is zeer doeltreffend voor gevoelig tandvlees, goede smaak en men heeft er niet veel van nodig op de tandenborstel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tandpasta voor gevoelige tanden maar vooral voor gevoelig tandvlees.aangename smaak .voor goed resultaat 2 x per dag gebruiken. mag langdurig gebruikt worden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van. Steeds last van bloedend tandvlees, sinds ik deze tandpasta gebruik (op aanraden van tandarts) heb ik hier geen last meer van. Zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik deze tandpasta al een tijdje voor mijn tandvleesprobleem. Heel tevreden, aangename smaak. Werd mij aanbevolen door mijn tandarts. Alternatief voor parodontax tandpasta
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze meridol tandpasta in combinatie met meridol mondwater op aanraden van de tandarts, zeer goed resultaat,en minder ontstoken tandvlees

Meridol Tandpasta kopen

Je kan Meridol Tandpasta van het merk Meridol, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees